duminică, 4 martie 2012

Nu are pret nimic pe lume ,nici averi nici bogatii...



   Povestea spune că undeva departe pe o bucățică de pământ trăiau două familii. Una din ele era foarte săracă și avea și un copil , iar cealaltă familie era foarte bogată dar în familia asta era doar o persoană , un om calic și avar care nu s-a căsătorit niciodată doar pentru simplu fapt că nu vroia să împartă bogăția lui cu nimeni. Familia săracă trăia într-o căsuță mică și dărăpănată, abia descurcându-se cu traiul de zi cu zi. În fiecare zi acest om sărac mergea la cel bogat pentru a munci pentru un colț de pâine, căci acest om bogat nu îi oferea nimic mai mult. Așa că omul sărac era nevoit să muncească pentru acel colț de pâine uscată toată ziua, iar seara mergea spre casă cu colțul de pâine, de unde se hrănea el și familia sa, care mulțumea Domnului pentru acea bucățică de pâine.. .  Și totuși această familie săracă era fericită , se bucura de viață din plin, pe când omul bogat ,avar și hain era supărat nevoie mare, pe zi ce trecea, căci copilul începea să crească , și ii era frica ca la un moment dat va crește și se va răzbuna pe el , și va pierde toată bogăția pe care o are. Atunci furia și mânia i-a intrat în inima bogatului , și îl trimitea pe săracu copil în zone periculoase pentru anumite treburi , unde viața lui era în pericol în fiecare clipă. Iar spre mirarea lui de fiecare dată copilul venea înapoi viu și sănătos. Într-o zi l-a luat pe copilul sărac cu el , undeva lângă o prăpastie . Într-un moment de neatenție, a vrut sa îl împingă pe băiat în prăpastie, dar s-a împiedicat și a căzut el într-un loc abrupt și plin de pietre. Acolo zăcea acest om bogat și se gândea căci acesta îi va fi sfârșitul. Băiatul văzându-l acolo îi aruncase o funie, și cu ajutorul ei a reușit să îl salveze pe acel om bogat , care avea multe kilograme căci ducea o viață ce ii oferea tot confortul și hrana de care avea nevoie, iar copilul cel sărac care trăia într-o căsuța mică și dărăpănată care se hrănea zilnic cu acel colț de pâine uscat , plus puterea cerească venită de la Dumnezeu.


  Chinuindu-se l-a luat pe acest om bogat și l-a dus acasă ,după care el și familia lui i-au îngrijit rănile. Căzătura omului bogat i-a cauzat o boală care nu îi mai permitea să se ridice din pat. Acest om bogat vedea zilnic cum acea familia săracă venea zilnic și muncea și îl hrănea pentru acel colț de pâine uscat..după un timp omul bogat simțind că sfârșitul i se apropie a început sa plângă și să realizeze căci toate bogățiile lui nu mai contau , iar uitându-se în trecut și-a dat seama că viața lui nu a fost deloc una fericită, iar viața familiei sărace era o viață plină de bucurii sufletești , și chiar și atunci când zăcea în prăpastie de unde nu se mai putea ridica, acel copil firav și inocent i-a salvat viata , fără a se gândi nici o clipă că ar putea beneficia de bogăția lui. În acea seară i-a chemat lângă el, și le-a cerut scuze ,a început să plângă după care a închis ochii și a plecat de pe pământ în călătoria spre cer în căutarea iertării Domnului.
   Morala acestei povești pleacă de la avuția pe pământ a unui om care a avut de toate și nu i-a lipsit nimic..către acea familie săracă care trăia doar din acel colț de pâine uscat câștigat din greu. Nu bogățiile ne fac viața mai fericită și mai împlinită,  ci o inimă inocentă și pură care chiar dacă pe acest pământ va avea de suferit și îndurat batjocurile celor care se cred mai presus doar pentru simplu fapt că au mai mult au și putere.  
  În final aș vrea să închei spunând că a iți iubi aproapele ca pe tine însuți este una din cele mai importante realizări ale vieții.
 de Un Blog Interesant
Până data viitoare dăruiți iubire, căci iubirea este singura armă care poate salva sufletele.Nu te mai uita
în stânga și în dreapta că altul are mai mult ca tine , căci toată bogăția la un moment dat va
dispărea și nu vei lua nimic cu tine...

 

17 comentarii:

  1. Frumoasa si interesanta poveste ,a carei pilda sa o luam ca exemplu in viata de zi cu zi.
    Multumiri si va mai asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru`mana Camelia , iti multumesc mult pentru vizitele tale si pentru ca esti aproape de mine aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarut`mana pentru comment si iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa ne citesti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte adevarat, multi avem de invatat foarte multe despre acest Blog, tot repsectul meu, astept si alte "povesti" :D toate bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevarat, multi avem foarte multe de invatat dupa acest Blog, sper sa afle cat mai multi de el, respectul meu, toate bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. O poveste cu talc care merita spusa mai departe.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc pentru aprecieri si tot odata vreau sa va urez un an nou fericit plin de bucurii si impliniri , si sa va promit ca anul care a venit, a sosit cu mult mai multe povestioare ,intamplari reale , pilde din care putem invata impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  8. interesant acest blog...felicitari ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Taxa Auto Anaf in Romania.
    Taxa Auto de inmatriculare, http://calculator-taxa-auto.eu/taxa-auto-anaf/, Taxa Auto

    RăspundețiȘtergere
  10. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu a fost să vizitez un vrăjitor, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
    Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Îți place Ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
    (8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
    (14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
    Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună ziua, doamnelor și domnilor, NUmele MEU ESTE Adams smith DIN STATELE UNITE Great Dr. magic wheels. Dar cu ajutorul doctorului Fady, rugăciunile mele au primit răspuns, aducându-mi fostul înapoi la mine în 15 ore, ceea ce alți vrăjitori nu au putut. Aș dori să-i mulțumesc foarte mult Dr. Fady pentru că mi-a readus fericirea și, dacă cineva are nevoie de ajutor, aș recomanda să-l contacteze cât mai curând posibil, pentru că cu siguranță va aduce înapoi ceea ce ai pierdut. bucurie. CONTACTAȚI ACEST DR FAdy MARE AZI PENTRU ORICE SOLUȚIE DE PROBLEME ȘI PROBLEMA DVS. ESTE 100% GARANTATĂ ȘI SIGURĂ. MULȚUMESC DR fady. De asemenea, puteți contacta numărul ei privat +2349039422406 la www.DRfady720@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  13. DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
    Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
    Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    Dacă vrei să vindeci boala.
    Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
    Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
    Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
    Whatsapp: +3550685677099/
    +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  14. Salută lumina👁️👁️☠️(NUMAI PENTRU OAMENI SERIOȘI)

    Bună, sunteți binevenit la Illuminati Brotherhood Society. Sunteți pastor, fotbalist, designer de modă, poliție, profesor, șofer etc. Și doriți să vă alăturați Societății Illuminati Brotherhood, atunci acesta este cel mai bun moment pentru a vă iniția în întreaga lume.
    Illuminati Brotherhood Society îi ajută pe cei care doresc să se alăture și să se închine împreună cu noi.
    IA-TI NOTITE:
    Niciun ritual uman nu este implicat în această societate.
    Învață cum să păstrezi secretele și tot restul îți vor fi acordate.
    Sunați sau Whatsapp pe Marele Maestru prin +2349039422406
    9039422406

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Daca ai citit si ti-a placut,fi amabil si adauga parerea ta :)

Reguli de distributie a materialelor gasite pe acest blog

Oricine doreste sa publice articolele de pe acest blog prin intermediul facebook , twitter , hi5 sau alte retele de socializare , este rugat sa ni se adreseze la unbloginteresant@yahoo.com si acolo va primi toate lamuririle acordului dintre voi si blogul nostru www.un-blog-interesant.blogspot.com . Mentionam ca pozele/videoclipurile de pe acest blog nu sunt toate proprietatea blogului , sursele noastre fiind youtube + alte site-uri aferente . Va multumim pentru intelegere .

O mare de cuvinte

un blog interesant Articole Interesante bloguri interesante blog interesant despartire Sfaturi Practice a plecat albert einstein despre Dumnezeu blog iubire cum sa il faci sa regrete dragobete femei gagici iubire iubire blog iubirea blog probleme in cuplu probleme intr-o relatie relatie perfecta respingere te iubesc viata viata fericita 11 septembrie 11 septembrie new york 14 februarie 911 Cum sa agati Curiozitati La multi ani Probleme adolescenti Sfaturi a darui a valora a venit iarna adevarat adevarul aduc persoana iubita inapoi agati albert einstein albert einstein brain albert einstein citate celebre albert einstein curiozitati albert einstein quotes alcoolul dauneaza alcoolul nu dauneaza amaraciunea despartirii atentie automobile avion bani banii in cuplu barbat perfect barbatii benzinaria benzinarie bere blog bloguri cu povesti viata bloguri din viata bloody mary cadouri calitati cand o persoana este cand o persoana matura cand o persoana minte cand o persoana nu cand o persoana te dezamageste capsuni cu ciocolata cat valorezi realitate cat valorezi teste cat valorezi tu ce este iubirea ce este succesul ce inseamna iubire cearta celsius cine romantica clipe clipe de aur colesterol colosal company complimente coran cui si cum daruim dragostea cum cum agati o fata cum agati un baiat cum daruim iubire cum devii matur cum sa blog interesant cum sa agati o fata cum sa castigi inima unei fete cum sa cuceresti cum sa ii recastigi dragostea cum sa o aduci inapoi dupa o despartire cum sa salvezi relatia cum sa seduci cum sa treci peste o despartire cuplu de ce mint adolescentii de ce mint adultii de ce mint barbatii femeile de ce mint copii de ce mint femeile de ce mint oamenii de ce mint unii oameni de ce te minte de retinut definitie iubire definitii succes despartire iubire despartire iubit despartire iubita despre iubire despre iubire blog despre manipulare dragoste dragoste blog dragotea nu are pret dupa existenta familie saraca femeia perfecta fericire fericirea fericirea adevarata fericirea mea fete tinere fii tu insuti fiinte iubite flori fraze de agatat gin glob globala glume de agatat grade houston iarba verde ideei de valentine's day idei cadouri ignoranta il iubesc iluzii in memoriam whithney houston incendii ingandurat interzis telefon interzis tigara islam iubeste-ti aproapele iubire inocenta iubirea aproapelui iubirea mea iubirea vesnica iubirea vietii la agatat la multi ani 2013 laponia tara lui mos craciun logica love m. renkes mai frumoasa manipulare manipularea mintii masina maturitate merita sa traim in romania mesaje de agatat minunata momente de aur multi ani multumim natura ne-am despartit din cauza ne-am despartit si imi pare rau nemultumirea neplacute nevoi new york city niciodata noapte perfecta nori noul an nu are pret nimic nu fumati nu se stie nunta perfecta o fata o viata frumoasa oameni profitori ofera iubire oil omul organism original parasit partener partenera pereche perfecta persuasiune si manipulare poti sa fii povesti cu talc povesti de dragoste prajituri prima prima postare primul probleme comune parinti si copii probleme cu banii probleme cu parintii probleme cu parintii lui probleme cuplu blog probleme financiare in cuplu probleme in dragoste probleme in familie probleme intre parinti si copii probleme parinti si copii problemele adolescentilor profita ca profita de tine puterea ramsin yuseb raspunsul realizare regrete reguli de aur respins romania manipulata romantic sa despartit de mine sanatate sarbatori seara perfecta shell shell oil company siteuri de agatat sms de agatat sms-uri de dragoste sondaj blog interesant special speciala speranta stiri interesante straduinta strategii de manipulare succesul este succesul in viata succesul la succesul profesional succesul vietii suferinta suferinta in dragoste te iubesc atat de mult te iubesc blog te iubesc ca te iubesc din corason te iubesc enorm de mult te iubesc la infinit te iubesc non stop te iubesc pentru ca te iubesc si telefoane temperaturi text de agatat femei texte de agatat traim in romania traim in romania si asta traim in romania si asta ne ocupa tot timpul traire trandafiri unde dragoste nu e uraste minciuna valentine's day valoarea omului valoarea umana varstele femeii viata frumoasa viata implinita viata mea viata noastra vibratia vin vinul de xeres vodca vorbe de agatat whisky whithney houston whitney whitney cauza mortii whitney funeral whitney houston a murit