duminică, 17 noiembrie 2013

Cum să îți recucerești iubita după o despărțire
   Pentru a recuceri o fată după o despărțire poate fi mult mai greu  decât să atragi atenția unei alte fete pentru a începe o relație nouă. , dar dacă vrei sa reaprinzi flacăra veche aprinsă mai demult în vechea ta relație există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă maximiza șansele . Pentru a vă obține iubita înapoi, trebuie să o faceți să vă vrea înapoi, începând prin a îi arăta cât de mult v-ați schimbat , iar apoi începeți să puneți în practică metodele care ar putea să vă aducă iubita înapoi. Dacă dorești să afli cum să îți recuperezi iubita după o despărțire, poți încerca aceste metode, care ar putea avea șanse de reușită mult mai mari decât a te refugia într-un loc anume și a lăsa șansa altui băiat să o prindă pe iubita ta într-un moment de vulnerabilitate și având oportunitatea de a îți fura ocazia de reîmpăcare cu fata care ți-ai făcut multe planuri și poate doar o mică parte din ele ai putut să le împlinești. 
   Începe prin a o face să te vrea înapoi , chiar poate și să se îndrăgostească din nou de tine . Dă-i ceva spațiu , acesta este primul lucru pe care îl puteți oferi unei fete după o despărțire , deoarece dacă vei încerca în fiecare 5 minute să o suni , sau să mergi să îi bați  la ușă ori să o cauți pe rețele de socializare și să abordezi cu o avalanșă de motive ale despărțirii, scuze , videoclipuri emoționante , doar poate poate o vei îndupleca și se va întoarce la tine, acest lucru este complet fals și total greșit deoarece nu vei face decât să o îndepărtezi și mai tare iar șansele tale de reușita vor scădea considerabil de mult.
   Dacă relația voastră a fost o relație serioasă , atunci cu siguranța iubita ta va avea nevoie de mai mult timp decât dacă ai întâlnit-o doar de câteva ori. În nici un caz nu o suna , sau să o abordezi la petreceri cu fel și fel de subiecte care cu siguranță i se vor părea plictisitoare, nici măcar nu îi trimite mail-uri doar pentru a vedea cum se simte. Nici măcar nu te gândi la ea ! Știu că poate părea greu, dar nu uitați că răbdarea este o virtute și timpul poate rezolva problema ta, nu de fiecare dată dar în multe cazuri multe relații după o despărțire s-au împăcat și acum au trai fericit împreună. Dacă o vezi undeva în societate , fi politicos și salută dar să nu dai impresia ca ai de gând să începi cu multă vorbă și să o deranjezi. Adică dacă treci pe lângă ea pe stradă spunei un simplu " bună "
și vedeți-vă de drumul vostru în continuare. Dar un lucru esențial este să nu îi dați prea mult spațiu deoarece dacă o veți lăsa în pace câteva luni ați putea avea neșansa ca fata pe care nu o doriți să o pierdeți să întâlnească pe altcineva.
   Un lucru important nu e să îi acordați doar ei timp ci să vă acordați și voi timp pentru a reflecta și a te gândi la ce a mers prost în relația voastră , care au fost cauzele despărțirii voastre. Stai și gândește-te bine la tot ceea ce s-a întâmplat în relația voastră și care a fost motivul sau motivele care au condus-o să vă părăsească , oare nu ați fost destul de atent cu ea ? sau poate ai fost prea distant fața de ea. Oricare a fost motivul trebuie să te asiguri că niciodată nu vei repeta greșelile pe care le-ai făcut , asta în cazul în care dorești să mai împarți momente din viața ta alături de persoana care te împlinește și care te face să fi fericit așa cum nimeni nu a reușit să o facă.  O idee ar fi să iei o simplă foaie de hârtie și să scrii tot ceea ce a mers prost în relația voastră și să te gândești cum ai putea îmbunătăți aceste lucruri. Un alt sfat important este să nu te întâlnești cu nimeni în acest timp și să încerci să te concentrezi cât mai mult în așa zisul proces de auto-îmbunătățire pentru a fi sigur ca niciodată nu vei repeta greșelile pe care le-ai făcut înainte.
   Un alt lucru foarte important este să fii ocupat în majoritatea timpului tău. Deși ar trebui să eviți acest lucru și să încerci din răsputeri să iți recuperezi iubita înapoi , sfatul nostru este sa aveți o viața activă, o viață ocupata astfel încât să vă urmăriți interesele voastre personale . Continuați-vă hobby-urile și interesele , nu trebuie să te oprești să faci ceea ce iți place doar pentru faptul că inima te doar după despărțirea de iubita ta. Viața trebuie sa meargă înainte cum a mers și până acum. Ideal este să petreci timp și cu prietenii tăi , și cine știe poate din ce vei auzi de la ei te vei alege cu o perspectivă noua. Niciodată nu poți știi de unde sare iepurele :) . Antrenați-vă !...deoarece este mai mult mai bine ca iubita ta să vadă un om puternic, un om care știe ce vrea de la viața decât să vadă în tine o persoană demna de mila tuturor. 
   Dacă te întâlnești cu ea , las-o să vadă că te distrezi și te simți bine. După ce i-ai dat acel spațiu de care vorbeam în rândurile de mai sus și ai lucrat la auto-îmbunătățirea ta ea vă va dori mult mai mult . Acum este foarte important ca la tot ceea ce te-ai gândit și cu toată auto-îmbunătățirea să completezi toate piesele din acest puzzle al recâștigării iubitei tale și să o lași să vadă ce tip uimitor ești și cât de bine s-ar simți dacă ar fi din nou la bratul tău. Gândește strategic, da exact ca în jocurile de strategie pe care le joci sau jucai pe pc-ul tău, adică nu o lasă sa creadă ca o urmărești dar din experiența pe care ai avut-o alături de ea știi pe unde îi place sa umble , și dacă tot știi acest lucru ai putea să mai apari și tu câteodată prin preajma și să observe cât de bine este atunci când se află în preajma ta. De exemplu dacă vă întâlniți undeva la o terasă , tu fiind cu prietenii tăi iar ea cu prietenele ei , nu arăta ca ești supărat sau ești deranjat că ai văzut-o la aceea masă unde ar putea fi pe lângă prietenele ei și alți băieți la masa la care se află. Râzi! .. dacă te vede râzi cât poți tu dar să nu fie prea evident  și arată-i cât de bine te simți, fii în largul tău. Dacă se afla în preajma ta fii animat și arata că ești destul de interesat în discuțiile pe care le ai , arătând că ești un tip pasional căruia îi place sa vorbească cu prietenii lui. Dacă se întâmpla să treacă pe lângă tine  nu o ignora ! zâmbește-i sau salut-o după care continuați marile tale dezbateri alături de prietenii tăi. 
   Dacă vă aflați într-un loc unde se poate și dansa și din "întâmplare" auzi o melodie care îți place , începe și dansează . Șansele să fie supărată pe tine pot fi și din cauză că nu ați dansat cu ea destul sau deloc. Așa că dacă se poate dansa, și mai sunt și alte persoane care dansează în acel loc, da-i drumul și arată-i că știi și sa dansezi și ca te simți bine . Las-o să te vadă cât de nemaipomenit ești ,( lăsându-i o expresie de genu pozei de mai jos..glumeam bineînțeles )deoarece atunci când te-a ales pe tine , evident a avut niște motive , așa ca folosește-ți toți așii care ii ai buzunar ( și nu ma refer la așii de la poker :) . 
   Spuneam cum să îți recuperezi iubita după o despărțire , ai putea încerca și altă metodă și anume : Fă-o geloasa!  Această este o mișcare opțională deoarece depinde de situație. Dacă doriți să aflați câteva metode vedeți Cum să îl faci să regrete sau să fie gelos  .
   Dacă la început a fost prea ușor să te aibă, acum a venit timpul să o faci sa te vâneze. Dacă nu te poți gândi la ce a mers rău în relația voastră pentru ca i-ai oferit foarte multă dragoste și căldura atunci șansele ca ceea ce a mers rău în relația voastră și a provocat despărțirea sunt chiar acestea. Ea trebuie sa se fi gândit ca iubirea ta enorma și relația aceasta a fost foarte ușor de obținut , așa că poți să faci să pară mai mult o provocare . Spre exemplu dacă vă aflați la o petrecere unde sunteți amândoi , lăsați-o pe ea să vină la voi , deoarece ea a fost obișnuită ca voi să faceți primul pas și să mergeți la ea să o atingeți, să vorbiți cu ea tot timpul , ei bine acum este timpul să inversați rolurile. Nu o asaltați cu complimente 24/7 ! Unul este de ajuns !  Dacă asta ați făcut înainte , nu uitați că a venit vremea schimbării , astfel dacă îi veți face nenumărate complimente va putea crede că ești obsedat de ea. Și cum spuneam dacă sunteți la o petrecere las-o să vină ea la tine nu te opri tu din ceea ce făceai și să te duci direct la ea.
   Dacă v-ați despărțit din cauză că ea a considerat că nu i-ai dăruit destulă afecțiune sau că în timp ce erai cu ea te mai băgai în seamă și cu  alte fete atunci a venit momentul să faci exact opusul și să fii disponibil pentru ea oricând și tot odată să nu apară alte femei pe radarul tău. Arată-i că ai timp să te întâlnești cu ea oricând dorește că nu ai nimic planificat în programul tău. Nu o fă geloasă deloc deoarece în poziția în care te afli ar trebui să stai cât mai departe de alte femei și să ai ochi doar pentru ea. Ascult-o și nu o întrerupe în timp ce vorbește, fii atent la ea , concentrează-te și fii interesat la tot ceea ce îți spune. Fă-i și un compliment, dacă în relația pe care ați avut nu i-ai făcut complimente ar fi timpul să începi ușor să îi faci. 
   Dacă ai rănit-o atunci cereți scuze ! Dacă o dorești cu adevărat înapoi atunci fi bărbat și cereți scuze pentru ce a mers prost între voi. Și mai presus de atât fă-o personal , nu îi trimite mail-uri , mesaje pe telefonul mobil în care să îți ceri scuze . Fii bărbat și luptă pentru ceea ce iubești ! Menține contactul vizual și privește-o când vorbești cu ea, fă-o să înțeleagă că cu adevărat îți pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Nu fii dezamăgit dacă nu îți va accepta scuzele imediat , probabil ea lucrează la acest capitol , dar cu siguranță va aprecia efortul făcut de tine. Un alt aspect important este să nu te cerți cu ea din cauză că nu ți-a acceptat scuzele, doar gândiți-vă că ați încercat și că ușor ușor ajungeți pe calea ce bună. Arată-i ce persoană matură și mai bună ați devenit fără a spune nimic , doar lăsați-o pe ea să observe acest lucru. Recunoașteți că multe fete sunt mult mai mature decât majoritatea băieților , așa că uimiți-o cu felul în care ați progresat. Așa că nu fii prost dispus , tratează totul cu calm și rațional. Las-o să vadă că ești fericit în tot ceea ce faci si în persoana care ai devenit , și că ea va fi mult mai fericită cu tine. Fii responsabil, și las-o să observe că vă țineți de proiectele care le aveți. Un alt aspect important este să nu fiți gelos ! Nu o întreba cu ce băieți a mai vorbit , sau ce a vorbit. Acest lucru îi va arăta ei că nu ai încredere în ea, și o va determina să vorbească mai mult cu aceea persoană.


sursa videoclip: Youtube - Elvis Presley


   După ce ați făcut toate acestea în încercarea de a îți aduce înapoi iubita, e timpul sa faci prima mișcare.  Începe prin a îi spune ce simți pentru ea, deoarece odată ce începe să te vrea mai mult prin faptul că te-ai schimbat foarte mult de cum erai înainte, este timpul să îi spui cu adevărat ceea ce simți. Așa că deschideți inima înainte ei și spunei tot ceea ce simți cu adevărat pentru ea. Dar și aici trebuie să alegeți momentul și locul potrivit pentru ați deschide inima înaintea ei . Alege un loc semi retras și asigură-te că nu este ocupată cu alte lucruri, astfel încât toată energia ei se va canaliza asupra ceea ce îi vei spune. Dacă până acum ai pozat într-un tip dur este timpul să fii deschis și onest și să îți împărtășești adevăratele tale sentimente pentru ea. În primul rând recunoaște cu tot ce ai greșit și cereți scuze, asta dacă nu ai făcut-o până acum. Apoi spune-i cât demult te-ai schimbat și cât de mult v-ar plăcea să vă mai acorde o șansă. Îi poți spune ceva în genul "Nu pot să cred cât de idiot am fost ! Tu ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața mea și chiar am stricat totul. Lasă-mă să mă revanșez față de tine." Totodată să nu sune ca și cum ai cerși , mai bine ar putea suna ca o întrebare. Spunei că ai de gând să încerci din nou, și să speram că veți obține răspunsul pe care îl așteptați. 

   Scoate-o în oraș , în cazul în care acceptă este timpul să faci totul ca la carte, adică fără greș. Ești pe cale să primești o a doua șansă, și ține minte că dacă o vei rata, toată munca ta în ați aduce înapoi iubita a fost în zadar , iar a treia șansă este foarte greu de obținut. Dacă o scoți la o cină , adaugă factorul romantic și spunei cât de bine arată și poți adăuga pe deasupra și un buchet din florile ei preferate. Totodată nu ar trebui să exagerați pentru ca iubita ta să nu se simtă inconfortabil.  Găsește un moment din întâlnirea voastră în care să îi spui cât de mult ți-a lipsit și cât de norocos ești să o ai în viața ta.
   În cele din urmă fii tu însuți. Acum că ai devenit o persoană mai atentă , o persoană care a învățat să asculte și să îi înțeleagă nevoile trebuie să te asiguri că în cele din urmă totul depinde de tine, pentru că tu ești ceea ce ești și să fii sigur că ea te va place pentru cine ești tu cu adevărat. 
   Acum ca ai reușit să iți readuci iubirea lângă tine , încearcă să o păstrezi de data asta. Dacă dorești cu adevărat să o păstrezi lângă tine acum știi cu ce ai greșit și nu vei mai repeta acele greșeli pentru ca relația pentru care ai luptat să nu se termine din același motiv. Amintește-ți ce sa întâmplat ultima dată și că nu vei mai face aceleași greșeli.
   În final relaxați-vă și în același timp bucurați-vă că aveți fata pe care o iubiți lângă voi .
  Acestea fiind spuse noi vă dorim mult succes în tot ce faceți , și nu uitați că oriunde ați fi și în orice situație v-ați afla totul și repet absolut totul depinde de voi , de ceea ce vreți cu adevărat. Așa că analizați tot ceea ce este de analizat și treceți la treaba. Nu vă consolați cu ideea că ați pierdut-o și nu mai puteți face nimic. Puteți să încercați și să luptați pentru relația voastră. Și totodată dacă vei încerca și nu ai reușit măcar vei știi că ai făcut tot ce a depins de tine și tot ce ți-a stat în putință pentru a salva iubirea voastră! 

   Dacă ați avut întâmplări asemănătoare sau alte metode de a aduce înapoi jumătatea care vă completează nu ezitați să vă împărtășiți metodele alături de noi în speranța că cineva se va putea folosi de aceste prețioase informații și va reuși să își salveze relația .Noi vă mulțumim că sunteți aproape de noi !
Cu Stimă,
Un Blog Interesant
by
Alin George 


64 de comentarii:

 1. Va recomand un joc de strategie in care faceti bani reali, combinati utilul cu placutul ;) dupa o perioada puteti ajunge si la un castig de 2000 euro pe luna !!!! Doar incercati si veti vedea! http://www.marketglory.com/strategygame/maubau

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa sti ca ma regăsesc în ce ai spus. De la prea multa dragoste ce i-am oferit-o am ajuns sa o pierd . Asa e câteodată , unele vor multa dragoste iar cand o au , cred ca esti disperat si te poate manevra cum vor ele . M-a ajutat acest articol , sper sa o recuceresc fiindcă o iubesc enorm .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact asa si eu... Ai reusit?

   Ștergere
  2. Sunt exact in aceeasi situatie... I-am oferit tot ce am avut, toata dragostea... dar ne separa distanta... Am cersit o sansa s-a facut ca mi-o da ...dar mi-a dat eject chiar urat... in conditia in care in care nu are pe nimeni etc... Sper sa-mi fi invatat lectia de prostie , sper sa pot sa o mai intorc.

   Ștergere
 3. Bravo.Mai sarit de pe locul 1 in google.Asta e al meu daca esti curios sa verifici " http://cumsatirecucerestiiubita.blogspot.ro/2013/06/cum-sa-ti-recuceresti-iubita_2743.html " Succes.

  RăspundețiȘtergere
 4. ma regasesc in asa ceva...si deja am gresit cativa pasi...iam postat pe fb fel de videoclipuri sa ma ierte...am obtinut ca trebe sa o las sa se gandeasca cateva zile dupa care...daca este bine si vrea sa ne intalnim in continuare voi actiona asa cum ati spus...si sper sa fie...ca o iubesc enorm

  RăspundețiȘtergere
 5. asa e intradevar eu o iubesc enorm...dar am gresit un pas de aici inainte de a citi acest blog iam postat ceva mel pe fb sa ma ierte...in seara asta am vb cu ea am fost la ea ma imbratisat strans ma pupat si a zis sa ii las cateva zile sa se gandeasca...am citit blogu prea tarziu ..doar acuma cand am ajuns acasa...si daca imi va da sansa voi actiona asa cum e scris in blog....desi ia a zis ca ii pare un alt baiat simpatic la o prietena de a ei si prietena ei mi-a spus...daca ma puteti ajuta imi puteti raspunde va rog

  RăspundețiȘtergere
 6. In acest articol am gasit destule lucruri care mi s-au intamplat,dar citind-ul am prins si curaj si mult mai multa incredere in mine si sper si eu sa o readuc inapoi langa mine,pentru ca o iubesc foarte mult.Si sunt sigur ca va functiona si de aceea va multumesc de acum :)...MULTUMESC :)

  RăspundețiȘtergere
 7. In acest articol am gasit destule lucruri care mi s-au intamplat,dar citind-ul am prins si curaj si mult mai multa incredere in mine si sper si eu sa o readuc inapoi langa mine,pentru ca o iubesc foarte mult.Si sunt sigur ca va functiona si de aceea va multumesc de acum :)...MULTUMESC :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Exact asta mi s-a intamplat mie acum o saptamana. I-am acordat prea multa atentie,stia ca sunt topit dupa ea,dar a fost degeaba. Ma pregatesc de marea schimbare si voi reveni peste cateva luni cu un rezultat,pozitiv sper

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte interesant.eu am facut exact opusul sper sa nu fie prea tarziu!

  RăspundețiȘtergere
 10. briscaru.florin@yahoo.com24 aprilie 2014, 23:47

  e interesant articolul si adevarat dar uneori e si destinul la mijloc si oricat de mult incercam sa o aducem inapoi ,degeaba....nimic in viata nu e intamplator si totul se intampla cu un scop....success celor care incearca metodele si da...am incercat si eu candva si a functionat....dar cel mai important e sa ne punem 2 intrebari:SE MERITA CU ADEVARAT SA REAPRINDEM FLACARA IUBIRII?AM CONSTINENTIZAT CU ADEVARAT GRESELILE NOASTRE SI LE AM BAGAT LA CAP SA NU MAI LE REPETAM?

  RăspundețiȘtergere
 11. Pai pentru ce sa recuceresti daca va-ti despartit ? Cred ca drumurile dupa despartire se impart si fiecare isi vede de treaba.

  RăspundețiȘtergere
 12. Adevarate vorbe. va fi bine. Stii cum e....dragostea adevarata invinge. Eu mi-am cunoscut iubitul intr-o excursie: www.cazareinmoldova.ro si de atunci suntem parca prinsi unul de celalat. Este superb.

  RăspundețiȘtergere
 13. Pentru ce sa recuceresti ceva ce cunosti ?

  RăspundețiȘtergere
 14. Salutare tuturor
  Am si eu o curiozitate,spuneti-mi va rog,ce sanse mai sunt de impacare cu o fata daca s-a produs o despartire urmata de impacare si acum iarasi despartire. A doua despartire s-a produs acum cateva zile,dar pana sa fie asta,totul a decurs foarte bine. Am fost plecat 3 zile in strainatate,iar cand m-am intors a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna ca vrea pauza,ca etc.Asa a facut si in prima faza,dupa care ne-am impacat.Acum nu mai accpta niciun cadou,gest,telefon.mesaj,nimic.Astazi mi-a spus sa nu ii mai trimit nimic,sa nu o mai sun sa etc.Ce pot intelege,pur si simplu nu mai vrea sa aiba deaface cu mine,sau poate are nevoie de acea pauza in care sa-i fie dor de mine.Adevarul ca i-am tot scris in fiecare zi catev un mesaj. Ce spune-ti sa fac ?
  Multumesc anticipat pentru tot.

  RăspundețiȘtergere
 15. Salutare tuturor.
  Acum cateva zile prietena mea s-a desparti de mine.Nu mi-a spus motivul exact pentru care a luat aceasta decizie,imi spunea sa nu o mai caut,vrea pauza.Am incercat sa o sun a doua zi insa fara rezultat,mi-a inchis telefonul,la mesaje nu mai imi raspunde.In final am luat legatura cu ea si imi spunea sa nu o mai caut,sa nu -i mai duc flori ca nu mai este interesata.Acum intrebarea mea este; ce sa fac? sa o las sa se linisteasca,sa nu o mai caut?

  RăspundețiȘtergere

 16. Salutare tuturor.
  Acum cateva zile prietena mea s-a desparti de mine.Nu mi-a spus motivul exact pentru care a luat aceasta decizie,imi spunea sa nu o mai caut,vrea pauza.Am incercat sa o sun a doua zi insa fara rezultat,mi-a inchis telefonul,la mesaje nu mai imi raspunde.In final am luat legatura cu ea si imi spunea sa nu o mai caut,sa nu -i mai duc flori ca nu mai este interesata.Acum intrebarea mea este; ce sa fac? sa o las sa se linisteasca,sa nu o mai caut?

  RăspundețiȘtergere
 17. La mine e un pic diferita situoatia, iubita vrea sa plece in alta tara la mare cu colegi de ai mei, si nu doreste categoric sa merg cu ia, nustiu ce sa fac sa insist si sami iau si eu bilet sau sa o las sa plece dar ma tem ca nu se va mai intoarce la mine...Ia spune ca vrea o pauza ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Laso domle sa faca pauza,daca te iubeste se va intoarce la tine si nu te va insela in veci orice ar fi,daca nu e de tine atunci se duce cu alti,ce rost are sa plangi dupa cineva care nu merita lacrimile tale..De ce insisti si mai tare situatia se complica si chiar va ajunge sa te insele si poate nu intr-un mod intentionat dar o va face..Fi baiat destept,nui mai da prea multa atentie daca vezi ca are fite,incearca sa fii fericit si fara ea,ca apoi o sa vezi ca o sa vrea sa fie si ea fericita alaturi de tine asta in caz daca te iubeste cu adevarat..Orice relatie se mai si raceste,doar ca unul dintre voi trebuie sa stie sa dea drumul la gaz..Fi baiat destept..Succes..

   Ștergere
  2. Pot sa spun ca acest blog este foarte tare,aici aveti totul pe tava,urmeaza pasi cu atentie,si faceti cea ce spune domnul Alin George ,rabdare,rabdare baieti...

   Ștergere
 18. BUNA TUTUROR !!! ce as putea spune despre acest ajutor cat si despre forum este sa nu uitam problema cea mai mare BANIIIIII daca ai fost cineva si acum nu prea mai ai putere in portofel atunci ii naspa daca sia dat seama si de fapt asta-i motivul pentru care a stat cu voi ca sa ai o relatie cu cineva pentru inceput ar trebui sa nu incepeti cu banii pentru ca se va termina odata cu BANII daca ai ramas fara si ai probleme si ea nu te lasa inseamna ca te intelege si te iubeste mult daca nu te intelege ,,, ( TERMINATI SCURT RELATIA CAT MAI AVETI BANI )

  RăspundețiȘtergere
 19. Cel mai clar si complet sfat spre recastigarea ei!! Felicitari!!

  RăspundețiȘtergere
 20. baieti, omul asta nu e rau intentionat, dar nu e nici trecut de 30 de primaveri. eu nu am pretentia ca stiu cum se face, dar am avut cateva episoade de gen pana acum.
  stiti ce am facut? si am avut mereu de castigat? si nici macar nu a cerut cine stie ce efort? NIMIC!!!
  daca a plecat, e bine sa-ti vezi de treaba ta, exista alte gagici cu care te poti distra (fara sa fii insa porc si sa dai vreuneia speranta unei relatii de care tu nu esti in stare). ai libertatea sa faci tot ce-ti trece prin cap si merita. nu fii suparat pe ea - atat a putut ea in momentul ala, nu-i un capat de tara.
  vei intalni cu siguranta alta femeie care sa te inspire, sa te faca sa crezi ca, de fapt, ea e. de cele mai multe ori, nu e. eu am avut noroc chior. dar am respectat regula :))
  bine, dupa ce in prima fgaza am fost cam bou si am aplicat trebi de mai sus. care nu-s gresite, dar de ce sa te stradui, dac-a plecat? zi-i "pa".

  RăspundețiȘtergere
 21. Salut
  Acum cateva zile persoana iubita mi-a zis ca nu mai vrea sa continuam relatia , chiar nu stiu de ce . Eu i-am dovedit ca o iubesc enorm de mult si ca nu as renunta la ea pentru nimic in lume dar degeaba , ea imi zice ca nu mai simte nimic pentru mine si ca nu mai vrea prieten ca ii e mai bine fara , am facut tot posibilul sa o razgandesc dar in zadar . Spunetim va rog ce as putea sa fac o iubesc mult si nu pot sa nu ma gandesc la ea , ea a fost prima mea iubire adevărată . Va rog mult ajutati-ma sunt disperat

  RăspundețiȘtergere
 22. Foarte frumos...nu am cuvinte! Sper sa si mearga

  RăspundețiȘtergere
 23. Cum o fac sa ma iubeasca inapoi?

  RăspundețiȘtergere
 24. O sa fac acelasi lucru , acum 3 4 zile s-a despartit de mine sincer sa fiu am stresato ,nu stiam ce s-a intamplat , o las sa-si adune ganfurile si sa vads cum e fara mine jn viata ei de zi cu zi ;) vreau sa vada cat insemn pentru ea , m-am dus la ea si tipa , de acum cu articolu asta , mi-am dat seama ca am gresit , tarziu nu e , dar vreau sa vada cum e sa nu o caut o sap 2 maxim , i-am aratat ca sufar dupa ea si ii s-a urcat la cap ;) vreau sa vada ca sunt puternic si o las ca tot ea vine inapoi, o sa procedez la fel ca in articol...nu o mai sun nimic , deci noi facem greseala ca le cautam dupa ce ne despartim , si insistam asupra ei , o umplem mai mult de dracii si e posibil sa o faci ca ura sa treaca peste iubire ;) si laso sa ii treaca ura si incet incet iubirea iese la suprafata :)

  RăspundețiȘtergere
 25. Acum 3 4 zile prietena mea s-a despartit de mine , sincer am stresato , am gresit mai mult , o las sa vada cum e fara mine in viata ei de zi cu zi , am incercat sa o readuc inapou , cu mesaje , ursi mari din plus , am sunato , si am facuto sa ma urasca cred si o las sa ii treaca ura si iubirea din ea o sa iasa la suprafata , pe moment nu gandeam , era jale in sufletu meu , acum cu articolu asta mi-am dat seama ca mai am sanse si pot sa o fac sa ma iubeasca , nu vreau sa-i mai ofer nimic deocamndata ca ii se urca la cap si o sa ma ia drept prostut ;) si nu e bine ca o femeie sa te aiba sub papuc , vreau sa vada ca ea chiar ma are in suflet si sa o fac sa isi dea seama de chestia asta si ca mine nu mai gaseste , o iubesc si nu vreau sa o pierd , tin enorm la ea e totul pentru mine , si nu mai ii zic nimic de genu ca dupaia zice ca o stresez , am sa o las sa ma caute ea pe mine ;)

  RăspundețiȘtergere
 26. SI eu am fost impulsiv orgolios cu prietena mea si a vrut so rupa cu mine si intr-un moment de suparare am injurato iam vb urat de ciuda. apoi cand am realizat ce am facut iam dat zeci de mesaje sa ma ierte chiar iam contactat si familia ca sa ma ierte si ei. apoi cu mesajele am stresato si mia zis sai dau spatiu timp. Nu am facut asta eram coplesit de emotii regret tot nu stiam cum sa ma port chiar am plans la tel iam zis ca sunt un prost cu sentimente. mam dus la ea la fac si a chemat politia si mia zis ca nu mai vrea nimic si eu ii spuneam sa vina so iau in brate :)) apoi mia dat mesaj dupa ce am plecat cata nesimtire nu a mai vazut si etc si ca am ignor la tot si pot sa sun si sa trimit mesaje si sa sun pan nu mai pot ca nu citeste nimic . si eu iam zis ca nesimtirea e pt ca te iubesc si ca o sa o las in pace o perioada si sa aiba grija de ea ca nu ii mai zic nimic. Acum de sf valentin sar implini o sapt si un pic de cand nu am mai luat legatura cu ea. o sa ma duc cu un buchet de flori si o felicitare in care sa scrie simplu si sincer Imi pare rau ca te-am ranit happy valentine day si apoi sa sper ca ma va contacta ea candva . credeti ca procedez corect?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceea cu politia mi s.a parut exagerata din partea ei sincer sa fiu pana la urma ai fost iubitul ei... Da mi se pare ca procedezi bine,sper ca v.ati impacat avand in vedere cand ai postat acest lucru si cand am raspuns,am raspuns la comentariul tau pentru ca si eu ma regasesc in aceasi situatie...dar numai ca eu nu am vorbit urat i.am spus ca mi.as fii dat si sufletul pentru ea si acum nu as mai face.o...dar am cam exagerat ca tot as face.o...

   Ștergere
 27. Eu am 19 ani și am relație cu o fata de 16 ani aveam o relație de aproape 2 luni in care ne iubeam ff mult . totul a fost bine , ea nu prea voia să vb la telefon și eu am insistat mai mult pe temă asta după aceea ea s-a supărat pe mine și nu a mai vrut să vorbească cu mine . ce pot face ???

  RăspundețiȘtergere
 28. Ce pot face in cazul in care eu cu ea ne-am certat ieri ?si stiu ca este vina mea, deja ma simt vinovat dar nu mai am ce sa fac. Ea acum este destul de bosumflata sii vreau sa aflu cum pot proceda in asa fel incat sa o fac sa nu mai fie suparata pe mine ? Mi-am cerut scuze si am recunoscut faptul ca este vina mea, insa nu pare sa doreasca sa accepte aceste scuze. Desii spune ca "m-a iertat" continua sa ramana bosumflata si chiar sa scoata in evidenta in mod subtil acea greseala de nenumarate ori.

  RăspundețiȘtergere
 29. Salut ma parasit iubita acum o saptamana si a plecat si ma lasat singur nu mai pot da de ea nicicum,la telwfon ma blocat pe fb la fel nu vrea sa mai ma vada deloc si nici nustiu unde e,asta pt ca neam certat intr-o seara pt ca simteam ca o pierd si find gelos am lovito,adoua zi a plecat cu tot cu bagaj fara sa stiu si acum mia zis sa imi iau gandul de la ea si so las inpace ca ii e scarba de mine.,,stiu am gresit enorm dar o iubesc mult am vb cu toata lumea si cu parinti ei dar nu au ce sa-mi faca pt ca imi spun ca ea nu ma mai vrea.Oare ce sa fie in capul ei de nu ma mai vrea???ajutati_ma

  RăspundețiȘtergere
 30. Am facut si eu la fel ca tine, i-am vorbit urat la nervi si de ciuda pentru ca nu imi placea cum se comporta cu mine si in compania altor persoane. Facea lucruri care mi se pareau nefiresti si am avut un moment de cadere si ne-am certat foarte urat. De atunci ea a decis sa ne despartim. Cred am facut greseala comuna si am cautat-o incontinuu la telefon. Ne-am mai intalnit de doua ori si nu am rezistat sa facem ce faceam de obicei, dar dupa a doua oara mi-a zis sa nu o mai caut niciodata. Am decis sa fac asa dar raman cu intrebarea daca o sa se mai intoarca vreodata la mine chiar daca eu ma schimb cum isi dorea ea si nu o mai caut?

  RăspundețiȘtergere
 31. Nu stiu ce sa zic poate este de ras poate de plans...
  Eu totusi imi vreau sau mai bn zis imi doresc iubita inapoi a trecut totusi 2 ani de cand ne-am despartit.
  Nu sunt nebun poate doar dupa ia deci si a trecut o gramada timp.

  M-am saturat de atatea rugaciuni si cruci nu ajuta la nimic si nimeni nu ma ajuta cu nimic pentru ca intrun fel nu am la cine sa imi plag dorul ´´prieteni´´ nu le pasa de necazul meu.
  Dar cand aud cate ceva nu le mai tace gura niste barfitori care se bucura de raul altuia poate din lipsa de ocupatie asta le este hrana infine... sa trecem peste asta k nu vreau sa vb despre prieteni mei

  Si cum ziceam imi vreau iubita inapoi dar nu mai stiu ce sa fac???
  Cum am zis a trecut 2 ani nopatea cand ma culc. Ma culc cu ia in minte dimineata ma trezesc tot cu ia in minte m-am schimbat mult pentru ca e bine si pt mine posibil si pentru ia si oricum trebuia sa o fac pentru ca nu era weekend sa nu beau si sa imi pierd mintiile faceam numai prosti dar nu ma duceam la curve sau sa o insel aveam acasa ce aveam nevoie nu aveam nevoie de altele ia era de ce aveam eu nevoie am lasat jocurile de noroc , alcool-ul tot ce ei nu ai convenea ia este femeia care inca imi fac iluzi si pe care am iubito si o voi iubi intodeauna pana la urma nimeni nu este usa de biserica suntem Barbati mai calcam stramb eu am luat o lectie dura in viata pentru ca nu i-am aratat cat de mult o iubesc eram un copil credeam ca va fi doar a mea ma vedeam cu ia pana la sfarsitul lumi as face orice pentru ia par dur cu ia si cu alti , alti mai ma simt alti spun ca sunt al dreacu rau dar decat eu stiu ce este in sufletul meu si ca iubesc pe fata asta cum nu am iubit pe nimeni in viata mea poate ca am sa mai iubesc pe cineva dar nu ca pe ia ma pierd de multe ori in univers cand ma gandesc la ia nu imi pasa de alti ca rad sau ca barfesc
  tot ce vreau este sa imi cuceresc iubita inapoi sa o fac fericita si sa ai dau tot ce e mai bun in lume pentru ca am observat ca fara ia nu mai sunt eu .
  Stiu ca si ia tine la mine vorbim mai mereu incerc mereu sa o conving ia vede k din ce am facut in trecut nu mai fac in prezent dar este o fire tare rau nu o mai cunosc
  imi zice ca nu mai vrea si vorbele ei ma face sa cad din ce in ce mai rau nu imi ziceti ca sa o las sa imi vad de viata mea am ascultat multe sfaturi daca era o lasam de mult dar totusi sau dus 2 ani si o iubesc f mult

  RăspundețiȘtergere
 32. Dar in cazul in care avem un copil si ea a avut o aventura sau poate o mai are nu stiu sigur ce e de făcut?
  Pe deasupra face si afirmația următoare:VIITORUL ma interesează foarte mult.Este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani din VIAȚĂ.

  RăspundețiȘtergere
 33. Am luat in considerare si asa i sa fac

  RăspundețiȘtergere
 34. Ea mi-a spus ca nu ma simte nimic pentru mine. Ca nu mai vrea. E foare ocupata cu diferite activitati iar importanta mea in timpul ei a devenit aproape nula. Ce parere aveti. M-am gandit ca se apropie Sf Valentin sa ii cumpar un inel de logodna si sa ii fac o surpriza. M-am gandit in timpul acesta sa nu o mai bag in seama sa o las sa-si vada de viata ei personala si de activitatile ei. Credeti ca ar fi o idee buna? Mentionez ca am un aliat pe fratele ei care ma ajuta cu informatii despre ce face ea fara ca eu sa mai fiu nevoit sa aflu singur.
  Astept un raspuns. Multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 35. Oare o sa mearga?ne-am despartit acuma.o luna dupa 5 ani oare nu e prea tarziu sa incerc acuma am facut totul pe dos unde o vedem ma.duceam la ea si ii spuneam ca sigur are pe altcineva acuma incerc sa.urmez aceste sfaturi sper ca.nu.e prea tarziu

  RăspundețiȘtergere
 36. @lehgnA (Man)

  Va suna cunoscut vorbele astea:Simt ca ma sufoca relatia,Nu mai am sentimente pentru tine,Vreau sa ne despartim,Nu e vina ta,e vina mea? Ei bine dupa mai bine de o luna de cand le-am auzit am inteles,dupa ce am citit multe commenturi,articole pe multe site-uri ca majoritatea femeilor le folosesc cand vor sa se desparta,cand nu mai simt atractie pentru persoana respectiva.Am citit aproape tot ce e pe net in romania despre,cum sa o faci sa se intoarca,in mare toate zic la fel.Ce trebuie sa intelegem cu totii este ca femeile gandesc majoritatea la fel,iar barbatii majoritatea altfel decat ele :).
  Ce am facut eu dupa peste 10 ani de relatie,dupa ce ea a zis,vreau o pauza,ajunge:la inceput,ca majoritatea,nu am inteles ce se intampla,desi observasem unele semne din timp,dar fiind prima mea dragoste adevarata si neavand experienta necesara ce sa fac in acest caz,am lasat de la mine,am zis sa-i fie ok ei,poate-si revine,desi mai aveam si eu momente cand cedam si ii reprosam ca s-a schimbat,nu mai e ca inainte,dar nu am facut nimic in privinta asta,incercam doar sa vorbesc,cu ea,nu era genul care sa vorbeasca despre.Deci inevitabilul s-a produs,neaparat sa se intample fata in fata,nu telefoane,mesaje etc.Nu intelegeam de ce,am intrebat-o, dintre toate problemele din viata ei de ce a ales sa se desparta tocmai de mine,a zis ca nu mai poate,bla,bla,bla,mi-am luat 99% din lucruri si am plecat,au ramas cateva pe care nici in ziua de azi nu mi le-a dat desi ne-am mai intalnit de atunci.Problema,sau nu stiu daca era o problema,a fost ca nu citisem nimic despre despartiri/recuperari in primele zile si pot spune ca am actionat cum simteam.Nu i-am cerut sa ne impacam,nu i-am cerut alte explicatii,am tacut si am suferit in mine (si eu sunt om,nu :) ).Cum am spus,tineam legatura cu ea,vorbeam odata,de doua ori pe zi,cateva mesaje.Dupa cateva saptamani i-am propus sa ne intalnim (da,eu am propus).Era normal din pct-ul meu de vedere,o mai iubeam inca si acuma o iubesc,dar vad altfel lucrurile.Ne-am vazut,am mancat ceva impreuna,am condus-o acasa,am mai vb.putin apoi a plecat.A doua zi ma simteam mai rau (psihic) decat,cand mi-a zis ca totul e gata.Doua zile ma durea inima,nu eram in stare de nimic,am avut cu cine sa vorbesc la telefon,sa-mi mai ridice moralul,la un moment dat imi veneau ganduri de:sa-mi tai venele sau sa le las sa creasca,acuma rad in hohote cand imi reamintesc :)))))).Am intrat pe "gogule" si am inceput sa caut despre cum sa o recuperez,ce trebuie,ce nu trebuie sa faci,ma gandeam ca pana-i stromeleagul nu o sa fiu in stare sa fac asa ceva cu ea,apoi incet incet m-am ambitionat sa fac asa ceva,adica sa fac total diferit de ceea ce simteam.Cateva zile nu am sunat deloc,ma cautat ea primele 2-3 zile,apoi vazand ca nu o bag in seama a incetat sa ma mai caute,dupa mai bine de o saptamana,o sun,era la pamant psihic,mi-a zis ca are treaba si ma suna ea cand poate,nu m-a mai sunat in ziua aceea :),ma asteptam.M-a sunat a doua zi sa ma intrebe daca sunt bine si ce s-a intamplat,i-am zis ca,nimic i se pare ei,eu nu am patit nimic,ma tineam tare pe pozitie,dar numai eu stiam ce e in sufletul meu.Ne-am mai intalnit odata de atunci tot din dorinta mea,dar nu a fost bine.Am ajuns la concluzia,ca trebuie sa las timpul sa le rezolve pe toate,asa ca m-am ocupat de mine,am inceput sa fac ceea ce nu am mai facut de foarte mult timp si ce-mi doream sa fac,am inceput sa ies cu vechii prieteni,am inceput sa beau asa putin,eu fiind un militant impotriva alcoolului,sa-mi reinnoiesc garderoba,sa intru in vorba cu femei (domnisoare,doamne,femei)sa comunic cu ele,imi caut alt loc de munca,sa ma gandesc mai mult la mine,ma mai gandesc si la ea,doar inca mai tin legatura cu ea,dar nu stiu pana cand,vorba accea,boala multa,moarte sigura,trebuie sa vina momentul sa ma hotarasc 100% sa nu o mai caut si sa-si vada fiecare de viata lui.

  RăspundețiȘtergere
 37. @lehgnA (Man) 2

  Deci ficiori care sunteti in situatie asemanatoare,o parte din rezolvare este sa va ocupati cel mai mult de voi,schimbati-va comportamentul,faceti ce nu ati facut pana acuma,uimiti-va si pe voi insiva,va va ajuta sa treceti mai usor peste.Era o faza intr-un episod din La`s Fierbinti,cand nevasta lui Firicel si a celui cu caciula si cu nasu mare,o invata pe Gianina cum sa se comporte la o adica daca se ia cu Giani:daca el vrea ceva,tu vrei altceva,daca el merge undeva,tu vrei sa mergi altundeva,daca la el e alba,la tine e neagra etc,sa faca exact opusul.Nu are rost sa stati sa va plangeti de mila,sau mai rau sa plangeti de mila de fata cu ele,sau alte faze de genul asta,o sa decadeti ca imperiul otoman.Aici la faza ca sa-i acordati pauza necesara,trebuie acordata,dar depinde de fiecare cum si cat va dura,daca planeta este sa lucreze pentru voi se va intoarce la tine,daca nu,NU.Si eu am suferit,inca sufar,rana se inchide foarte greu stiu,dar nici sa ramai numai cu gandul la ea nu e o solutie,am trecut prin asa ceva,stiu cum e.Lucrati la voi insiva,sa cresteti ca barbat,nu degeaba se zice,ca un sut in fund este un pas inainte.Si eu eram varza a la Bruxelle,cand nu stiam ce ma lovit,dar cititnd unele commenturi sau articole,usor,usor am inceput sa trec peste,da si eu credeam ca nu o sa ne despartim niciodata,ca o sa ne iubim pana la adanci batraneti,dar uite ca nu e asa,femeile simt altfel dragostea,au nevoie provocari,sa le surprindeti... (pana la urma nici nu stii exact ce e in capul lor :) ).Daca e sa vina inapoi o sa vina,sau o sa va intalniti intamplator,sau o sa te sune,sau o sa-ti dea un mesaj,sau un e-mail.Eu o sa-i dau mesaje de sarbatori si de ziua ei si cam atata,o sa las timpul sa treaca.Capul sus ficiori,viata nu s-a oprit la fosta,sunt multe altele care abia asteapta sa va cunoasca,vorba aceea dar putin schimbata,daca tu nu ma vrei,nici eu nu te mai vreau :).

  P.S.Nu incercati sa va mai intalniti cu ele o vreme buna,din propria experienta va spun ca,apoi doare foarte tare,simti ca nu o mai poti recupera.Nu va aruncati intr-o relatie noua,doar sa-i demonstrati ca nu v-a afectat despartirea,mai rau va faceti.Puteti sa cunoasteti femei,sa vorbiti cu ele,dar pana cand nu esti pregatit nu faceti alti pasi,te-ai minti singur,cel putin eu asta am sa fac.Revin cu noutati.plus o vorba de duh din copilarie:Ce esti tu,barbat sau tufa? :)"Succesuri" si redescoperiti-va ca barbati.

  RăspundețiȘtergere
 38. Bună seara! Eu sunt o femeie. Sper si cred ca acest articol se aplică și femeilor. Acum o zi, prietenul meu cu care sunt de aproape doi ani împreună, mi-a zis ca nu mai exist pentru el, dar dacă voi avea nevoie de ceva să îl sun pt ca imi va fi alături. Eu am greșit.I-am vorbit urat,i-am spus că îmi este scârbă de el si de ce face. Asta după ce intr-o ieșire în oraș,i-a apărut lui pe telefon un mesaj de la o colega. De ceva timp tot macertam cu el le tema asta. Obișnuia să discute cu ea iar eu am considerat mereu asta a fi o amenințare la adresa relației dar el a continuat cu ideea că e normal să te interesezi de alții, cum o face el cu această colega. Iar eu am răbufnit. Acum, reanalizand situația nu aș mai proceda așa. El mereu a fost sincer cu mine. Mi-a spus că nu simte cu ea. Când i-am cerut, în acea seară mi-a arătat conversațiile cu ea. Am fost deranjată ca el era cel ce iniția discuțiile cu ea. O aborda să vadă cum mai e,cum se simte...ea ii tot punea inimioare în mesaje. Dar eu am gresit ca i-am vorbit asa si regret mult. Noi am avut o relație cu nenumărate conflicte dar adesea am trecut peste ele... Mi-a mai spus o dată că sunt o pagină ștearsă pentru el...dar apoi în aceiași zi tot am vorbit. Acum...el nu mai vrea să discutăm. Nu l-am bombardat cu mesaje. I-am dat vreo 2mesaje. Am încercat să îl sun si a fost tare deranjat pentru asta... Inteleg ca trebuie sa ii dau un timp, oricât de greu mi-ar fi...pentru ca niciodată nu a trecut o zi fără să vorbim. Chit că am fost certați rău...tot ne am scris sau ne am sunat. Nu stiu cum e cel mai bine să procedez. Îl iubesc tare mult și vreau să procedez înțelept în situația asta. Este singurul bărbat pe care l-am iubit, și îl voi iubi,indiferent de alegerile lui. Imi voi face o listă cu tot ce am greșit și voi incepe să lucrez la mine. Puțini au sansa să iubească cu adevărat. Vreau sa lup pentru acest om, pe care l-am nemulțumit cu vorbele mele. Sper ca timpul să îl determine să accepte să discutăm..

  RăspundețiȘtergere
 39. Chiar este interesant acest articol...eu am gresit in relatia noastra prin faptul ca nu i-am mai acordat atentie...si a vrut sa luam o pauza sa vada daca mai simte ca trebuie sa continuam relatia, deoarece in momentul de fata crede ca nu mai merge ca nu mai ii ca la inceput...eu am gresit in aceasta pauza, ca ne-am tot vazut seara si am stat impreuna si am ras si ne-am simtit bine...dar de acum incolo vreau s-o las un timp sa se gandeasca si sa stie ce vrea...si sper sa ma intorc aici cu un raspuns pozitiv , pentru ca stiu ca mai puteam face impreuna ca un cuplu si ca mai putem fi fericiti inca impreuna chiar daca am gresit...si eu din prima zi din care mi-a spus ca vrea sa luam o pauza mi-am cerut scuze pentru ca stiu cu ce am gresit...

  RăspundețiȘtergere
 40. Chiar este interesant acest articol...eu am gresit in relatia noastra prin faptul ca nu i-am mai acordat atentie...si a vrut sa luam o pauza sa vada daca mai simte ca trebuie sa continuam relatia, deoarece in momentul de fata crede ca nu mai merge ca nu mai ii ca la inceput...eu am gresit in aceasta pauza, ca ne-am tot vazut seara si am stat impreuna si am ras si ne-am simtit bine...dar de acum incolo vreau s-o las un timp sa se gandeasca si sa stie ce vrea...si sper sa ma intorc aici cu un raspuns pozitiv , pentru ca stiu ca mai puteam face impreuna ca un cuplu si ca mai putem fi fericiti inca impreuna chiar daca am gresit...si eu din prima zi din care mi-a spus ca vrea sa luam o pauza mi-am cerut scuze pentru ca stiu cu ce am gresit...

  RăspundețiȘtergere
 41. Ma numesk andrei am citit ku atentie tot ce se vorbeste aici si vreua sa spun ka da eu tot am perdut persoana pe kare o iubesk enorm de mult nustiu vor funktiona metodele acestea dar eu voi incerka voi incerka kiar si imposibilu pentru ka tin la femeia pe kare o iubesk ii vrau tot binele din lum3 si mio doresk inapoi

  RăspundețiȘtergere
 42. Foarte multe lucruri am invatat

  Am invatat ca trebuie sa fiu mai indiferent

  RăspundețiȘtergere
 43. Interesant articol. Trebuie incercat. Pe mine iubita ma lasat acum 2 zile, zice ca vrea sa fie singura si sa nu trebuiasca la nimeni. Dar eu am nevoie de ea caci o iubesc si stiu ca si ea ma iubeste. Ea deja de ceva vreme imi zice ca vrea sa facem pauza, dar eu nu vreau pina in ruptul capului lucrul dat. Acum insa a pus capat relatiei noastre printrun singur mesaj, si cind am sunato mia raspuns cu ura si nervi. E bine ca am gasit articolul atit de devreme. Voi incepe noul an cu schimbari radicale si sper sami intorc dragostea, ceea ce le doresc la toti.

  RăspundețiȘtergere
 44. Dar in cazul unei relati la distanta ..ce pot sa mai fac .cand fata ma vruia langa ea si eu nu am putut cand imi zicea ..îi ceream sa imi mai acorde cateva luni pna am sa pot dar nu a vrut si are p altul acum de aproape

  RăspundețiȘtergere
 45. Am fost foarte gelos si mi-am pierdut mintile intr-un moment ...am zgaltait-o si am injurat-o. Se fac 2 saptamani de cand nu am mai vorbit. A incercat sa se duca la politie pentru ca se temea de mine si ii dau dreptate. Am cautat-o si s-a suparat mai tare. Nu stiu ce sa mai fac...de o saptamana nu mai stiu ninic de ea si mi-o doresc inapoi. I-am trimis cateva cadouri la usa , le-a acceptat dar tot nu vorbeste cu mine. Cateva sfaturi va rog.

  RăspundețiȘtergere
 46. Si daca iubita mea este foarte dezamagita de mine ca..... Am erectie prea repede, am vizitat-o in propriul apartament si nestiind locul tuturor lucrurilor personale le am zapacit si asezat anapoda gen: farfurii, haine, izbit cu capul in tot din cale pentru ca sunt inalt,,, am gafat-o continuu timp de doua saptamani, si asta a pus capat relatiei noastre,,, binenteles parand un prost si la propriu si la figurat, si binenteles chiar ea mi-a spus- o in fata, ca,,, scuza-ma ca te jignesc dar chiar esti prost si ai iq 0. Imi pare rau ca ne am intalnit si am stat impreuna 2 saptamani, asa prost ca tine nu am mai vazut si nu stiu ce fata te va accepta asa dar nu esti bun nici la pat, nici prin casa si de nimic,,, asta e iubita mea,,, ne stim de pe net si dupa 2 ani am stat cu ea 2 saptamani si nu a vrut sa inteleaga ca emotiile si casa ei m-au blocat plus jignirile ei m-au blocat si mai mult. Cum as putea-o recuceri?? Sper sa imi raspunda cineva,,, desi nu imi vad nici o alta sansa cu ea,, va pup

  RăspundețiȘtergere
 47. Acum cateva zile am fost si eu patasit de iubita mea si am facut gtesrli ..am sunat-o i-am trimis mesaje si nici nu vrea sa auda de impacate...dar am incredere .ca daca urmez unul din acesti pasi o sa o readuc inapoi langa mine ...sper sa mearga pentru .ca o iubesc enorm de mult

  RăspundețiȘtergere
 48. Dacă de întâmplă să fi lăsat prea mult timp de gândire și nu am vb cu ea, iar acum alt băiat încearcă să o cucerească ce este de făcut?

  RăspundețiȘtergere
 49. Dacă am lăsat probabil prea mult timp iar acum alt tip încearcă să o cucerească ,ce e de făcut
  ?

  RăspundețiȘtergere
 50. Nu este foarte ușor să ai răbdare și să incerci tot felul de exerciții, cînd iubești nu îți poți controla instinctul de a nu deranja sau de a nu deveni invaziv , e foarte greu sa ai rabdare dar e singurul lucru care îți mai rămîne de făcut dacă chiar iubești aceea persoana.

  RăspundețiȘtergere
 51. Great info. Lucky me I found your site by accident (stumbleupon).
  I have book marked it for later!

  RăspundețiȘtergere

Daca ai citit si ti-a placut,fi amabil si adauga parerea ta :)

Reguli de distributie a materialelor gasite pe acest blog

Oricine doreste sa publice articolele de pe acest blog prin intermediul facebook , twitter , hi5 sau alte retele de socializare , este rugat sa ni se adreseze la unbloginteresant@yahoo.com si acolo va primi toate lamuririle acordului dintre voi si blogul nostru www.un-blog-interesant.blogspot.com . Mentionam ca pozele/videoclipurile de pe acest blog nu sunt toate proprietatea blogului , sursele noastre fiind youtube + alte site-uri aferente . Va multumim pentru intelegere .

O mare de cuvinte

un blog interesant Articole Interesante bloguri interesante blog interesant despartire Sfaturi Practice a plecat albert einstein despre Dumnezeu blog iubire cum sa il faci sa regrete dragobete femei gagici iubire iubire blog iubirea blog probleme in cuplu probleme intr-o relatie relatie perfecta respingere te iubesc viata viata fericita 11 septembrie 11 septembrie new york 14 februarie 911 Cum sa agati Curiozitati La multi ani Probleme adolescenti Sfaturi a darui a valora a venit iarna adevarat adevarul aduc persoana iubita inapoi agati albert einstein albert einstein brain albert einstein citate celebre albert einstein curiozitati albert einstein quotes alcoolul dauneaza alcoolul nu dauneaza amaraciunea despartirii atentie automobile avion bani banii in cuplu barbat perfect barbatii benzinaria benzinarie bere blog bloguri cu povesti viata bloguri din viata bloody mary cadouri calitati cand o persoana este cand o persoana matura cand o persoana minte cand o persoana nu cand o persoana te dezamageste capsuni cu ciocolata cat valorezi realitate cat valorezi teste cat valorezi tu ce este iubirea ce este succesul ce inseamna iubire cearta celsius cine romantica clipe clipe de aur colesterol colosal company complimente coran cui si cum daruim dragostea cum cum agati o fata cum agati un baiat cum daruim iubire cum devii matur cum sa blog interesant cum sa agati o fata cum sa castigi inima unei fete cum sa cuceresti cum sa ii recastigi dragostea cum sa o aduci inapoi dupa o despartire cum sa salvezi relatia cum sa seduci cum sa treci peste o despartire cuplu de ce mint adolescentii de ce mint adultii de ce mint barbatii femeile de ce mint copii de ce mint femeile de ce mint oamenii de ce mint unii oameni de ce te minte de retinut definitie iubire definitii succes despartire iubire despartire iubit despartire iubita despre iubire despre iubire blog despre manipulare dragoste dragoste blog dragotea nu are pret dupa existenta familie saraca femeia perfecta fericire fericirea fericirea adevarata fericirea mea fete tinere fii tu insuti fiinte iubite flori fraze de agatat gin glob globala glume de agatat grade houston iarba verde ideei de valentine's day idei cadouri ignoranta il iubesc iluzii in memoriam whithney houston incendii ingandurat interzis telefon interzis tigara islam iubeste-ti aproapele iubire inocenta iubirea aproapelui iubirea mea iubirea vesnica iubirea vietii la agatat la multi ani 2013 laponia tara lui mos craciun logica love m. renkes mai frumoasa manipulare manipularea mintii masina maturitate merita sa traim in romania mesaje de agatat minunata momente de aur multi ani multumim natura ne-am despartit din cauza ne-am despartit si imi pare rau nemultumirea neplacute nevoi new york city niciodata noapte perfecta nori noul an nu are pret nimic nu fumati nu se stie nunta perfecta o fata o viata frumoasa oameni profitori ofera iubire oil omul organism original parasit partener partenera pereche perfecta persuasiune si manipulare poti sa fii povesti cu talc povesti de dragoste prajituri prima prima postare primul probleme comune parinti si copii probleme cu banii probleme cu parintii probleme cu parintii lui probleme cuplu blog probleme financiare in cuplu probleme in dragoste probleme in familie probleme intre parinti si copii probleme parinti si copii problemele adolescentilor profita ca profita de tine puterea ramsin yuseb raspunsul realizare regrete reguli de aur respins romania manipulata romantic sa despartit de mine sanatate sarbatori seara perfecta shell shell oil company siteuri de agatat sms de agatat sms-uri de dragoste sondaj blog interesant special speciala speranta stiri interesante straduinta strategii de manipulare succesul este succesul in viata succesul la succesul profesional succesul vietii suferinta suferinta in dragoste te iubesc atat de mult te iubesc blog te iubesc ca te iubesc din corason te iubesc enorm de mult te iubesc la infinit te iubesc non stop te iubesc pentru ca te iubesc si telefoane temperaturi text de agatat femei texte de agatat traim in romania traim in romania si asta traim in romania si asta ne ocupa tot timpul traire trandafiri unde dragoste nu e uraste minciuna valentine's day valoarea omului valoarea umana varstele femeii viata frumoasa viata implinita viata mea viata noastra vibratia vin vinul de xeres vodca vorbe de agatat whisky whithney houston whitney whitney cauza mortii whitney funeral whitney houston a murit