joi, 17 ianuarie 2013

Probleme Adolescenti





   Salutare dragii mei în articolul de astăzi ne-am propus să vorbim despre relația dintre părinti si copii. Ei bine cu ce am putea începe decât cu problemele comune dintre adolescenți și părinți. Mulți dintre adolescenți au tendința de a nu mai asculta de părinții lor, lucru care nu duce deloc spre un viitor mai bun pentru ei însuși. Una dintre problemele adolescentelor ar fi că părinții își bagă prea mult "nasul" în relațiile lor și acest lucru este inadmisibil. Dar oare așa este? Oare există vreun părinte pe lumea aceasta care să își dorească răul propriului copil ? ... eu cred că nu dar adolescenții au acest gând și nu pot scăpa de el. Și să luăm un exemplu concret " părinții mei nu mă lasă să umblu cu acel băiat pentru că îmi oferă o influență negativă dar eu știu că nu e așa , și eu îl iubesc mult vă rog ajutați-mă " ar fi doar unul dintre mesajele venite pe adresa noastră
  În primul rând ar trebui să îți faci o analiză completă gândindu-te la ce idealuri ai tu , la ce tinzi să ajungi și care sunt planurile tale de viitor. După care analizează și gândurile părinților tăi și vezi ce așteptări au de la tine. Dacă ai reușit să analizezi și să conștientizezi ceea ce se întâmplă cu tine pe lângă faptul că ești îndrăgostită și crezi că acel băiat este și va fi singura ta iubire adevărată, atunci ar trebui să te gândești serios la viitorul tău , să iei în calcul toate sfaturile părinților și să faci un pact amical cu ei care să consta în aplicarea tuturor cerințelor date de părinții tăi și în același timp să îl ai aproape pe băiatul viselor tale. Știu că nu va fi deloc simplu să te supui tuturor regulilor impuse de ei, dar dacă îl iubești atât de mult vei face orice căci până la urmă și lui i-ai spus că ai face orice pentru ca relația să nu se termine , plus de asta în tot acest timp vei avea șansa de a îl cunoaște mai bine. Multe persoane o sa zică „simt că îl cunosc de o viață„ și aici vin și spun că o persoană nu o poți cunoaște îndeajuns în  10 ani darămite în câteva luni de relație. Și încă un lucru la care ar trebui să gândiți e că mulți găsiți scuze din orice , unora le e silă să ducă gunoiu , altora le e mult prea „greu„ să dea o mână de ajutor părinților. Tot ceea ce vă spunem este ca dacă ei nu ar fi fost lângă voi de când v-ați născut până în ziua de astăzi nu ați fi avut probabil nici o șansă de a ajunge ceea ce sunteți în momentul de fața. Se spune că abia după ce ai pierdut pe cineva atunci realizezi ce ai avut lângă tine , pentru că sunt mulți care își doresc să mai aibă un tată sau o mamă lângă ei. Nu dați cu piciorul la ce aveți și lăsați scuzele deoparte căci odată va veni timpul când vă veți dori să vă cereți scuze în fața lor dar ei nu vor mai fi acolo pentru a le asculta. 
  Până data viitoare încercați sa lăsați scuzele deoparte și ajutați-vă părinții căci și ei la rândul lor nu s-au scuzat și v-au ajutat în tot ceea ce ați avut nevoie.

10 comentarii:

  1. Adolescenta este se pare cea mai grea perioada din viata unui om! Trebuie sa fim constienti ca mereu vor fi probleme intre parinti si adolescenti! Te felicit pentru ca ai curajul sa aduci in discutie astfel de probleme importante si mai ales pentru ca vii si cu solutii la acestea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina , multumesc pentru aprecierea ta si te mai asteptam cu drag .

    RăspundețiȘtergere
  3. Constantins va multumesc pentru comentariu . Din pacate este foarte trist, caci multa lume asa procedeaza, uita de cei care i-au crescut si ii da la o parte,lucru care nu este deloc frumos. Chiar daca ne mai gresesc, sanu uitam ca atunci cand am inceput sa plangem prin magazine, in fata chioscului de unde se vindea inghetata sau alte orice alt lucru dorit de noi, nu am plecat tristi de acolo , ci bucurosi caci ce am dorit ni s-a oferit. Nu este greu sa fii in viata un om bun ,ci este greu sa iti pui ambitia , sa vrei sa fii un om bun.. adica persoanele care se comporta asa, ar trebuie sa lase fitele si talentele si sa se gandeasca ca odata vor fi si ei in postura asta..caci pana la urma cum putem spune ca suntem persoane pline de iubire , ca multi/multe zic partenerului ce mult te iubesc , daca nu ne putem mandri cu cei care ne-au crescut, indiferent care ar fi pozitia lor sociala, indiferent in ce job-uri isi gasesc activitatea, indiferent ce greseli fac, indiferent ce defecte au, caci daca nu erau aceste persoane in viata noastra, noi nu am fi existat.. Va multunmesc si va astept in continuare cu drag reactiile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare,
    Foarte interesante dezbateile pe blogul tau, am mai gasit ceva similar cu informatii de calitate si pe www.macmackids.ro!
    Multumesc!
    Succes.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  6. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare problemă are o soluție atunci când întâlnești persoana potrivită! Nu vă fie teamă că există un magician excelent și un rezolvator de probleme spirituale care este capabil să vă pună capăt problemei. Vreau să-l apreciez pe Dr fady pentru că mi-a restabilit căsnicia cu magia ei, După 1 an de despărțire cu soțul meu, cu ajutorul minunatului magician Dr fady soțul meu a venit acasă și acum suntem fericiți împreună definitiv, încă o dată vă mulțumesc pentru Dr Fady a vindecat, de asemenea, tot felul de boli și cum ar fi,

    1 DECLARAȚIE DE IUBIRE
    2 WIN S EX RETURN
    3 FRUCTE DE GOMS
    4 ANUNȚ DE PROMOVARE
    5 DECLARAȚIE DE PROTECȚIE.
    6 MAGIA AFACERILOR.
    7 DECLARAȚIE DE MUNCĂ BUNĂ.
    8 HIV SIDA.
    9 OPRIȚI AVORTAREA.
    10 MIROOD ANUNȚ DE ANUNȚ.
    11 CAUZĂ TELEKINEZĂ.
    LOTERIA ORTOGRAFĂ ȘI CAZUL JUDICIAL Contact Contactați-l pentru ajutor prin: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  8. DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
    Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
    Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    Dacă vrei să vindeci boala.
    Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
    Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
    Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
    Whatsapp: +3550685677099/
    +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  9. Salută lumina👁️👁️☠️(NUMAI PENTRU OAMENI SERIOȘI)

    Bună, sunteți binevenit la Illuminati Brotherhood Society. Sunteți pastor, fotbalist, designer de modă, poliție, profesor, șofer etc. Și doriți să vă alăturați Societății Illuminati Brotherhood, atunci acesta este cel mai bun moment pentru a vă iniția în întreaga lume.
    Illuminati Brotherhood Society îi ajută pe cei care doresc să se alăture și să se închine împreună cu noi.
    IA-TI NOTITE:
    Niciun ritual uman nu este implicat în această societate.
    Învață cum să păstrezi secretele și tot restul îți vor fi acordate.
    Sunați sau Whatsapp pe Marele Maestru prin +2349039422406
    9039422406

    RăspundețiȘtergere

Daca ai citit si ti-a placut,fi amabil si adauga parerea ta :)

Reguli de distributie a materialelor gasite pe acest blog

Oricine doreste sa publice articolele de pe acest blog prin intermediul facebook , twitter , hi5 sau alte retele de socializare , este rugat sa ni se adreseze la unbloginteresant@yahoo.com si acolo va primi toate lamuririle acordului dintre voi si blogul nostru www.un-blog-interesant.blogspot.com . Mentionam ca pozele/videoclipurile de pe acest blog nu sunt toate proprietatea blogului , sursele noastre fiind youtube + alte site-uri aferente . Va multumim pentru intelegere .

O mare de cuvinte

un blog interesant Articole Interesante bloguri interesante blog interesant despartire Sfaturi Practice a plecat albert einstein despre Dumnezeu blog iubire cum sa il faci sa regrete dragobete femei gagici iubire iubire blog iubirea blog probleme in cuplu probleme intr-o relatie relatie perfecta respingere te iubesc viata viata fericita 11 septembrie 11 septembrie new york 14 februarie 911 Cum sa agati Curiozitati La multi ani Probleme adolescenti Sfaturi a darui a valora a venit iarna adevarat adevarul aduc persoana iubita inapoi agati albert einstein albert einstein brain albert einstein citate celebre albert einstein curiozitati albert einstein quotes alcoolul dauneaza alcoolul nu dauneaza amaraciunea despartirii atentie automobile avion bani banii in cuplu barbat perfect barbatii benzinaria benzinarie bere blog bloguri cu povesti viata bloguri din viata bloody mary cadouri calitati cand o persoana este cand o persoana matura cand o persoana minte cand o persoana nu cand o persoana te dezamageste capsuni cu ciocolata cat valorezi realitate cat valorezi teste cat valorezi tu ce este iubirea ce este succesul ce inseamna iubire cearta celsius cine romantica clipe clipe de aur colesterol colosal company complimente coran cui si cum daruim dragostea cum cum agati o fata cum agati un baiat cum daruim iubire cum devii matur cum sa blog interesant cum sa agati o fata cum sa castigi inima unei fete cum sa cuceresti cum sa ii recastigi dragostea cum sa o aduci inapoi dupa o despartire cum sa salvezi relatia cum sa seduci cum sa treci peste o despartire cuplu de ce mint adolescentii de ce mint adultii de ce mint barbatii femeile de ce mint copii de ce mint femeile de ce mint oamenii de ce mint unii oameni de ce te minte de retinut definitie iubire definitii succes despartire iubire despartire iubit despartire iubita despre iubire despre iubire blog despre manipulare dragoste dragoste blog dragotea nu are pret dupa existenta familie saraca femeia perfecta fericire fericirea fericirea adevarata fericirea mea fete tinere fii tu insuti fiinte iubite flori fraze de agatat gin glob globala glume de agatat grade houston iarba verde ideei de valentine's day idei cadouri ignoranta il iubesc iluzii in memoriam whithney houston incendii ingandurat interzis telefon interzis tigara islam iubeste-ti aproapele iubire inocenta iubirea aproapelui iubirea mea iubirea vesnica iubirea vietii la agatat la multi ani 2013 laponia tara lui mos craciun logica love m. renkes mai frumoasa manipulare manipularea mintii masina maturitate merita sa traim in romania mesaje de agatat minunata momente de aur multi ani multumim natura ne-am despartit din cauza ne-am despartit si imi pare rau nemultumirea neplacute nevoi new york city niciodata noapte perfecta nori noul an nu are pret nimic nu fumati nu se stie nunta perfecta o fata o viata frumoasa oameni profitori ofera iubire oil omul organism original parasit partener partenera pereche perfecta persuasiune si manipulare poti sa fii povesti cu talc povesti de dragoste prajituri prima prima postare primul probleme comune parinti si copii probleme cu banii probleme cu parintii probleme cu parintii lui probleme cuplu blog probleme financiare in cuplu probleme in dragoste probleme in familie probleme intre parinti si copii probleme parinti si copii problemele adolescentilor profita ca profita de tine puterea ramsin yuseb raspunsul realizare regrete reguli de aur respins romania manipulata romantic sa despartit de mine sanatate sarbatori seara perfecta shell shell oil company siteuri de agatat sms de agatat sms-uri de dragoste sondaj blog interesant special speciala speranta stiri interesante straduinta strategii de manipulare succesul este succesul in viata succesul la succesul profesional succesul vietii suferinta suferinta in dragoste te iubesc atat de mult te iubesc blog te iubesc ca te iubesc din corason te iubesc enorm de mult te iubesc la infinit te iubesc non stop te iubesc pentru ca te iubesc si telefoane temperaturi text de agatat femei texte de agatat traim in romania traim in romania si asta traim in romania si asta ne ocupa tot timpul traire trandafiri unde dragoste nu e uraste minciuna valentine's day valoarea omului valoarea umana varstele femeii viata frumoasa viata implinita viata mea viata noastra vibratia vin vinul de xeres vodca vorbe de agatat whisky whithney houston whitney whitney cauza mortii whitney funeral whitney houston a murit