sâmbătă, 29 decembrie 2012

Cum sa treci peste o despartire

Cum să treci peste o desparțire




  Salutare prieteni dragi . Mă bucur mult că cei care veniți aici și ne citiți ne lăsați impresiile voastre asupra temelor blogului nostru . În ultima postare am vorbit despre Cum il faci să regrete că s-a desparțit de tine  și mulți dintre voi ați reușit sau nu , de aceea azi vom vorbi cum să trecem peste o despărțire. Ați încercat fiecare metodele voastre proprii , v-ați mai documentat , ați întrebați prieteni dar tot ceea ce ați făcut nu a dar randament . Ei bine , atunci dacă chiar nu mai există nici o șansă de salvare , hai să ne gândim ce am putea face de azi înainte .  Persoana care mai până zilele trecute , era pentru noi steaua strălucitoare de pe cer , azi a rămas doar o frumoasă amintire . De azi înainte vom începe o nouă viață, vom avea aceleași gânduri, aceleași sentimente, aceleași aspirații dar nu va mai fi el/ea în viața noastră. De ce ? Pentru că nu am reușit să fim la fel de "buni" ca sufletul ce ne-a părăsit. Și atunci ce putem face ? Acesta să fie sfârșitul lumii , să nu mai existe acolo o persoană care ne-a admirat pe secret în tot acest timp dar i-a fost prea rușine să ne-o spună ? Să nu mai fie nici  o șansă de iubire ? O speranță că ușor ușor , totul va deveni la normal și vom găsi pe cineva care să ne aprecieze așa cum suntem ? Multe din mesajele primite sună cam asa .. " Sunt cu un băiat de 2 ani jumate ,dar nu mai simt nimic pentru el.. dați-mi vă rog un sfat ,cum să mă despart de el , căci acum simpatizez pe altcineva " ... pai dragii mei prieteni e foarte simplu. Atunci cand crezi ca nu mai exista nici o șansă, nici o alternativă pentru voi , și ați încercat sau nu să faceți tot posibilul să fiți împreună, atunci cel mai frumos lucru e să vă despărțiți pe o cale amiabilă,prietenoasă. Nu e nevoie de mare tamtam , căci domnișoara X nu mai e cu băiatul Y. Ce a fost , a fost frumos și în urmă vor rămâne niște amintiri frumoase. Acum trebuie să privim totul în altă manieră , să încercăm să fim mult mai pozitivi și mai optimiști. Pentru că viața ne-a adus în cale alte uși ,pe care trebuie să fim pregătiți să putem să le deschidem. 
  Nu lăsați amărăciunea despărțirii să vă țină departe de a cunoaște dragostea adevărată. Și voi enumera câteva metode prin care puteți trece peste aceste momente.
  Și voi începe prin a spune că fiecare dintre voi , după gustul amar al unei despărțiri trebuie să învățați să vă controlați sentimentele. Pentru fiecare o să fie greu la început , dar cum răbdarea este o virtute , sunt sigur că veți putea face acest lucru. Este esențial ca în acest proces , să vă alocați timp suficient, în a vă gândi de ce nu a mers relația. Cu ce ai greșit tu față de el , sau cu ce a greșit el față de tine . Pe moment nu veți reuși să faceți acest lucru , deoarece mintea voastră vă stă doar la el sau la ea , dar când te vei simți pregătit petreceți ceva timp punându-te în situațiile care au dus la despărțirea voastră. Spre exemplu...el a mers la un chef fără să te anunțe, iar tu ai aflat a doua zi de la o prietenă comună. Te-ai simțit rău din cauza acestui lucru ? Mai ales că și-a închis și telefonul ca să nu fie..."deranjat" sau "deranjată" . 
  O altă recomandare ar fi să începi să te gândești mai mult la tine și la problemele ce le ai discutând cu prietenii apropiați, de încredere. Poate părea elementar, dar mulți dintre cei care se despart, încep să se închidă în ei , și să nu mai discute nici măcar cu familia. Acest lucru este dăunător datorită faptului că acum ești singur și ai cea mai mare nevoie de ei. Orice sfat venit din partea familiei, sau a unui prieten adevărat este bine venit. Tot ceea ce trebuie să faci e să analizezi bine ceea ce ai auzit și să bagi la cap, în cazul în care te poate ajuta. Chiar dacă nu vei crede absolut nimic din ceea ce iți vor spune cei ce vor încerca să te ajute, vei vrea să te simți izolat și să te retragi pentru un timp din lume , într-un colțișor doar al tău, unde să iți vindeci rănile , și să mănânci ,eventual foarte multă ..ciocolată spre exemplu :)..dar această perioadă nu ar trebui să dureze mai mult decât câteva zile . După aceea indiferent cât de groaznic te-ai simți, apelează la familie, sau la persoanele de încredere pe care le ai și stați de vorbă ,ieși din starea de izolare pe care ți-ai impus-o . Forțează-te și vei avea numai de câștigat.



  Un alt mod ar fi să examinezi rolul jucat de fiecare partener în despărțire. După o perioada inițială în care ți-ai analizat sentimentele , este timpul să te uiți la cine ce a făcut în relația care s-a încheiat și a dus la despărțirea voastră. Inițial este ușor să te concentrezi pe modul în care partenerul dumneavoastră nu a reușit. Și să luăm un exemplu , în cazul în care partenerul tău nu a participat la nevoile dumneavoastră într-un mod consecvent , atunci întreabă-te : " Am transmis nevoile mele într-un mod clar , ușor de înțeles ,și non-provocatoare ? " și dacă partenerul tău nu a comunicat într-un mod semnificativ cu tine te poți întreba : " A fost ceva ce am făcut și din cauza asta comunicarea a fost atât de dificilă ? Ce aș fi putut să fac ca comunicarea dintre noi să nu mai fie atât de dificilă ? " 
  Eu nu sugerez în nici un mod, că tu ar trebui să te învinovățești pentru despărțire sau eșecurile partenerului tău .Cu toate acestea relațiile sunt reciproce, atunci când ele funcționează sau nu . Privește modul în care ai reacționat la dezamăgirile sau frustrările aduse în această relație , cum ai încercat sau cum a încercat să remedieze problemele atunci când  relația voastră se ducea ușor ușor spre calea despărțirii. Toate aceste gânduri , întrebări și răspunsuri la care te-ai gândit și le-ai analizat te vor ajuta pe viitor , în relația sau relațiile ce le vei avea, în problemele cu care toți dintre noi sau poate o mare parte ne confruntăm mai devreme sau mai târziu.. . Deoarece stând izolat în amărăciune, te vei auto-împiedica să mai găsești vreodată dragostea. Acest pas este ca și cum ai ierta pe cineva care a făcut un lucru de neiertat.
   Toate aceste lucruri vă vor duce de la amărăciune la îndrăzneală, de la umilire la satisfacție , de la resentimente la inventivitate..

Dacă știți un alt mod care va ajutat pe dumneavoastră să treceți peste amărăciunea despărțirii vă așteptăm cu drag 
în speranța că toți cei care au avut de pierdut
vor avea mult mai mult de câștigat !

23 de comentarii:

  1. PARTEA PROASTA LA O DESPARTIRE ESTE CA PERSOANA DE CARE TE DESPARTI ARE UN COMPORTAMENT CA SI CUM NU TEAR FI CUNOSCUT NICIODATA,SI NU TINE CONT DE CLIPELE CARE SAU PETRECUT INTRE NOI.DAR TOT TIMPUL EXISTA CINEVA,UNDEVA,TREBUIE DOAR SA CAUTI SI SA ASTEPTI IN ACELASI TIMP.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cred ca doare cel mai tare

      Ștergere
    2. incredibil, dar asa este, am 25 de ani, am cunoscut o fata, prima din viata mea la 20, am stat cu ea 5 ani in care ne-am iubit, nu gluma, iar de 2 saptamani, nu ma mai recunoste

      Ștergere
    3. Exact asta este,nu mai existi...este cu altcineva si nu o mai intereseaza..tu te-ai sacrificat pentru ea,ai cheltuit bani dar nu asta conteaza si cand esti la greu ati spune adio..si ca bonus deja se cupleaza cu altul si afirma la toti ca este super indragostita.

      Ștergere
  2. E destul de greu sa treci peste, oricata vointa ai avea. Cred ca timpul vindeca toate ranile... Dar si ideea ca nimic nu exista pentru totdeauna, toate au un sfarsit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant punct de vedere. Am si eu unul, exprimat aici :
    http://www.stimulintern.com/2012/10/invata-cum-sa-treci-peste-orice.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Chirurgie pe viu...intrebari fara raspuns, nopti albe, lacrimi pe perna...si cu toate astea, mergi mai departe, mergi la serviciu, vorbesti cu prietenii, asculti muzica, mananci; razi...de fapt viata merge inainte, asta e singurul adevar in tumultul de emotii si trairi amare!
    Norocul este ca in viata noastra exista UITAREA...fara ea ar fi mai greu totul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat! Dar cum sa "mergi mai departe, mergi la serviciu, vorbesti cu prietenii, asculti muzica, mananci; razi", sa faci toate lucrurile astea intr-un mod normal, asa cum, obisnuiai sa le faci inainte cu ..el/ea ..?! Cum sa faci sa treaca mai repede ziua, sa ajungi acasa si sa adormi cat mai repede, de asemenea, cum sa faci sa treaca mai greu noaptea, sa nu deschizi ochii si sa nu mai vezi "acea persoana" ..?!

      Ștergere
  5. Anonim 7 Iulie.. exista uitarea dar nu uita ca totul se iarta, nimic nu se uita..ce am putea face e sa uitam doar momentele mai putin placute din viata..si acelea frumoase, chiar daca sunt cu persoanele care nu mai sunt aproape de noi, sa le tinem in inima acolo unde e locul, alaturi de restul momentelor frumoase ce vor aparea in viata noastra. Cu stima , Alin George.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu m.am despartit de iubitul meu acum 1luna si jumatate.... totul a fost din prea multa iubire.... ne.am despartit deoarece parintii mei nu sunt de acord cu el si el vrandu.mi binele a decis sa faca asta.. dar ca sa aiba un motiv a ales sa inceapa o relatie cu prietena mea cea mai buna.... acum continua sa ma caute, imi spune k ma iubeste, nu vrea sa fim impreuna din cauza alor mei, dar nu vrea nici sa se desparte dea ea ptr a fi eu oarecum fericita..... nu ma pot descarca in fata nimanui ptr k nu mai am incredere in nimeni decat in mama lui.... dar imi este prea greu sa vb despre ce mi s.a intamplat.... am preferat sa ma inchid in mine dar asta m.a distrus.... nu mai sunt eu, sunt total schimbata si pe zi ce trece sufar mai mult... nush ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  7. Offff , oare cum sa incep ce sa spun ? A existat candva un "noi " acum am ramas "eu" .... mi greu sa scriu , am mai trecut peste despartiri dar ca acum nu m am simtit niciodata , de data asta este altfel , de data asta nu stiu daca o pot duce la capat , am ales sa scriu aici deoarece m-am izolat , totul imi aduce aminte de ea .... oare cum o sa se sfarseasca totul ? o sa pot trece sau totul se va opri aici ? daca vrea cinev asa vb despre asta va astept msj pe Fb ,,,, razvanikuu

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu!!. Nu ai cum sa treci peste,nu exista ''a trece peste'' cand ai iubit...Nimeni nu mai intelege ce inseamna sa iubesti...Ce inseamna sa iti oferi absolut totul pe tava pt persoana iubita...Sa nu te intereseze de nimeni si nimic...
    Iar durerea e si mai mare cand absolut toti cunoscutii...si ai fetei si ai baiatului le zic ca asa ceva nu e posibil....va ve-ti impaca,sunte-ti destinati sa fiti impreuna....Pai nu iti vine sa iti iei toate zilele....Cand sti ca el e cu cine stie ce depravata iar tu inca astepti...Ca ''destinul'' sa se implineasca....?
    Scuze daca deranjez...Sunt intr-o stare de tot cacatul si nu cred ca ce am zis e macar usor de inteles...
    O noapte buna...

    RăspundețiȘtergere
  9. Am petrecut 4 luni frumoase impreuna! Dntr-o data dar trebuie sa recunosc si apreciez mi-a spus frumos incercand sa nu ma faca sa sufdar si mi mult ca nu mai vrea sa fim intr-o relatie! Cel mai mult regret ca eu am investit si cedat de la mine o gramada de timp, energie, nervi, sentimente etc.! Din pacate despartirile sunt foarte dureroase si eu inca sunt in soc si ma doare , dar incerc sa trec peste pt. ca in primul rand ganditi-va ca va afecteaza pe voi daca tine-ti in voi, mai ales stomacul! Dati drumul la sentimente: plangeti, vorbiti cu cineva, urlati, loviti o perna, etc.! Asta nu inseamna sa uitati toate lucrurile frumoase pe care le-ati descoperit in aceea relatie si eu nu cred ca trebuie sa uiti nici acea persoana decat daca chiar va ranit foarte rau gen batut, batjocorit etc. daca nu atunci nu aveti motive sa rupeti legatura ...dar este bine ca un timp sa nu mai luati contact atat de mult cum o faceati inainte pt ca atuni da este dureros! Eu de exemplu trec peste facand sport! Ma ajuta sa imi limpezesc mintea, sa-mi relaxez sufletul si sa gandesc la rece nu sa fiu egoista si sa cred ca eu am fost perfecta si sa ma gandesc doar la mine! ( tot ce am scris este strict parerea mea)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum trecem peste o despartire? hmm, complicat..Cu totii stim ce avem de facut, dar in momentele acelea cadem intr-o usoara depresie( sau cel putin asa mi s-a intamplat mie). A trebuit sa stau sa ma gandesc la ceea ce vreau sa fac in viitor pentru ca simteam ca eu mai am sens fara prietenul meu. Aveam senzatia ca nimic nu mai functiona, iar totul se distrugea in jurul meu. Atunci am realizat ca fericirea meau nu ar trebui sa tina de un barbat. Am inceput sa citesc pentru ca ma relaxa, si tot citind am dat peste o carte, ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus" de John Gray. Aflandu-ma intr-o stare ciudata, aceasta carte m-a ajutat sa inteleg mai multe despre relatii. De aceea, am decis sa merg la conferinta acestuia din Bucuresti, pe data de 17 noiembrie. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sa spui :?? Dezamagire , durere !

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu reusim sa trecem peste o despartire daca am iubit cu adevarat, este dureros cand iti dai viata pt acea persoana si dupa aproape 5 ani esti sters pur si simplu din viata lui, nu are barbatia necesara sa vb concret despre ce este vb, toate raspunsurile inainte de tacere sunt directionate spre ceva care nu are legatura cu nimic din ce vrei sa afli, vreau sa pot trece peste aceasta durere si nu reusesc , nu am prieteni nici un loc de munca pt ca gelozia lui m-a facut sa ma izolez de tot, am stat langa el sa-i dovedesc ca nu are dreptate, ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  13. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună ziua, doamnelor și domnilor, NUmele MEU ESTE Adams smith DIN STATELE UNITE Great Dr. magic wheels. Dar cu ajutorul doctorului Fady, rugăciunile mele au primit răspuns, aducându-mi fostul înapoi la mine în 15 ore, ceea ce alți vrăjitori nu au putut. Aș dori să-i mulțumesc foarte mult Dr. Fady pentru că mi-a readus fericirea și, dacă cineva are nevoie de ajutor, aș recomanda să-l contacteze cât mai curând posibil, pentru că cu siguranță va aduce înapoi ceea ce ai pierdut. bucurie. CONTACTAȚI ACEST DR FAdy MARE AZI PENTRU ORICE SOLUȚIE DE PROBLEME ȘI PROBLEMA DVS. ESTE 100% GARANTATĂ ȘI SIGURĂ. MULȚUMESC DR fady. De asemenea, puteți contacta numărul ei privat +2349039422406 la www.DRfady720@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  15. DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
    Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
    Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    Dacă vrei să vindeci boala.
    Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
    Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
    Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
    Whatsapp: +3550685677099/
    +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  16. Salută lumina👁️👁️☠️(NUMAI PENTRU OAMENI SERIOȘI)

    Bună, sunteți binevenit la Illuminati Brotherhood Society. Sunteți pastor, fotbalist, designer de modă, poliție, profesor, șofer etc. Și doriți să vă alăturați Societății Illuminati Brotherhood, atunci acesta este cel mai bun moment pentru a vă iniția în întreaga lume.
    Illuminati Brotherhood Society îi ajută pe cei care doresc să se alăture și să se închine împreună cu noi.
    IA-TI NOTITE:
    Niciun ritual uman nu este implicat în această societate.
    Învață cum să păstrezi secretele și tot restul îți vor fi acordate.
    Sunați sau Whatsapp pe Marele Maestru prin +2349039422406
    9039422406

    RăspundețiȘtergere
  17. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Daca ai citit si ti-a placut,fi amabil si adauga parerea ta :)

Reguli de distributie a materialelor gasite pe acest blog

Oricine doreste sa publice articolele de pe acest blog prin intermediul facebook , twitter , hi5 sau alte retele de socializare , este rugat sa ni se adreseze la unbloginteresant@yahoo.com si acolo va primi toate lamuririle acordului dintre voi si blogul nostru www.un-blog-interesant.blogspot.com . Mentionam ca pozele/videoclipurile de pe acest blog nu sunt toate proprietatea blogului , sursele noastre fiind youtube + alte site-uri aferente . Va multumim pentru intelegere .

O mare de cuvinte

un blog interesant Articole Interesante bloguri interesante blog interesant despartire Sfaturi Practice a plecat albert einstein despre Dumnezeu blog iubire cum sa il faci sa regrete dragobete femei gagici iubire iubire blog iubirea blog probleme in cuplu probleme intr-o relatie relatie perfecta respingere te iubesc viata viata fericita 11 septembrie 11 septembrie new york 14 februarie 911 Cum sa agati Curiozitati La multi ani Probleme adolescenti Sfaturi a darui a valora a venit iarna adevarat adevarul aduc persoana iubita inapoi agati albert einstein albert einstein brain albert einstein citate celebre albert einstein curiozitati albert einstein quotes alcoolul dauneaza alcoolul nu dauneaza amaraciunea despartirii atentie automobile avion bani banii in cuplu barbat perfect barbatii benzinaria benzinarie bere blog bloguri cu povesti viata bloguri din viata bloody mary cadouri calitati cand o persoana este cand o persoana matura cand o persoana minte cand o persoana nu cand o persoana te dezamageste capsuni cu ciocolata cat valorezi realitate cat valorezi teste cat valorezi tu ce este iubirea ce este succesul ce inseamna iubire cearta celsius cine romantica clipe clipe de aur colesterol colosal company complimente coran cui si cum daruim dragostea cum cum agati o fata cum agati un baiat cum daruim iubire cum devii matur cum sa blog interesant cum sa agati o fata cum sa castigi inima unei fete cum sa cuceresti cum sa ii recastigi dragostea cum sa o aduci inapoi dupa o despartire cum sa salvezi relatia cum sa seduci cum sa treci peste o despartire cuplu de ce mint adolescentii de ce mint adultii de ce mint barbatii femeile de ce mint copii de ce mint femeile de ce mint oamenii de ce mint unii oameni de ce te minte de retinut definitie iubire definitii succes despartire iubire despartire iubit despartire iubita despre iubire despre iubire blog despre manipulare dragoste dragoste blog dragotea nu are pret dupa existenta familie saraca femeia perfecta fericire fericirea fericirea adevarata fericirea mea fete tinere fii tu insuti fiinte iubite flori fraze de agatat gin glob globala glume de agatat grade houston iarba verde ideei de valentine's day idei cadouri ignoranta il iubesc iluzii in memoriam whithney houston incendii ingandurat interzis telefon interzis tigara islam iubeste-ti aproapele iubire inocenta iubirea aproapelui iubirea mea iubirea vesnica iubirea vietii la agatat la multi ani 2013 laponia tara lui mos craciun logica love m. renkes mai frumoasa manipulare manipularea mintii masina maturitate merita sa traim in romania mesaje de agatat minunata momente de aur multi ani multumim natura ne-am despartit din cauza ne-am despartit si imi pare rau nemultumirea neplacute nevoi new york city niciodata noapte perfecta nori noul an nu are pret nimic nu fumati nu se stie nunta perfecta o fata o viata frumoasa oameni profitori ofera iubire oil omul organism original parasit partener partenera pereche perfecta persuasiune si manipulare poti sa fii povesti cu talc povesti de dragoste prajituri prima prima postare primul probleme comune parinti si copii probleme cu banii probleme cu parintii probleme cu parintii lui probleme cuplu blog probleme financiare in cuplu probleme in dragoste probleme in familie probleme intre parinti si copii probleme parinti si copii problemele adolescentilor profita ca profita de tine puterea ramsin yuseb raspunsul realizare regrete reguli de aur respins romania manipulata romantic sa despartit de mine sanatate sarbatori seara perfecta shell shell oil company siteuri de agatat sms de agatat sms-uri de dragoste sondaj blog interesant special speciala speranta stiri interesante straduinta strategii de manipulare succesul este succesul in viata succesul la succesul profesional succesul vietii suferinta suferinta in dragoste te iubesc atat de mult te iubesc blog te iubesc ca te iubesc din corason te iubesc enorm de mult te iubesc la infinit te iubesc non stop te iubesc pentru ca te iubesc si telefoane temperaturi text de agatat femei texte de agatat traim in romania traim in romania si asta traim in romania si asta ne ocupa tot timpul traire trandafiri unde dragoste nu e uraste minciuna valentine's day valoarea omului valoarea umana varstele femeii viata frumoasa viata implinita viata mea viata noastra vibratia vin vinul de xeres vodca vorbe de agatat whisky whithney houston whitney whitney cauza mortii whitney funeral whitney houston a murit