duminică, 19 februarie 2012

Cum il faci sa regrete ca s-a despartit de tine



    Cum il faci sa regrete ca s-a despartit de tine ? Daca cauti cu adevarat raspunsul la intrebare , inseamna ca ex-ul tau / ta ti-a facut lucruri neplacute care au dus la acest pas , numit despartire. El nu isi da seama , ca a parasit o fata atat de draguta ca tine !
    Ei bine , atunci cand persoanele se despart, pentru ele viitorul incepe sa devina nesigur..in special femeile care investesc atat de multe sentimente in acea relatie, iar apoi stau si se gandesc la vremurile bune, atunci cand voi erati impreuna. Femeile sunt mult mai pasionate de relatie si iubire, de aceea cand ele se confrunta cu o despartire, ele vor suferi mai mult. Daca faci ceva , cat de marunt ar fi si il aduci inapoi pe iubitul tau atunci bucuria iti va reintra inapoi in inima. Si chiar poti sa il aduci inapoi , fara sa faci eforturi prea mari.


Spuneam cum sa il faci sa regrete ca s-a despartit de tine 

Daca vrei sa il sa regrete ca s-a despartit de tine , este sa cunosti puterea respingerii si ignorantei. Majoritatea barbatilor traiesc cu aceasta frica toata viata. Unii ar putea afirma atunci cand sunt inconjurati de prieteni chestii de genu "Cine ma aia, eu i-am dat verde frate nu ea mie ,esti nebun " , "Lasa-ma frate cu ea, ca era dusa gagica " .. si multe alte chestii de genu ,caci barbatii urasc cu adevarat treaba asta, sa fie ei parasiti. Asa ca ai putea sa te folosesti de puterea de respingere si ignoranta in privinta lui. Chiar daca el te-a parasit, inca mai poti schimba situatia spre avantajul tau, iar norocul s-ar putea sa ti se schimbe. Acum ca ai sa aplici ignoranta si respingerea , lasa plansul , lasa pledoariile tale pe care ti le spui/scrii singura , si inca un lucru important ,sa nu pari disperata dupa el. In incursiunea ta in acest experiment, rabdarea este o virtute, asa ca nu te grabi . Trebuie sa fii foarte hotarata atunci cand te intalnesti cu el si sa ii spui ca si tie iti convine despartirea si poate, e mai bine asa, o noua sansa , un nou viitor! Si apoi pleaca fara sa ii mai dai drept de replica. Atunci pentru prima data, tot orgoliul va disparea si se va simti pentru prima data respins si ignorat.
    Urmatorul pas in a il face sa regrete ca s-a despartit de tine , este ca in interiorul tau in inima ta sa fii puternica si pozitiva. Ar trebui sa iti administrezi toate gandurile si petrece tot timpul pentru a te imbunatati. Joaca rolul cel mai bun din tine ! Acesta este cel mai bun timp pentru auto-imbunatatire ! Petrece cat mai mult timp de a scapa de obiceiurile proaste care le ai ( si cred ca toti avem obiceiuri proaste , nu cred ca cineva este perfect.. )  si lasa lumea sa vada cel mai bun din tine. Procedeaza in asa fel ,ca sa iti planifici marea parte a timpului concentrandu-te pe cariera ta. Realizeaza ceva nou in viata ta, astfel incat poti fi mandra de tine. Iubeste-te pe tine insuti , si petrece ceva timp in lucrari sociale. Toate aceste lucruri cand le va auzi ex-ul tau il va face sa regrete ca s-a despartit de tine!


   De asemenea nu uitati puterea de respingere ! Daca va intalniti din intamplare intr-un loc public, si el te vine alaturi de prietenii lui sa se bage in seama , nu ii da-ti nici un raspuns. Ai nevoia sa trimiti vibratia ca tu l-ai parasit pe el, si esti confortabila cu ceea ce ai devenit dupa despartire.        Acest lucru il va face atat de disperat , si va regreta foarte mult ca s-a despartit de tine.

Daca aveti si alte sugestii de cum sa il faci sa regrete ca s-a despartit de tine, 
te rugam lasa-ne parerea ta !





363 de comentarii:

  1. Sa fi parasit nu este usor si ptr multi este destul de dificil sa treaca peste acest eveniment mai putin placut. Multi chiar depun eforturi uriase pentru a-l(o) face sa regrete. Desi cred ca rareori cineva regreta cu adevarat ca s-a despartit de o pers. Pers care hotaraste sa rupa legatura are probabil motive bine intemeiate si putin probabil sa regrete. Iar persoana parasita ar face mult mai bine sa se concentreze pe noua viata, o noua relatie decat sa traiasca anocarat in trecut. Penibilul, umilinta lipsa de echilbru chiar nu ajuta. Iar dc o relatie destramata are totusi o mica sansa sa se refaca va veni de la sine. Unele relatii nu sunt facute sa fie. Asa ca mai bine privesti in viitor cu incredere decat sa faci planuri pentru un trecut..care e trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O relaţie ruptă ma poate continua?

      Ștergere
    2. Poate. Dar intai e mai bine sa aplicam ce a scris autorul acestui blog: sa-l facem sa regrete. Daca nu merge, atunci uitam si ne cream o noua viata. Daca te ajuta, ma bucur. Daca nu, te rog fara critici. Am doar 11 ani! Serios

      Ștergere
    3. poate contiuna daca iubirea ce a fost intre voi mai exista si este iubire adevarata

      Ștergere
    4. Anonimul de 11 ani are dreptate. Ps si eu tot 11 ani :))

      Ștergere



    5. Iubirea este dureroasa cind esti indragostita de cineva iar el nu simte nimic,plangi , urli , tipi si in final te rogi ca sa te iubeasca dar in zadar lui nu-i pasa stie dar nu te suna , nu te cauta cu zilele iar eu disperata incerc orice , sufar si iar sufar si nimeni nu stie in afara de el pt cael nu simte nimic pt ca nu ne-am vazut decat in poze si. Am scris sU pe Skipe ce sa mai fac si mai sant si casatorita de 12 ani si m-am indragostit ca proasta din poze si la telefon Ce sa fac?nu mai rezisr , nu mai am lacrimi l nu mai am aer!


      Ștergere
    6. Mai, eu am datuit destui tipi, si sincera sa fiu nu a ramas mai nici unul neinselat. O fac preventiv... Fact: acum cca 1 an am datuit din lipsa de alte oportunitati unul gras si pitic. La putin timp dupa tipul s-a carat fara sa spuna nimic. Ce nu stia individul era ca de la bun inceput il inselasem cu fostul meu iubit si ca de fapt incercam sa ma impac cu ala (na, asta gras era si prost la pat si arata si mai urat decat fostul iubit). Fact: dupa ce s-a carat individul n-am zis nimic si mi-am vazut de cealalta relatie. La nici 2 luni se intoarce fraierul sa-mi spuna ca a plecat pentru ca ii paream prea batrana pt el si ca nu il atrageam. Nu am facut altceva decat sa-i expun cealalta relatie, cu poze demonstrative si cu tot cu comparatii sexuale intre ei. :)) Si cum tampitul a insistat sa-mi demonstreze ca femeile il doresc, nu ca-i urat ca naiba si prost la pat (cum am expus eu), nu am facut altceva decat sa-i sitrug stima de sine. =)) Nici nu era greu, la cat de nesigur era pe el (ce-i greu sa-i spui unui barbat ca femeile se vad cu el pt bani sau pt ca nu se uita alti barbati la ele? :)) ).

      Ștergere
    7. eu in momentul asta sufar
      din cauza unuia
      inima mi-e franta
      plang suspin si nu pot face nimic
      o sa incerc... sa... vad daca se intoarce
      dar e imposibil

      Ștergere
  2. Orice despartire este trista...iar cand esti parasit/a esti mai trist si doare mai tare...dar cel mai bine este sa incerci sa mergi mai departe...chestia aceea cu ignoratul este ok...asa o sa'i arati celui/celei care te'a parasit ca ai trecut peste si ca nu ai nicio problema..si asa se va intoarce singur/a la tine:)
    frumos articol :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hm...poate fi asa...poate nu...
    totul depinde de f.multi factori...nu-i o "reteta" infailibila...nici pe departe! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase si inteligente sfaturi!Multumiri sincere pentru ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru aprecieri . In al doilea rand as dori sa spun doar ca este o cale ,reteta "infailibila" cum a descris-o Elly Weiss depinde intr-adevar de foarte multi factori . Este o idee , prin care puteti sa ii arati ceea ce a pierdut. Multi dintre noi barbatii asa gandesc,nu a fost o eticheta valabila in toate cazurile..chiar am adaugat la sfarsit daca mai aveti alte idei sunteti bineveniti in a le impartasi si a le dezbate impreuna :)
    Oricum ar fi , eu sper ca pe cei care au citit, sa ii poata ajuta catusi de putin , iar daca nu va posibil atunci incercati propriile metode de a-l / o aduce inapoi . Dupa care puteti veni si sa ne spuneti si noua cum si a-ti facut !

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante sunteti toate cand e vorba de a va consola una pe alta.Intrebarea e,numai femeile pot sa fie victimele unei relatii?ce se intampla cand se inverseaza rolurile?dau exemplul meu,am stat 5 ani cu o fata si dupa ce a hotarat sa se desparta de mine(din motive care nici ea nu crede ca exista),am realizat ca e mai bine asa iar acum ea plange dupa mine si m-ar vrea inapoi.E frumos asa??

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca e frumos asa Anonim. Si eu am stat 3 ani cu o fata si am crezut ca ea e totul pentru mine..si in momentul ala , si ea credea la fel...dar , daca asa a vrut Dumnezeu sa ne gaseasca un "partener" de viata mai bun.. am lasat trecutul acolo unde ii este locul si am mers mai departe cu capul sus. Nu stiu daca e frumos asa, se spune ca ciorba reincalzita nu mai e la fel de buna ca la inceput..dar aici deja intervin alte discutii pe care doar tu si ea le cunoasteti. Daca nu va impacati, iti doresc sa iti gasesti ceva mai bun. Si stiu sigur ca acolo , undeva, este cineva , care doreste nespus de mult sa iti fie aproape clipa de clipa. Si inca ceva , imi cer scuze cititorilor dar din lipsa de timp nu am putut sa va raspund. O zi superba tuturor !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mn prietenul m-a parasit anul trecut dupa 4 luni de relatie .il iubeam mult,il iubesc si acum,am incercat sa am alte relatii dar nu a functionat nmk.dimpotriva :ma uraste, ma injura etc.niciodata el nu m-a iubit si de asta sunt sigura.a stat cu mne doar sa rada apoi de tot ce vorbeam ,de tot ce faceam impreuna, cu prietenii lui.il iubesc enorm .am vrut sa mor ,am luat pastile ,dar nici asa nu am fost scutita de acest chin groaznic.el este frumos foc si are noroc sa gaseasca orice fata ,in schimb eu o sa traiesc toata viata cu gandul la el ptr ca nu pot sa rezist fara el.nu pot avea alte relatii.orice as incerca el nu regreta ca s-a despartit de mne.si ii place sa ma vada in starea asta.nu ma iubeste . spuneti.mi ce sa fac .sunt disperataa.nu ma mai gandesc decat la moarte.atat .ptr ca degeaba traiesti daca cel pe care il iubesti nu te iubeste nu-i asa?

      Ștergere
    2. nu e frumos asa e ,oricum daca sa despartit iubitu de tine nu sa despartit fara motiv ori lai plictisit sau nui iai dat ce vor barbati da na faci ce sti u cai mai bn si nu uita nimeni nu se desparte fara motiv.........bafta pwp

      Ștergere
    3. Atata timp cat respectul lui fata de tine a disparut, inseamna ca relatia nu are niciun viitor, chiar daca tu acum te vezi doar cu el, cu cat te arati mai disponibila cu atat el va fi mai indiferent si ii vei gadila orgoliul, nu meriti sa te chinui pe tine insati, iubeste-te pe tine mai intai, altfel cum ai vrea sa fi iubita de altcineva. CIteste aici, te va ajuta, stiu ce simti. http://journalulevei.wordpress.com/2012/11/28/cand-mult-devine-prea-mult/

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    5. la 11 ani ar fi mult mai bine daca ai alsa tu frumos iubirea si teai gandi la ecuatii ;) sfatul meu. am 20 si n-am iubit niciodata pe nimeni ...pana sa o gasesc pe "ea" insa pot spune ca dupa ce am aflat ca nu pot sta fara ea ... miam dat seama ca o Iubesc . Distanta omoara tot... si vorbele aruncate la nervi...

      Ștergere
  8. strategia ar trebui sa functioneze, eu am testat-o ajutand pe cineva care prin fina ignoranta si-a recuperat iubitul...dar problema e ca acum sunt eu in situatia de a dori sa recuperez ...am incetat cu trimiterea mesajelor scrise referitor la ceea ce simt cand cineva nu mai este...a ramas momentul cand va veni dupa hainele ramase ...atunci voi fi acel drept de neclintit care isi doreste ca totul sa se termine f repede...dar inima sfasiata...sper ca efectul sa nu fie de yoyo..ca atunci se schimba lucrurile.....Sfat: nu e nevoie sa ajungeti aici daca stiti sa oferiri o imbratisare cand relatia este tensionata....brusc totul devine armonie......daca stiam asta cu cateva zile in urma acum zambeam...si nu gandeam strategii de recuperare....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. militaru_diana este id meu. kiar doresc sa stiu ce s-a intamplat mai departe in cazul tau, pt k si eu ma aflu in prezent in aceeasi situatie. mc!

      Ștergere
  9. sincer la unii merge treaba cu indiferenta... la altii nu... spun din proprie experienta... indiferenta pe care i-am aratato fostului la facut sa se razbune pe mine intr-un mod jalnic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de asta mie teama si mie este ambitios si orgolios

      Ștergere
  10. salut , pe mine m-a parasit dupa aproape 5 ani de relatie , si acum sufar ca un caine, la 12 zile dupa ce mi-a dat papucii era deja cu un BAIAT DE CLUB, m-am conformat si deja au trecut 2 saptamani de cand nu i-am mai dat niciun semn de viata niciun mesaj nimic, cu siguranta timpul ii va trezi amintiri si regrete in ceea ce ma priveste , imi astept satisafctia sufleteasca , asta fiind singurul lucru pe care il mai sper, nu imi reprosez nimic in relatia pe care am avut-o cu ea, as vrea sa stiu daca ignoranta mea o doare , o sa aflu asta probabil in viitorul apropiat, sau poate nu, cert e ca s-a rupt o bucata din mine si o sa imi ia mult timp sa ma refac, am slabit 11 kg in o luna si o sapt,(macar castig la capitolul silueta)nu stiu daca frustrarea sau mandria mea barbateasca sau poate chiar o iubesc , dar ce a facut ea este o durere peste care sper sa trec pana la urma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chill ... stay calm . orice barbat iubesc o sau de mai multe ori cert e ca o face. Capul sus ... barbatiii sunt barbati ira femeile sunt ...paw!

      Ștergere
  11. Dezamagirea este un resentiment pe care il traim mai tot timpul vietii.Suntem dezamagiti ca nu ne satisfacem pe deplin dorintele fizice si intelectale,suntem dezamagiti de societatea in care traim,suntem dezamagiti de cei pe care am decis s ne reprezinte interesele,si aceste dezmagiri pot continua . Dezamagirea in dragoste este una cu impact major in constiinta noastra si creeaza o stare disconfort psihic.Suferinta interioara poate fi atat de mare ,ca sa duca la depresie,iar aceasta in unele cazuri la suicid Personal cred ca este o problema nu numai a celui care sufera,ci si a celor din proximitatea lui.Nu trebuie sa fim nepastori la comportamentul introvertit,privirea stinsa,supararea care este evidenta pe figura fetei,refuzul oricarei mici placeri etc.Parintii,fratii,prietenii adevarati trebuie sa intervina si cu mult tact si rabdare ,cel in cauza poate fi adus la o viata aproape de normal.La unele persoane,dezamagirea duce la un resentiment puternic care este ura .In aceasta stare,cel dezamgit are un singur scop _razbunarea_,motivul crimelor asa zise pasionale Altii aleg calea atenuarii suferintei in consumul de alcool,droguri etc este un suicid lent.Toti am trecut prin aceasta suferinta ,mai mult sau mai putin afectati ,important este sa facem o analiza rationala si sa ne autogestionam resentimentele Sa nu uitam ca in toata viata noastra trebuie sa fim un SISIF asa a hotarat DUMNEZEU.Atunci cand suntem aruncati de soarta la baza muntelui,trebuie sa avem taria de a o lua de la capat si sa urcam iar bolovnul in varful lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un raspuns foarte bine gandit si citez " asa a hotarat DUMNEZEU.Atunci cand suntem aruncati de soarta la baza muntelui,trebuie sa avem taria de a o lua de la capat si sa urcam iar bolovnul in varful lui. " . Felicitari si noua ne place stilul in care gandesti." Dumnezeu sa ajute pe toata lumea sa aiba puterea si vointa de a o lua de la capat .

      Ștergere
  12. te simt ca ma vrei13 iulie 2012 la 18:08

    O ideea foarte buna ar fi sa te vada cu altcineva..crede-ti-ma la mine a mers struna,(iar eu atunci nici nu am facut-o intentionat) a reactionat in chiar aceeasi seara. A aflat de la varul lui ca eram cu altcineva de mana in oras..si ghiciti ce se intampla? dupa ce il vad pe varul lui ca trece pe langa mine cu masina , la aprox ,30-35 min ma suna fostul aproape plangand, spunandu-mi ca dorea atat de mult sa-mi auda vocea.. si ca regreta f mult faptul ca m-a facut sa sufar(trecusera 2 sapt)..A doua zi, cand am terminat programul la serv, era la mine, ma astepta deja, nu dormise toata noaptea cred , era palid si trist, arata ca o curca plouata..:) bineinteles ca ne-am impacat!!:)
    Acum, varianta cu indiferenta merge, este o solutie f buna,face minuni, asta mi-a facut-o el mie acum de curand si m-a intors ,ca la mondiale(nici nu mai stiam de ce am vrut sa ma despart de el;)) Merge doar daca despartirea a venit din alte motive (neintelegeri, orgolii, etc)daca nu te mai iubeste, nu-l mai aduci inapoi indiferent ce ai incerca;)

    RăspundețiȘtergere
  13. pe mn m a parasit dupa 3 luni de relatie .am 13 ani si sunt fata .nustiu ce sa fac sa il aduc inapoi in viata mea . sunt disperata.va rog ajutati ma .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fata si eu tot 13 ani..poate cei care citesc vor zice ca este o dragoste infantila la varsta noastea, ca noi nu stim sa iubim sau ce inseamna sa iubesti. Dar eu cred ca de ce nu se poate? Adica poate noi chiar iubim cu adevarat acea persoana. Eu iti zic povestea mea: sunt intro relatie de 2 luni si 3 saptamani. El este cu un an mai mare ca mine. Il iubesc enorm. Poate parea ciudat din perspectiva adultilor..dar simt ca este viata mea acel baiat. Dar de cateva zile el este mai rece. Si cand il intreb ce are..primesc banalul raspuns,, mimic" . Sper ca el sa aiba in continuare aceleasi sentimente si sa nu ne despartim. Iar in cazul tau..eu zic totusi sa nui Arati tipului ignoranta. Vorbeste cu el si spunei ca tea ranit si fal sa Inteleaga ca il vrei inapoi. Sper ca tiam fost de ajutor tie dar si celor de varsta noastra care trec prin situatii asemanatoare si au parte de dragostea adolescentina. Si scuze ca iti raspund atat de tarziu. Sper ca teai impacat cu acel baiat...

      Ștergere
    2. In primul rand trebuie sa mergeti la scoala sa invatati sa scrieti, apoi va puteti face griji ca nu va mai iubeste un baiat cu care sunteti de 2 zile. Barbatilor le plac femeile inteligente si destepte!
      P.S. Lasati prostiile si mergeti la scoala!!!

      Ștergere
    3. Un raspuns genial ! Felicitari !

      Ștergere
    4. nu m-am impacat cu el .e groaznic .nuj dk dar simt ca il vr ptr toata viata .

      Ștergere
    5. sunt in pragul unei despartiri sunt disperata nu stiu cum sa fac sa fie al meu din nou il iubesc enorm da el a dorit sa puna punct unei relatii de 5 ani.

      Ștergere
    6. daka la 13 ani ai prieten si esti disperata inseamna k la 18 te omori

      Ștergere
  14. neam despartt dup 9 ni de relatie acum nu stiu ce sa mai fac sa o aduc anapoi ai dau mesaj an fiecare zi de 2 luni sant disperat abia merg la munca ce sa fc sa o aduc an viata mea anapoi am fost parasit anainte de a face starea civila sant disperat nu pot trai fara ia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim.nu mai dispera asa .te cred si eu am fost parasita dar viata merge inainte.este o vb din batrani'fiecare pai are umbra lui

      Ștergere
    2. Buna ! nu dispera...viata este frumoasa si mult mai frumoasa va fi fara ea sau el care a decis sa plece :)

      Ștergere
    3. Să nu uităm că dragostea trece prin stomac! Atunci când suntem părăsiţi ,ştiu este foarte greu dar tocmai pentru această cauză ar trebuii să depăşim suferinţa gândindu-ne la viitorul nostru ,şi să vă întrebaţi : ce fac cu viaţa mea ? Adresându-vă această intrebare ,poate veţi descoperii că aveţi vise şi dorinţe nerealizate încă, dar realizabile. Din suferinţă putem învăţa să fim mai puternici . Ps după 13 ani cu bune şi cu rele , soţia mea a înnaintat actele de divort . Acum , visul meu este de-a avea propria-mi casă . Vă doresc multă putere de munca , voinţă şi înţelepciune în tot ceea ce găndiţi de bine şi nu-n ultimul rând , iubire şi sănătate .

      Ștergere
    4. Nu te panica ! Daca ea a ales sa va despartiti ,lasa-o!! Revino-ti ,nu te mai gandii la ea,nu inseamna ca neaparat va fii fericita cu altcineva asta isi va da seama ea mai tarziu. Tu refa-ti viata nu te mai uita in urma! DUTE LA BISERICA!
      O SA ITI REVII GARANTAT

      Ștergere
    5. Ce sa intamplat ? Scz eu abia acum am vazut 2013 :))). Ti-ai refacut viata 2016

      Ștergere
  15. M-am intilnit cun baiat un an shi ceva...ne-am despartit...dupa parerea lui,motivul fiind ca am dansat vals la ultimul sunet cun coleg de klasa,dar nu prea cred sa fi fost asta cauza...apoi peste 3 luni m-a sunat,,,,vreea sa ma vada...shi eu desigur eram nebuna dupa el..si inka nu-l uitasem ...shi am fost de acord sa ma vad iarashi...vorbeam asha deparca nimik nu s-a intimplat,caci imi era frica sa nu-l pierd dinnou...intr-o zi de la o prietena am aflat ca el vorbeshte cu alta...nu-mi venea a crede...shi deaceea n-am avut rabdare shi i-am spus ceea ce am aflat...dupa care ,s-a innervat...shi a zis sa nu-l mai deranjez...de atunci n-am mai vb cu el delok...de la sora lui,am aflat cai suparat pe mine...nushtiu ce sa mai fak...oare ma iubeshte sau ishi bate jok...?La un sts am scris ca il iubesk..prietenii lui su spus ca fetele pling ,iar baietzii rid..credca asta arata multe...Shi cind ma gindeam cit dde bine ne impakam..simt ca inka nu e sfirsutul..Datimi va rog un sfat...nushtiu ce sa mai cred..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inveti sa scrii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Gaseste-ti altu!!Daca tu ca fata nu te respecti,si te injosesti atata in fata lui,ce sa astepti de la el?!Gandeste-te ca meriti ceva mai bun!

      Ștergere
    3. :))) m-am amuzat copios.cel mai bun sfat!Domnisoara, intai invata sa scrii corect, este mult mai important decat copilariile povestite de tine.Probabil nu ai depasit varsta de 14 ani,peste ceva timp vei rade singura cand iti vei aminti de aceste drame puerile

      Ștergere
    4. Sa pui mana pe carte =))) Si sa ti minte toata viata ta vorba asta ,, Cine se aseamana se aduna '' NU o sa se indragosteasca de tine un baiat destept si cizelat.
      Invata cum se scrie corect .... sau daca vrei sa ai un sot care sa iti faca 2-4 copii pe care sa nu aveti cu ce sa ii cresteti , iar banii pe care ii castiga sotul tau sa ii bea ...sa te bata, etc. ....este alegerea ta

      Ștergere
    5. acest blog nu este facut sa radem de uni de alti ci este facut sa ne spunem fiecare durerea si ce simtim asa ca fiecare sa isi vada lungul nasului

      Ștergere
  16. nu prea styu ce sa fac am un preten care imi arat ca ma iubeste doar cand vre iel o data zyce gata apoy se razgandeste ca stye ca ty mult la el sy poate sa plece sy sa se intoarca cand vrea nu styu ce sa fac datym sy mye un sfat

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna.Sunt in situatia de care se discuta pe acest blog de vreo 5 zile....am luat aminte de parerile voastre si de azi incepind o sa aplic ,pina acuma nu am procedat asa si din cauza ca am fost vizibil mega disperat si de fiecare data cand aveam ocazia sa discutam incepeam prin ai spune ca imi pare rau. Ea acuma joaca rolul de persoana dura si ma tine la distanta desi stiu si imi arata cateodata ca nu asta isi doreste cu adevarat. O sa revin sa va spun daca a functionat sau nu....

    RăspundețiȘtergere
  18. Va multumesc tuturor pentru comentarile voastre. Fiecare din noi , am avut sau avem probleme . Ideea e ca chiar daca nu ai oferit acea imbratisare atunci cand situatia a fost tensionata, trebuie sa ne gandim ce vrem sa facem cu viata noastra. A fost bine si frumos pana acum ,dar de acum fara ea / el ce putem face ? O mai iubim in continuare ? Am fost eu cel care a gresit ? Ce pot face sa repar ? A fost ea care a gresit dar tot ea e dura si ne tine la distanta ? Se mai poate salva ? Nu ? Atunci trebuie sa iesim din stare in care suntem. Cu toate ca e foarte greu .. multi din voi o sa zica .." ala e nebun ce scrie acolo pe blogul lui , cum sa o uit ? sau sa il uit ? el e totul pentru mine ! nu stie ce zice , scrie doar sa treaca timpul ! " .. nu , nu e asa , pentru ca stiu ca atunci cand iubesti pe cineva, oricate obstacole ai intampina,oricate greutati mari ai avea, ai face orice ca sa o/ il recuperezi . Si de ce zic asta ? Sa va dau un exemplu, o mama iese cu copilul ei in oras, si trece pe langa un chiosc unde se vinde inghetata . Copilul ei o roaga sa ii cumpere si lui cea mai ieftina inghetata, el nestiind ca mama lui nu are prea multi banuti..atunci el incepe sa planga , iar mama lui are doar cativa leutzi in buzunar, si sta si se uita si ii se rupe inima in ea cum plange copilul sau. Atunci ea renunta la ce avea nevoie sa cumpere, si ii cumpara copilului inghetata. Sfatul meu e ca fiecare din voi trebuie sa va ganditi ce puteti face . A cui a fost vina e mai putin important atunci cand iubirea a fost o iubire impartasita . Ce se poate face ? El te-a iubit pe tine ? Tu ai iubit-o pe ea ? Daca da ...LUPTA! ..si daca si ea te-a iubit atunci va renunta la orgoliul ei. Daca nu ...atunci ridicati-va moralul , si ganditi-va ca mai sunt multi baieti si fete pe lumea asta, care asteapta sa va intalneasca si sa va imbratiseze atat de tare incat sa explodati de iubire. Iubirea e frumoasa dar si dureroasa ! Multi dintre voi o sa spuneti..pai da, dar e viata mea..cum pot sa traiesc fara ea ? Raspunsul e simplul .. Cum ai trait si fara ea pana sa o intalnesti ! E atat de simplu atunci cand poti sa gandesti limpede . E atat de simplu cand te poti gandi ca cineva acolo te asteapta zi si noapte sa te intalneasca. E atat de simplu ..dar , pentru a fi atat de simplu..trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci cu viata ta . Vrei sa o traiesti pentru tine..sau vrei sa o traiesti pentru altii ?
    Va doresc o seara placuta , si va astept cu drag in continuare intamplarile reale din viata voastra .

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Prietenul meu mi-a zis ca e mai bine pt mine daca ramanem amici. A zis ca nu vrea sa ma faca sa sufar si eu chiar cred ca simte ceva pt mine. Am vorbit o perioada ca "amici" si brusc el era intr-o relatie. Nu a durat mult, cateva zile, si s-au despartit. Dar din momentul acela am incetat sa-l mai caut. Nu am vorbit deloc 2 saptamani pana cand mi-a trimis el mesaj. Parea ca avea chef de conversatie, imi raspundea repede si era vesel intr-o oarecare masura. Dar nu am aruncat nici o aluzie care sa duca cu gandul la "noi" si la ce a fost. M-am purtat exact cum a vrut el. Amical.
    In continuare nu prea stiu ce sa fac. M-am atasat de el, tin la el. Mi s-a parut ca metoda cu 'ignoratul' a mers, din moment ce el m-a cautat pana la urma. Si e cel mai orgolios tip pe care il stiu. Dar ma cam tem ca daca il ignor total in continuare ma va uita si il voi pierde. Chiar nu stiu cum sa procedez ca sa fie bine...

    RăspundețiȘtergere
  20. Intr-adevar, ignoranta fata de persoana de care te-ai despartit recent iti arata ca respectivul/a te iubeste. Incepe sa te caute, incepe sa se poarte asa cum ti-ai fi dorit sa se poarte inainte de despartire.
    Dar o data ce decizia e luata, trebuie sa mergi mai departe si sa intalnesti o alta persoana, mai potrivita.
    Nu vad rostul in a continua o relatie care are probleme atat de grave, incat au dus la despartire.

    RăspundețiȘtergere
  21. Este adevarat ca dragostea e ucigatoare,dar este si cel mai dulce sentiment..oare poti uita o persoana care ai iubit-o,sau inca o mai iubesti?cu greu zic,pentru ca sentimentele inca exista,si nu le poti sterge intr-o secunda..atatea clipe frumoase,momentele in doi...este greu sa treci peste tot ce te-a facut sa iubesti acea persoana care o credeai unica,si totodata te-a ranit si dezamgit,atunci cand nu te asteptai...dragostea este ca un zambet,niciodata nu are valoare daca nu sti sa o daruiesti...glumeste in iubire,dar nu iubi in gluma...desi de multe ori asta se intampla...primim o iubire falsa,intr-un chip de inger...dar sa nu uitam ca :VIATA NU IARTA si candva acea pers va primi la fel,ceea ce ne ofera..si atunci regretele vor fi mari,dar din pacate prea tarziu...ofera iubirea doar cand esti sigur ca se merita,si incearca sa fi mai rezervat pe viitor...pentru ca uite ce se intampla..in loc de fericire,primim lacrimi de iubire,iar in loc de iubire,primim doar si numai dezamagire...este atat de trist cand inima ni se frange,cand lacrimile curg...dece iubirea este grea?...nu stiu.....:((

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu indiferenta si ignoranta este solutia,ci maturitatea si sentimentul de iubire...CE TIE NU-TI PLACE,ALTUIA NU-I FACE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect..el a fost indiferent..acum e randul meuu..si sunt mult mai al naibii

      Ștergere
  23. Eu cred ca cel mai bine si intelept ar fi sa lasam libertate celor care o solicita,nu trebuie sa aratam cat de rau ne doare o despartire,pt ca sunt atatea lucruri frumoase care le ofera viata incat nu trebuie sa ne oprim de parca ar fi sfarsitul lumii.
    Trebuie sa fim optimisti si sa-i multumim DOMNULUI ca suntem sanatosi si plini de viata.
    PS:eu am ramas sg cu o fetita de 6 ani,si nu cred in faptul ca aceea pers care a hotarat sa nu mai traiasca cu noi sau alaturi de noi este o prob. atat de grava..ia ganditi-va cat este de frumoasa viata...poate asa a fost mai bine,nu trebuie sa obligam un om sa traiasca langa noi din mila,daca el nu mai simte nimic pt noi.
    Daca noi vrem sa trecem peste durerea despartirii,cred ca vom reusi...dar daca vrem sa mai prelungim durerea,si asta vom reusi...TOTUL DEPINDE DE CEEA CE NOI VREM CU ADEVARAT PT NOI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,ai dreptate!!!! Dar cumplite sunt clipele cand te framanti si nu are cine te incuraja.....Eu am incheiat o relatie dupa 8 ani,credeam ca ne iubim cu adevarat , dar m-am inselat amarnic!!! Cu patru ani in urma,am ramas insarcinata si dupa toate discutiile dintre noi m-a convins ca avortul este cea mai buna solutie.(nu avem casa,stabilitate financiara,etc..acestea erau argumentele lui...dar tin sa mentionez ca eu lucrez la stat si el are o firma particulara).Am facut avortul si de atunci,am suferit cumplit pt ceea ce am facut! Acum 8 luni ,dupa acei patru ani,D-zeu m-a binecuvantat cu o alta sarcina(tot asa vreau sa precizez ca el ma proteja) , decizia de aceasta data a fost a mea de a pastra sarcina...stiti ce s-a intamplat?! M-a parasit!!! Sunt insarcinata in 8 luni,astept o fetita si am ramas singura!!!

      Ștergere
    2. da-mi id-ul tau sa te sfatuiesc in privat, cu ce mai bine de facut in cazul de fata.

      Ștergere
    3. Situatie similara ... Insarcinata si parasita. Sugestii?

      Ștergere
    4. Si eu sunt in aceeasi situatie .id meu anda_bine21

      Ștergere
  24. buna...de o luna si ceva sufar enorm din cauza undei despartirii dupa 2 ani cu un baiat...el ma parasit...il iubeam si il iubesc si el zice la fel ca ma iubeste dar la despartire mi.a zis ca e mai bine pentru noi asa ..ca o sa fie greu la inceput dar o sa.mi dau seama mai tarziu...mi.a spus ca nu mai simte nimic si ca nu vrea sa,mi faca rau...dar se vede ca sufera ..plangea cu mine aproape in fiecare seara .plangeam ca doi copii dar dupa toate astea imi tot spunea ca ori cat de grea ar fi suferinta e mai bine asa...eu nu vreau sa va spun prin ceea ce trec nu am cuvinte ..am citit toate comentariile care sunt aici trec ca si unii printr.o despartire numai ca in cazul meu sunt mult mai multe care mi.au taiat sperante,visele,respiratia,increderea,dorintele,,totul...acum eu mam mutat singura dar el mai vine pe la mine si mai doarme mia promis ca o sa fie langa mine orice ar fi ca vrea sa fim amici..eu de un timp nu am mai deschis subiectul dar sunt momente cand plang sa ma descarc si plangem impreuna ascultanduma ceea ce vreau sa spun...el ma suna el imi da mesaje el vine la mine eu nu dau nimic si nu fac nimic...deci eu sunt aeriana simt ca inebunesc pentru faptul ca nu stiu ce sa mai cred daca mai e vreo sansa sau nu ..nu inteleg daca suferi,plangi,dormi cu mine ,ma iei in brate ,ma suni,imi dai mesaje...cum poti spune ca nu mai sunt sentimente si ca e mai bine asa? ati putea sa.mi dati vreun sfat sau macar niste raspunsuri la inrebarile astea..fiindca am intrebat multa lumea dar nimeni nu intelege si nu stie ce sami zica...:((

    RăspundețiȘtergere
  25. va rog sa nu la lasati...si sa.mi dati si mie un sfat ce sa fac sau ce sa cred sau macar un raspuns va rog din suflet..pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim"a" tu ne intrebi daca mai e vreo sansa sau nu..dar intai sa ne intrebi pe noi , sau pe alti prieteni/amici ar trebuie sa iti faci tu o analiza . Te-ai mutat singura dar el tot te cauta ? te cauta pentru ca te-a iubit, si inca mai tine la tine, dar iti tot spune ca e mai bine ca amici si iti va fi aproape la bine si la rau . Incepe sa il vezi ca pe un prieten farte apropiat, iubeste-l ca pe orice alta fiinta, dar nu il mai privi in ale maniere. Daca el te vede cum suferi , si sufera si el langa tine, si vede ca il iubesti enorm ,si tot nu vrea, inseamna ca stie ca meriti ceva mai bun . Are el sigur motivele lui pentru care a renuntat sa mai fiti un cuplu . Sa iti spun o mica povestioara , ceea ce mi s-a intamplat in urma cu cativa anisori..am patit la fel ca tine, i-am spus fetei, ca nu mai vreau sa fim impreuna, ca e mai bine asa, dupa aproape un an si vreo 2 luni ..dupa care..am plans si am suferit impreuna ceva timp, eu m-am obisnuit cu ideea si ea zilnic ma ruga sa ies cu ea , sa ne plimbam , sau orice alta activivtate. Pe unde treceam imi amintea ca acolo ne-am sarutat prima oara, acolo ne-am intalnit prima oara..etc , si mi-a "re"intrat usor usor la inimioara si ne-am "impacat" pentru vreo 2-3 saptamani dupa care mi-a dat "papucii" spunandu-mi ca pana la urma ea m-a fentat ca nu suporta ca cineva sa o lase pe ea. Si asta e doar un caz ,nu vreau sa se generalizeze , pentru ca sunt sigur ca multi dintre voi la acest gen de intamplari, aveti fiecare un raspuns unic . Cand va mai intalniti , incearca sa ii intri la inima si vezi ce are el acolo. Eu din pacate nu iti pot spune ...fa asa si sigur il vei avea inapoi , de aceea aici toti cei care veniti si ne vizitati , puteti sa veniti cu idei , cu pareri, sa ne putem ajuta unii pe altii . Fiecare dintre voi , trebuie sa va gasiti singuri o solutie care sa va ajute. Incearca sa il faci sa iti spuna ce/cum/de ce nu mai vrea sa fiti un cuplu. NU mai insista chiar daca te doare, nu mai plange , vorbeste normal cu el si vezi cumn se comporta..si daca acolo mai este iubire, atunci sigur are el ceva pe inima ce-l apasa..dar asta stie doar el...si misiunea ta, dca doresti cu adevarat, este sa descoperi secretul.. . Va multumesc mult ca ne vizitati si ne lasati fiecare povestioarele voastre , si sper ca bunul Dumnezeu sa va ajuta si sa va implineasca visele fiecaruia, ca nici un suflet sa nu fie "ratacit" si sa aiba parte de sufletul pereche.Te rog sa ne anunti in continuare daca doresti cu ce prograse ai facut...si va rog , in loc de anonim scrieti-va un nume , daca se poate . O seara placuta tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  27. cel mai rau este atunci cand tu te gandesti tot timpul la ea si ei nici prin cap nu i trece s iti dea un semn de viata.............................asta este foarte foarte dureros te face sa te gandesti la lucruri necurate........:(((((((((((

    RăspundețiȘtergere
  28. Am intrat si eu cautand o solutie la problema mea ... m am despartit de iubit dupa 5 ani zice ca s a saturat de certuri si neintelegeri . L am implorat mereu sa mi mai dea o sansa dar nu vrea , i a intrat in cap ca noi nu putem face nimic impreuna si imi spune mereu ca nu e fericit dar este mult mai linistit fara mine .
    Akum m am hotarat sa nu l mai caut ca am vazut ca parca vorbesc cu un strain dar ce pot sa fac ca il iubesc enorm si imi pare foarte rau ca am fost mereu sufocanta si prea geloasa ...
    Va rog da ti un sfat ca eu stiu ca in adancu sufletului lui si el ma iubeste dar se incapataneaza sa ma uite . Loredana

    RăspundețiȘtergere
  29. parte cu ignoratul este ok,si am vazut ca il durea destul de mult cand faceam asta,dar eu cred ca daca ne intelegeam bine nu ar fi intervenit despartirea,deci in acest caz inainte sa mai facem toate chestiile astea ar trebui sa ne punem intrebarea,,chiar merita sa mai facem ceva cu privira la o relatie care implica suferinta?'

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu as vrea sa raspund Anonimului din 6 mai 2012. Am ramas socata de-a dreptul cand am vazut... pentru ca eu m-am despartit de prietenul meu exact asa, cu toate amanuntele, toate detaliile acelea pe care le-a dat el. Eu am fost EA, care l-a facut pe EL sa sufere ca un caine. Despartirea s-a produs acum jumatate de an, in exact aceleasi conditii. Marea problema a fost rutina, si lipsa inventivitatii in cuplu...nu faceam nimic nou, erau tot timpul aceleasi chestii, si el parea ca nu observa asta. Am tot incercat sa discut cu el, i-am spus ca nu mai merge, ca nu mai e ca inainte(evident), si simteam ca pur si simplu vroiam altceva, pe care el nu mi le putea oferi(si aici nu va ganditi la lucruri materiale), nu eram gold digger style. Pentru el totul era fain frumos. Aici mai era si problema ca nu aveam prieteni comuni, nu aveam multe lucruri in comun, dar ne iubeam...a fost si probabil va fi cea mai mare iubire din viata mea, pe care nu o voi uita niciodata, si nu stiu daca voi putea trece peste...cel putin in urmatorii ani. Intr-adevar a fost si greseala mea, poate trebuia sa fac mai mult. Sa trag mai mult de mine, sa...nu stiu, sa fac ceva poate peste puterile mele. Asa...si el a aplicat silent treatment, ignore total, rar imi raspundea la mesaje, si la telefon...cand ii spuneam ca imi e dor de el chiar simteam asta, inca il iubesc, i-am si spus asta, iar el a zis ca nu poate sa treaca peste ce i-am facut, ca eu la scurt timp am avut un fling cu alt tip. Dar vezi tu...tipul acela nou a fost mai mult sa acopar faptul ca sunt singura, nu suportam gandul ca am terminat relatia de 5 ani. Si el era un fel de rebound pt mine. Ceea ce nu a functionat, pt ca nici nu a durat. Nici nu imi doream sa dureze. Eforturi mari de a-l aduce inapoi nu am facut..pentru ca m-am gandit intr-una daca chiar il vreau inapoi, daca am putea reface relatia, daca se mai poate salva ceva... el mi-a zis ultima oara cand am vorbit, ca nici nu se mai pune problema, ca l-am ranit prea mult. Omul ala m-a iubit cu toata fiinta lui...si eu am dat cu piciorul la asa ceva. Si eu la randul meu l-am iubit enorm, si inca il iubesc...doar ca e destul de greu sa ma prefac ca nu exista. Probabil asta simte si fosta ta prietena, sigur e in aceeasi situatie si gandeste la fel ca si mine. Asa ca ignoranta chiar functioneaza...privind din perspectiva mea, de ignorata. Dar...a ramas regretul. Si nu stiu ce va fi pe viitor...daca va mai fi ceva cu el sau nu... Eu sunt deschisa. Sunt deschisa sa incerc inca o data, mi-au trecut gargaunii de atunci, dar nu stiu daca sa incerc sa il conving de ceva.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am citit cu uimire si oarecum, dupa lectura, am ramas cu o senzatie de "suflet" usor... "Nu sunt singura in situatia de a suferi pana la limita suportabilitatii" ,mi am spus...doar ca povestea e mult mai complicata... M am indragostit la 40 de ani asa cum nu am facut o la 20. Mi am intalnit barbatul maturitatii mele. Multi dintre voi a ti putea spune -"du te cucoana ca esti in pragul crizei de 40 de ani" si nu ar spune o cucompasiune,legata de suferinta mea, ci , ar spune o cu dojana... Am fost casatorita 18 ani si mi am iubit cu adevara sotul fiindu i alaturi si la bine si la greu, neinselandu l vre o data. Timpul a trecut, ne am maturizat, anii lasandu si amprenta diferit peste noi ca si mentalitate, dorinte, si, nu in ultimul rand, ajungand ,dupa ani sa realizam ca vedem viata atat de diferit (fata de cum o vazusem amandoi atunci cand am pornit la drum). Treptat ne am instrainat. M am indragostit fara sa mi dau seama de un barbat pe care il cunosc de 15 ani , lucram in aceiasi institutie,dar pe care, pana in urma cu 2 ani, nu l am privit altfel decat ca pe un simplu colabarator. Hai sa scurtez povestea ,desi sant multe amanunte ce ar putea inclina balanta intr o parte sau alta , la sfarsit ,cand voi incerca un sfat dezinteresat.Are o casnicie bazata doar pe o relatie stiuta dar nerecunoscuta de nici unul dintre ei de convietuire civilizata pentru a si creste copilul de 12 ani. Spune si ma face sa simt chiar ca sunt idealul lui ca femeie ce nu si a imaginat ca exista ,sa o intalneasca ,dara mi te sa l mai si iubeasca, el nefiind nici pe departe "varul lui fat frumos".Avem o relatie de doi ani,insa am inceput sa simt ca nu mi mai doresc sa ma ascund,(eu am divortat in urma cu un an jumatate)ca, nu mai am foarte multi ani de tinerete(chiar daca , fizic, multzi abia daca mi dau 30) si ca mi doresc o relatie "la lumina".Spune ca nu poate alege intre mine si copil, si ca, sa lasam timpul sa decida...Care timp? Cat din ce a mai ramas? Am facut sarbatorile singura si i am spus ca incep anul cu sfarsitul relatiei. Ce sa fac , simt ca mi se prabuseste pamantul sub picioare si ca alunec intr o prapastie fara fund. Daca aveti vre un sfat,il primesc cu mare drag si nu doar atat, v as fi cu adevarat recunoscatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ti mai pierde timpul cu el,te va trata la fel ani multi si tu tot singura vei fi ,doar o femeie in umbra,doar un pansament sufletesc sau sexual atunci cand nevasta se poarta urat cu el si nu i da ce i trebuie lui.

      Ștergere
  32. Eu si fostu meu ne am despartit de vreo luna pentru ca zicea ca sunt prea posesiva iar de 2saptamani nu am vorbit cu el si tot nu ma cauta . Deci pentru mine partea cu ignoratul si indiferenta nu a dat nicu un rezultat ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă iubeşti pe cineva, lasă-l liber. Dacă se va întoarce îţi aparţine. Dacă nu se va întoarce nu ţi-a aparţinut niciodată.

      Ștergere
  33. Daca te-ar fi iubit cu adevarat si ar fi dorit ca relatia voastra sa mearga pe acelasi drum , tot si nimic din ceea ce ai fi facut , nu ar fi existat in inima lui, si te-ar fi acceptat inapoi. Ce sugerezi ca ar fi trebuit sa faci ? Sa mergi si sa te arunci in fata lui in genunchi sa te ierte ? Daca crezi ca ai avea vreo sansa asa, poti incerca dar mai bine nu , caci in cazul in care te-ar ierta, te-ar ierta din mila si stim cu toti ca relatii care sunt din mila..din mila vin si din mila pleaca :). Daca crezi ca nu mai ai nici o sansa si ai incercat si facut tot posibilul , treci la urmatorul sunt sigur ca cineva abea asteapta sa te cunoasca si sa te tina strans in brate. Raspuns catre Anonim 8 Ianuarie. RUGAMINTE : Va rog sa va lasati un nume ( ex: Alina , Andrei, Florin ), caci e mai placut sa va raspund asa decat anonim 8 ianuarie , anonim 29 iulie , etc. Nu avem nevoie de numele complet ci doar de un un , un pseudonim cum doriti dvs, orice infara de anonim. Va multumim !

    RăspundețiȘtergere
  34. .......interesant,treaba cu ignoratul functioneaza..doar ca e cam ciudat cand o dai in bara de tot , pur si simplu iti reduci singur/a sansele..dar mereu este o sansa pemtru orice , deci ,dupa parerea mea, nu trebuie sa te lasi batut/a cand iti doresti ceva sau pe cineva cu adevarat , tine minte..o pereche ai , nu mai multe. :)

    RăspundețiȘtergere
  35. mi-a fost atat de greu sa ma ridic dupa ce a trebuit sa plec...am iubit si iubesc in continuare cu adevarat,dar am plecat pentru ca simteam ca asa e cel mai bine.a decis sa ma apere de el si am plecat.am simtit o durere pe care nu o pot exploca nici acum.o simt si in momentul de fata.o parte din mine vrea sa mearga si sa sara in bratele lui,dar o alta stie ca momentan e mai bine asa.
    nu inteleg..omul acela ma iubea atat de mult...pe atat de mult pe cat sa ma protejeze de el insusi.se uita la mine ca la o fetita proasta,uita ca eu sunt femeia puternica de care s-a indragostit,iar eu,proasta,i-am oferit pana in ultimul moment ceea ce el isi dorea,ceea ce el vedea in mine...
    sper doar ca in timp sa isi dea seama ca sunt femeia de care el avea nevoie,ca nu s-a inselat si nu a gresit in privinta mea...sper ca timpul sa ne readuca unul langa celalt,dar...oare de unde sa am rabdare?oare cum sa pot sa il ignor si sa nuil mai intreb ce face,cand as fugi la el si i-as sari in brate?cum sa ma abtin sa nu merg sa il privesc macar de la distanta?cum?cand imi e atat de dor...cand as da orice pentru inca un sarut sau 1 minut in bratele lui?cum sa ii demonstrez ce sunt de fapt?atatea intrebari si nici un raspuns....

    RăspundețiȘtergere
  36. Frumos articol si foarte adevarat.Bravoo!

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna seara, foarte interesante povestile voastre, m au facut sa cred ca nu sunt sigura cu probleme in dragoste. Am stat cu un baiat 1 an si 2 luni,care a fost coleg cu mine in liceu.Initial am fost prieteni buni, dupa care stiti voi..am inceput sa ne distram..sa ne sarutam sa ne mangaiem doar prieteneste..dar cu timpul am inceput sa l plac (el ma placea din clasa a 9)si i am propus sa fim mai mult de atat..a acceptat.La inceputul relatiei era totul frumos, fusese si primul pentru mine,dar nu aveam nimic in comun,eram diametrali opusi..nu mi placea prietenii, avea idei preconcepute fatza de mine cu toate ca eram prieteni buni inainte..respectul incepuse sa se duca usor usor..sa mi vb urat..sa ne batem..ne invineteam..dureros..dar aveam si zile frumoase..ma obisjuisem cu el..dupa batai si certuri, ne impacam, dar ma saturasem sa se intample asa mereu..sa ne certam intruna sa ne batem.si l am parasit si tot eu fraiera plangeam si ma gandeam la el.il sunam sa ne impacam si el imi tot spunea" ai plecat de langa mn plecata ramai" si ce m a deranjat cel mai tare a fost faptul ca mi a zis " n ai fatza de mine deci stai calma" din mom. ala nu am mai zis nimk nu l am mai cautat nu nimk.si dupa 2 zile am iesit cu prietenii in oras si a facut poze cu un baiat in brate.si a vazut pe fb poza cu mine si cu respectivul si mi a zis in felul urmator " ce te tii ma asa senzual in brate cu ala" si nu i am rasp dupa aceea a 2 zi a inceput cu sms ca vrea sa vb cu mn si nu i am rasp.si a trecut o saptmana si nu mi a mai dat nici un semn.Concluzia mea este urmatoarea: degaba il ignori, o sa l doara putin cateva zile.. dupa care te uita deciii m a uitat baiatu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceeasi situatie m-am aflat si eu sincer.Insa eu nu ma bateam cu el.Tot eu hotarasem sa ne despartim.. nesimtind asta cu adevarat,dupa care tot eu m-am intors la el.Ne-am impacat, m-a facut sa regret ca l-as fi parasit atunci.. Eu nemai avand curajul de-ai mai spune sa ne despartim si-a luat lumea in cap. De ceva timp, numai el pune punct.Se obisnuise cu mine , ca ma intorc la el mereu.Acum ceva timp,nu i-am mai dat nici-un semn ..ma cauta el sa-mi spuna ca ma iubesti .Suna prietenii comuni pentru a vb cu mine ,sa ma convinga sa vb cu el.Acum ne-am impacat..ne certam si acum .. nuj daca ma mai iubeste .Fiind de ceva timp impreuna suntem mai indiferenti aman2.Daca sunt facuti pentru noi,impreuna vom ramane .. daca nu, nu!

      Ștergere
  38. Buna "Anonim 24 ianuarie" . Imi pare rau ceea ce s-a intamplat in relatia ta si ca lucrurile nu au fost asa cum ti-ai fi dorit sa fie. Si daca imi permiti as dori sa vorbim un pic despre ceea ce ai scris tu si anume " dupa batai si certuri, ne impacam, dar ma saturasem sa se intample asa mereu..sa ne certam intruna sa ne batem " ,
    Concluzia mea este urmatoarea: degaba il ignori, o sa l doara putin cateva zile.. dupa care te uita deciii m a uitat baiatu! " . Ai spus ca usor usor cu timpul te-ai obisnuit cu loviturile lui, certurile, mofturile care le avea ,plus ca te mai si invinetea prin faptul ca te lovea. Din ceea ce am citit si am inteles, e ca ai avut ceva frumos inainte , dar cu timpul ti-ai dat seama ce fel de persoana e , o persoana care iti facea tot ceea ce ai enumerat mai sus. Ai spus ca treaba cu ignoratul nu a mers, caci te-a sunat dar dupa aia nu a mai dat nici un semn de viata. OK.. sa inteleg ca tu esti suparata ca nu mai are acum cine sa te loveasca, ca nu mai ai cu cine sa te certi si sa iti vorbeasca urat ? Draga mea anonima , eu cred ca ai reusit sa faci un lucru extraordinar, si iti spun si de ce . Prin puterea de decizie care ai avut-o ai reusit sa indepartezi o persoana care probabil la inceput erai pentru el o iubita , o fiinta draguta cu care si-ar fi dorit sa isi imparta fiecare zi din viata iar apoi o obsesie, o persoana pe care sa o bata , sa o loveasca, sa ii vorbeasca urat si sa se certe zilnic cu ea, iar aceea persoana adica tu, sa nu ai nimic de zis si sa il iubesti in continuare. Daca el te-ar fi iubit cu adevarat, si-ar fi dat seama ca sunt momente in viata cand o relatie se loveste de mai multe obstacole, si e important si necesar ca din aceste greutati pe care le-ai avut sa ai de invatat pe viitor. Ceea ce ai descris mai sus, si sper sa nu ma consideri rautacios e ca un film de dragoste fara final...adica protagonistii nici nu se despart dar nici nu reusesc sa ajunga la adanci batraneti fericiti impreuna. Asta e situatia , iar daca tu crezi ca acest cuvant minunat si anume "iubire" se refera la ceea ce ai descris mai sus , te inseli. De ce spun asta ? Chiar daca te-a iubit la inceput, acum si-a dat seama ca poate sa iti faca orice si tu ai sa il ierti oricum. Acum probabil nu ai sa ma intelegi, dar sper ca odata cu trecerea timpului, si daca Dumnezeu ne ajuta si vom mai reusi sa realizam acest blog, sa te intorci, si sa ne spui ca in final ti-ai gasit aceea persoana care sa te iubeasca, care sa te "loveasca" zilnic cu cate o floare, care sa te "invineteasca" de atatia pupici care ti da zilnic ,care sa iti "vorbeasca urat " zilnic spunandu-ti ca ce mult te iubeste si ca esti aerul pe care il respira. Cam asta a fost ce am putut sa iti spun eu , raspunsul la intrebari ti le poti da doar tu singura. In concluzie, noi iti uram toate cele bune, fericire si iubire, alaturi de cine doresti tu si iti multumim pentru ca ai impartasit cu noi experienta ta . O rugaminte la final, va rog la finalul comentariului, semnati-va cu un nume, nu e nevoie sa fie cel real dar ne e mai usor sa discutam cu dvs prin nume decat sa ne adresam " Anonim 01.01.2013 , 02:08 " . Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna seara! Am nevoie de ajutorul dvs,de un sfat.Ne-am despartit dupa nici macar 2 luni.Eram indiferenta,neincrezatoare in el,pusa mereu pe cearta.Ma ruga mereu sa termin cu certurile ca lui nu-i place sa se certe ca va ajunge la limita.Eu nu am ascultat si pe zi ce trecea certurile si neincrederea l'au indepartat de mine.Cand am simtit ca el isi schimba comportamentul fata de mine( devenea din ce in ce mai indiferent)am inceput sa'i arat ca tin la el si ca-mi pare rau ca l'am adus in asa stare.Dar,nu a vrut sa asculte.M-a rugat sa il las singur sa-si revina ,ceea ce eu nu am facut si am tot continuat ca tin la el,ca il iubesc,ca vreau sa imi repar greseala.Abia,abia imi raspundea la mesaje.La insistarile mele ca'l vreau inapoi mi'a spus "putem vorbi despre orice ,dar sa nu aduci aminte de noi".Acum e plecat in tara in concediu ptr 6 zile.Inainte sa plece l'am invitat la o cafea ,nu a acceptat mi-a zis ca nu vrea sa ma vada "NU AZI,NU ACUM"..A ramas ca ma va suna el la intoarcere..ceea ce cred ca nu se va intampla...Il iubesc ,simt ca e totul ptr mine..Nu stiu ,daca ati inteles ceva din povestioara mea ,va rog ajutati'ma!!!ROXANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. las o balta!Nu te mai iubeste.Aceepta asta cu demnitate si mergi mai departe,ocupa te de alte planuri,invata ceva nou,dormi mai mult,mananca mai sanatos,fa sport,iesi afara,plimba te,danseaza in ploaie!Nu mai astepta ceva ce nu e facut pentru tine.

      Ștergere
  40. Bună Roxana, tot ceea ce pot să îți spun e că atunci când va reveni această persoană te va suna înseamnă că sentimentele lui sunt încă aprinse pentru tine. Și ai scris așa , citez "La insistarile mele ca'l vreau inapoi mi'a spus "putem vorbi despre orice ,dar sa nu aduci aminte de noi"..nu e bine să îl „sufoci„ căci va crede că ești o persoană posesivă și poate nu ii place să fie controlat și sufocat. Dacă atunci când se va reîntoarce din concediul său și te va contacta ca să stați de vorbă atunci ar trebui să lași acest comportament posesiv acasă înainte de a merge la întâlnire. Comportă-te natural , fii tu însăți ! așa cum probabil l-ai cucerit atunci când l-ai cunoscut pentru prima oară. Și până la urmă ce a fost scris să se întâmple se va întâmpla. Îți dorim tot binele din lume. Sper ca situația ta să se rezolve cât mai curând ! Cu Stimă, Alin George

    RăspundețiȘtergere
  41. As vrea sa ma ajutati...m-am intilnit cu un baiat timp de jumate de an si acum neam despartit din cauza ca el flirta cu cea mai buna prietena a mea...inca mai tinem unul la altul insa el ii foarte rece cu mine si toti se baga intre noi chipurile vor sa ne impace insa fac totul sa fie mai rau...ce mati sfatui sa fac...am mare nevoie sa stiu:(

    RăspundețiȘtergere
  42. va rog sa aveti in vedere ca nu la toti barbatii functioneaza ignoratul si respingerea. Am trecut si eu prin asta, si am facut exact ce scrie mai sus, dar el nu a facut altceva decat sa isi gaseasca alta prietena.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atunci clar,era un prefacut si nu te iubea!!!daca te iubea te mai cauta o vreme!!sau nu isi gasea p alta!!

      Ștergere
    2. poat nu te-a iubit suficient nu crezi?

      Ștergere
  43. Anonim 3 februarie , ceea ce am scris mai sus nu este neaparat reteta de succes . Este doar o simpla idee , care a fost testata si a dat roade . Pentru unii din noi a mers, pentru altii spre exemplu tu , dupa cum ai afirmat, nu a mers. Atunci solutia e sa gasesti alte sfaturi, sa te uiti si la altii care au comentat sau sfaturi de la prietenele tale intime. In alta ordine de idei e posibil ca ceea ce ai facut, de l-ai deranjat atat de tare incat sa nu te mai poata ierta, este destul de grav in parerea lui si interesul pentru tine, s-a stins usor. Probabil a incercat sa uite de tine, si in acelasi timp sa te faca si geloasa pierzandu-si timpul cu alta fata. Intai analizeaza-ti situatia ta, vezi unde s-a gresit/cine/ si mai ales de ce si apoi gandeste-te la solutii. Acum ca nu a reusit ceea ce ai incercat , probabil ti-ai dat seama ca si daca in cazul in care , tu si el , v-ati fi impacat, la prima scanteie ti-ar fi reprosat vechiile chestii, sau mai rau , sa iti spuna ca s-a impacat cu tine din mila , lucru care de asemenea tot nu ar fi frumos si elegant. Asa ca, bucura-te ca ti-ai sansa, ca in timp, sa iti gasesti o persoana care ar putea sa te adore si sa te iubeasca mult mai mult. Parerea noastra e ca atunci cand sunteti intr-o situatie de genul unei despartiri, este nevoie sa iti asculti inima. Actioneaza dupa placul inimii tale, daca vei gresi iti vei da seama singura , ca nu ai actionat corect si vei sti ce va fi nevoie sa faci pe viitor. Deoarece, daca nu actionat dupa placul inimii tale, ai sa vii la o sursa care ti-a dat o idee , de exemplu la cum te-ai intors si ne-ai rapsuns, si ai sa spui ca noi suntem de vina. De asemenea toate ideeile ce vi le-am dat mai sus, trebuie testate pana la o anumita limita, daca nu merge se trece la altele, deoarece fiecare femeie este misterioasa, si poate surprinde barbatul in orice secunda. In concluzie, asculati-va inima si faceti cum va spune ea, daca v-a fi o decizie rea, data viitoare incercati sa ganditi si cu inima, dar si cu capul, pentru o solutionare mai buna. O seara placuta tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  44. Da e adevarat indiferenta doare. Dupa 3 ani jumate m am despartit de sotul meu pentru ca zicea ca il sufoc ca sunt prea posesiva si am fost rece si indiferenta si m a sunat ca sa iesim in oras si eu am cedat si am acceptat din prima si m a lasat balta nu a mai venit la intalnire . Acum sufar mult deoarece eu chiar tin la el si el acu stie din nou ca ma gandesc tot la el , da ti mi un sfat ce mai pot sa fac sa regrete l am ignorat de atunci dar iar numai ma cauta ce mai e de facut va rog sa mi dati un sfat . Multumesc . Roxana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai sari repede ca un catelus cand pocneste el din degete si te cheama,fi mai putin disponibila,amana intalnirea,fa ti alta coafura,schimba ti atitudinea,iubeste te mai mult ,fi demna!

      Ștergere
  45. wow am ràmas surprinsà cà nu sunt unica plàngàcioasà.si eu trec de doar càteva zile prin momente grele.am pus capàt unei relatii de 2 ani.ce pot spune a fost o relatie cu momente plàcute si neplàcute.si cum spuneati si voi femeia in general pune cel mai mult suflet......ne-am iubit nebuneste timp de 1 an,apoi incepusem sà ne descoperim defectele,cu timpul fiecare din noi se obisnuise cu fiecare miscare a noastrà.problema incepuse cà imi doream o relatie de viitor chiar si o càsàtorie avem deja o vàrstà in care nu ne mai piermitem sà ne jucàm ca 2 copii,insà el nu dorea era panicat,fricà.si nu mai spun cà am un copilas,deci imaginati-và cà nu imi ardea mie de relatii-joacà,doram un tatàl la copil.cu timpul devenise agresiv,mà critica mereu.pur si simplu u-i convenea de mine.de 10 ori am vrut sà-l las mereu mà suna cu scuza cà mà iubeste cà nu poate trài fàrà mine,i-am acordat mii de sanse dar lucrurile se repetau si se agraveau din ce in ce mai mult...cu timpul imi scàzuse apetitul sexual,pur si simplu nu mà mai atràgea,insà ràmàsese obisnuinta de al vedea prin preajma mea,obisnuinta de a vorbi mereu,il simtam ca pe un amic ff drag,,..de 2 zile nu vorbim si nu doresc in ciuda faptului cà fàrà sà vrea mia spus cà am fost o companie plàcutà,el are un scop de a-si face o casà(singur)...imaginati-và a càzut cerul pe mine...incà nu pot sà cred,timp de 2 ani am fost o companie plàcutà??am suportat toate criticile si tot timpul meu liber l-am petrecut cu el,pur si simplu uitasem de mine insumi ptr ce??....indiferenta lui a trensformat in mine o urà,nu o pot controla,stiu cà-mi fac ràu de una singurà...doresc sà-l uit càt mai repede posibil.....si nu stiu cum,sunt singurà si nu am prieteni deoarece tràiesc intr-o altà tarà,e dificil tare fàrà pàri ti si prieteni gàndul fàrà sà vrea zboarà la el......el e pasiv,are un obiectiv putin i pasà de mine.....dati-mi un sfat,và multumesc

    RăspundețiȘtergere
  46. foarte frumoa dar in accelas timp foarte triste povestile de dragoste.pacat ca sa terminat

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu are de.aface cu iubiri si dinastea dar eu mam certat cu cele mai bune prietene credeam in ele ca sant cale mai bune prietene ale mele dar nu a fost asa.dupa.un timp miam dat seama ca doar ma foloseau si cand vreau sa vorbesc cu ele abia.ma baga in seama dar cand una lipseste numau cu mune stau si am obs ca ele vor sa fie numai ele doua fara altcineva parca vad ca o sa secerte si iar o sa vina.la mine imi puteti da un sfat

      Ștergere
    2. Stiu ca nu are de.aface cu iubiri si dinastea dar eu mam certat cu cele mai bune prietene credeam in ele ca sant cale mai bune prietene ale mele dar nu a fost asa.dupa.un timp miam dat seama ca doar ma foloseau si cand vreau sa vorbesc cu ele abia.ma baga in seama dar cand una lipseste numau cu mune stau si am obs ca ele vor sa fie numai ele doua fara altcineva parca vad ca o sa secerte si iar o sa vina.la mine imi puteti da un sfat

      Ștergere
  48. Am fost 10 luni cu un baiat pe care il iubesc nebuneste. A fost primul barbat din viata mea, a fost primul care m-a dus la el acasa m-a lasat sa-i cunosc familia si sa-i fiu alaturi cand ii era greu,primul care m-a cucerit incet, dar sigur. Dupa vreo 6 luni de relatie timp de cateva zile nu mi-a raspuns la telefon, cand a raspuns mi-a spus ca vine la mine sa discutam si asa a facut. Mi-a spus ca nu ii placea tonul din vocea mea, ca simtea ca il iau la misto. El a avut o experienta f neplacuta cu o fata care l-a inselat cu prietenul lui cel mai bun, desi locuiau impreuna...tatal lui fiind cel care i-a descoperit pe cei doi.M-am gandit ca e nesigur din cauza asta si am trecut peste. La inceputul lui ianuarie dupa o seara in care ne-am ciondanit in permanenta mi-a dat un sms si mi-a spus ca el nu crede ca ne potrivim, ca nu ne iubim nebuneste si ca e mai bine sa ne despartim. M-am conformat, dar l am sunat o zi dupa pt a-i spune la multi ani si pt a-i arata ca nu am resentimente, dupa 2 zile a venit la mine si mi a spus ca regreta sms ul ala, ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine in continuare si l am iertat. Eu am intrat in sesiune si i am spus ca in timpul sesiunii nu ne vom vedea, dar ma asteptam sa apara la un moment dat si sa spuna ca nu mor daca petrec cateva ore cu el. In primul weekend a iesit cu niste prieteni si in urmatoarele zile am inceput sa remarc ca nu ma mai suna deloc, eu il sunam , eu ii dadeam mesaje. Miercurea am avut un puseu de nervi si l am sunat si l am intrebat daca e ceva ce ar trebui sa stiu, el a zis ca nu.M-a sunat miercuri seara , mi-a zis "iubire plec cu tata, te sun sau iti dau mesaj cand ajung acasa" Nu mi-a dat. Joi nu a raspuns la telefon, nici vineri, sambata seara i am dat mesaje in disperare mi-a spus ca are pe alta, ca e indragostit maxim de ea si sa nu-l mai caut ca ii fac probleme. Martea urmatoare mi a spus ca nu are pe nimeni si ca era ametit si d-aia mi-a spus asa, mi-a mai zis ca nu intelege de ce sufar atat ca doar nu am avut copii si familie, dar nu-mi spunea ca s-a terminat. Duminica urmatoarea nemaisuportand incertitudinea l-am amenintat ca daca nu vine sa vorbim o sa ma duc eu la el , l-am sunat inainte de a pleca de acasa si mi-a zis ca nu are rost sa ne vedem ca s-a terminat,i-am spus ca ma face sa sufar enorm si mi-a zis "ce crezi ca eu nu sufar?". Numai inteleg nimic.... Tata nu a fost niciodata de acord cu relatia noastra si am auzit zvonuri ca tata gura sparta ar fi spus unor cunostinte comune ca " fata mea nu se marita cu analfabetul asta, asta e un prost, ea o sa se marite cu un doctor docent nu cu ala". Tot incerc sa gasesc raspunsuri si sa inteleg de ce s-a comportat asa, de unde provine atata rautate in vocea lui? Ceva imi spune ca s-a intamplat ceva in seara in care a iesit cu prietenii, ceva care l-a facut sa ma urasca. Mi-e teama ca daca sunt indiferenta cu el ma va uita si va crede ca nu merit sa revina la mine. Voi cum ati proceda? LAURA

    RăspundețiȘtergere
  49. Am trait o poveste de dragoste de 10 luni extraordinara. El m-a cucerit cu rabdare si cu faptul ca m-a dus la el acasa sa-i cunosc familia. A fost primul barbat din viata mea. Am crezut in el pt ca stiam ca traise o experienta groaznica cu o fata care, desi locuia la el acasa l-a inselat cu prietenul lui cel mai bun, tatal iubitului meu fiind cel care i-a prins impreuna. Prima problema avuta cu el a fost dupa 6 luni, nu mi-a raspuns cateva zile la telefon si a motivat apoi ca l-a deranjat ca ii vorbeam tot timpul in gluma...si avea dreptate asa ca am trecut peste. La inceputul lui ianuarie dupa o seara in care ne-am ciondanit intruna, mi-a dat un sms si mi-a spus ca el nu crede ca ne potrivim, ca nu ne iubim nebuneste si ca ar trebui sa punem capat relatiei. Desi ma durea si sufeream enorm am zis Ok ii respect decizia, l-am sunat a doua zi sa-i spun la multi ani si sa-i arat ca nu i port resentimente. M-a invitat in acea seara la restaurant cu mai multi prieteni, am iesit cateva minute afara si l-am intrebat ce caut eu acolo si mi-a spus ca vrea sa il fac sa ma iubeasca "nebuneste". Am ramas blocata...dupa 2 zile a venit la mine si mi a spus ca regreta sms-ul acela si ca ma iubeste si ma vrea inapoi , l-am primit cu bratele deschise. Am inceput sesiunea...eu i-am spus ca ne vom vedea destul de putin in sesiune pt ca am avut examene f grele. In primul weekend a iesit cu prietenii lui in oras, duminica am vorbit cu el..am ras a fost ok. De luni a inceput sa nu ma mai sune, eu il sunam, eu ii dadeam mesaje. Miercuri l-am sunat si l-am intrebat ce se intampla cu el, mi-a zis ca nimic...nervoasa eu i-am inchis telefonul in nas. I-am dat apoi mesaj si mi-am cerut scuze , i-am spus ca ma innebuneste gandul ca sesiunea ma va face sa-l pierd. M-a sunat seara si mi-a spus ca pleaca cu tatal lui undeva si ca ma va suna sau imi va da mesaj cand ajunge acasa. Nu a facut-o. Joi nu mi-a raspuns deloc, nici vineri. Sambata seara mi-a raspuns intr-un final , era beat f beat si mi-a zis ca are pe altcineva, ca e indragostit maxim si sa nu-l mai caut ca ii fac probleme. Marti, intrucat ma simteam f rau si vroiam doar sa-l aud i-am dat mesaj si l-am rugat sa-mi raspunda...mi-a raspuns, mi-a zis ca nu are pe nimeni ca atunci mi-a zis "asa", ca nu intelege de ce sufar atata ca nu am avut copii si familie impreuna, sa ma linistesc si sa pun mana sa invat pt examene. Zis si facut. Problema mea era ca el nu-mi spunea niciodata s-a terminat, nu mai exista sanse de impacare...aveam nevoie sa aud asta de la el.Sambata seara l-am sunat si l-am intrebat ce sanse mai sunt sa ne impacam, mi-a zis ca nu e momentul sa vorbim despre asta si ca va veni la mine a doua zi ca sa discutam. Duminica nu mi-a mai raspuns la telefon, m-am enervat f tare si i am dat un sms si i-am spus ca fie vine la mine, fie ma duc eu la el si stau la poarta lui pana iese afara...nu mi-a raspuns. L-am sunat dupa un alt numar, era f nervos...imi vorbea cu o rautate extraordinara, cum de altfel mi-a vorbit de fiecare data, mi-a zis ca s-a terminat...ca daca asta vroiam sa aud el mi-a dat ce vroiam sa aud. Sa nu-l mai caut, ca daca v a mai vrea vreodata sa fie cu mine ma v-a cauta el. Am zis ok, ma parasesti desi sti cat sufar , mi-a zis "ce crezi ca eu nu sufar?"..am ramas blocata, "atunci de ce faci asta?", " nu stiu, nici eu nu stiu ce am in cap", " de ce-mi vorbesti cu atata rautate, tu ma parasesti pe mine, nu eu pe tine...", raspunsul lui a fost "nu-mi plac oamenii care plang". Acum imi e greu sa ma resemnez ca l-am pierdut. Am aflat ca tata, care nu a fost niciodata de acord cu relatia noastra ar fi spus unor cunostinte comune cu iubitul ca " fata mea nu se marita cu analfabetul asta, asta e un prost, ea o sa se marite cu un doctor docent, nu cu asta"....mi-e teama ca asta sa fie motivul pt care se poarta asa.

    RăspundețiȘtergere
  50. Mi-e teama ca daca iti urmez sfatul si sunt indiferenta si il ignor o sa creada ca nu il iubesc si ca sunt de-acord cu spusele tatei. Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat in seara in care a iesit cu prietenii de s-a schimbat asa. Ce ma sfatuiti sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  51. sunt cu el de un an si 4 luni.vreau sa cred ca semnific ceva pentru el. Ne am distantat, evita sa iasa cu mine stie doar ca il iubesc si nu ma voi desparti de el. la maxim 2 luni imi da cu flit, ador ADIO sa spuna.dupa se intoarce eu il accept.Am incercat sa-l inteleg, sa-l ignor, dar el este multumit ca nu-l deranjez.Nu l deranjeaza daca timp de o saptamana nu vorbim deloc si totusi stam la 3 km departare,dar cum o dau nu este bine.Nu am voie sa spun ca vreau sa iesim ca deja incepe NU AM BANI, NU AM CHEF, desi m am oferi sa platesc eu.Cu mine nu iese cu prietenii iese, dar si cu iubitele acestora. El e multumit ca sunt cadru didactic, inteligenta si fara pretentii.Am 24 de ani,pot spune ca sunt ok din toate punctele de vedere.Am incercat sa fac tot ce este mai bun ca relatia sa decurga normal. Si uite ca am ajuns la punctul unde chiar nu se mai poate..

    RăspundețiȘtergere
  52. buna.am 26 ani si de curind,acum 1luna jumatate am inceput o relatie cu un baiat cu 5 ani mai mic ca mine..in acea perioada eram in o stare cind nu vroiam sa aud de o relatie serioasa(in urma la citeva puternice dezmagiri).am stabilit ca e o relatie libera..am petrecut noapte de noapte impreuna,multe momente placute si frumoase..a afisat la un moment dat relatia noastra in fata la niste prieteni comuni foarte apropiati noua..dupa o luna disparuse pe citeva zile...fara motiv..fara explicatii..dupa o saptamna m-a cautat si mi-a spus ca-si doreste sa reluam relatia noastra..sa fie ca inainte...disparitia sa mi-a motivat-o ca "aparitia fostei si incercarea de a reintregi ce era distrus..si o incercare aiurea.." acum suntem impreuna,nu afisam relatia noastra,suntem doar noi 2..e mai atent cu mine,imi creeaza multe momente placute si fericite alaturi de el.de curind am aflat ca pleaca peste hotare sa lukreze.isi doreste un viitor mai bun,o baza pe viata,sa invete ceva nou,mai mult..este foarte perseverent si ambitios..este capabil si foarte sincer in orice face..realizez clipa de clipa ca se apropie momentul despartirii..am stiut spre ce mergem..am fost realista,insa acum analizind totul,imi dau seama ca necatind la ceea ce multi vor spune,ca e foarte tinar,am fost fericita cu el si nu am macar un moment pe care sa i-l reprosez...la virsta lui a stiut(mai multe ca un barbat mai matur)cum sa se comporte cu mine inspre ideal,cum sa ma faca fericita si implinita emotional,ceea ce altii nu reuseau..nustiu ce sa fac ca sa inhib anumite sentimente care au aparut,emotii..concomitent nu vreau sa o fac pt ca sunt parte la ce a fost frumos in viata mea...

    RăspundețiȘtergere
  53. cind te iubeste cu adevarat nu ii pasa de spusele lui taica-tu sau de ce a trait inainte(de cite ori inviata repetam greselile?) cu siguranta d-zeu are ceva mai bun pus deoparte pt tine .la mine a fost mai rau dar acum am pe alt cineva si e placut sa simti iubirea impartasita

    RăspundețiȘtergere
  54. Si eu am suferit si poate inca sufar din dragoste. Va inteleg perfect pe multi dintre voi, credeti-ma e mereu la fel...prima zi esti prea nervos/nervoasa, ca sa suferi si sa gandesti, crezi ca esti tare si mare, din a doua zi se schimba situatia, se instaleaza suferinta, cu oare? ..si de ce?...si panica.."nu se poate"..."nu mai pot"...vai, vai ..si speranta...'si daca totusi"...si apoi in urmatoarele zile te zbati"ba mie bine, ba mie rau, lasa ca o sa fie bine, dar cand?..ca parca imi este mai rau. Si apare, luminita de la capatul tunelului,..RENUNTAREA...si cand te astepti mai putin, a venit si RENUNTAREA. Bineinteles pana data viitoare cand se va intampla iar.Eu una m-am plictisit de suferinta asta, e aceasi, important este sa o fac constructiva, si sa incerc sa invat ceva..poate data viitoare va fi altfel... incerc din fiecare drama sa iau numai partea buna.Exista si un "proverb"..."daca il cauti pe fat-frumos pe un cal alb...ia-te dupa balegar". Ciudat dar adevarat.
    Doresc tuturor care au suferit cel putin o data in viiata sa nu dispere...ce este al lor e pus deoparte.
    Sa fiti iubiti.

    RăspundețiȘtergere
  55. eu am avut o relatie de cinci ani ...trei ani a mers struna apoi au inceput neintelegerile.Acum doua luni imi spunea ca ma iubeste si ca are planuri de viitor pentru noi,in seara asta mi-a spus ca nu ma mai iubeste si ca pentru el iubirea e ceva abstract.Problema e ca in ultimii doi ani numai asa s-a intamplat .Se ducea la alta ,imi spunea ca nu ma mai iubeste ,apoi ma suna cu nr ascuns mort de beat si zicea ca ma iubeste .Si in doi ani asta s-a intamplat mereu.M-am gandit ca poate nu e suficient de matur ,dar are 24 de ani .E foarte interesat de cariera lui in arhitectura.Spune ca i e mai bine fara mine,dar ca ii e si dor de mine.Nu mai inteleg nimic.As vrea sa trec peste dar nu pot pentru ca ncii macar nu stiu ce vrea el.MI-a spus sa ma duc la altul sa ma faca altul fericita ca lui n-i mai pasa ,dar cand a aflat ca am indraznit sa am relatii cu un all barbat care nu a fost el a innebunit.Eu cred ca e schizofrenic.Voi ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  56. M-am intilnit cun baiat un an shi ceva...ne-am despartit...dupa parerea lui,motivul fiind ca am dansat vals la ultimul sunet cun coleg de clasa,dar nu prea cred sa fi fost asta cauza...apoi peste 3 luni m-a sunat,,,,vreea sa ma vada...shi eu desigur eram nebuna dupa el..si inca nu-l uitasem ...si am fost de acord sa ma vad iarasi...vorbeam asha deparca nimik nu s-a intimplat,caci imi era frica sa nu-l pierd dinnou...intr-o zi de la o prietena am aflat ca el vorbeste cu alta...nu-mi venea a crede...shi deaceea n-am avut rabdare shi i-am spus ceea ce am aflat...dupa care ,s-a innervat...shi a zis sa nu-l mai deranjez...de atunci n-am mai vb cu el deloc...de la sora lui,am aflat cai suparat pe mine...nushtiu ce sa mai fac...oare ma iubeste sau ishi bate joc...?La un sts am scris ca il iubesc..prietenii lui su spus ca fetele pling ,iar baietii rid..credca asta arata multe...Shi cind ma gindeam cit de bine ne impacam..simt ca inca nu e sfirsutul..Datimi va rog un sfat...nushtiu ce sa mai cred..

    RăspundețiȘtergere
  57. Dragilor sunt in aceiasi situatie ca si voi.Am avut o relatie de 3 ani care s-a sfarsit acum o saptamana...nu e prima data cand se intampla...in ultimul timp am avut parte numai de certuri si de despartiri...ne tot impacam si ne certam tocmai datorita indiferentei lui...l-am iubit si il iubesc enorm de tare, nu mi-as fi vazut viata fara el pana intr-o zi cand cuvintele si faptele lui m-au doborat.au fost mai puternice decat iubirea mea pt el si i-am spus adio...eu m-am despartit de el deoarece nu am mai putut suporta umilinta si nepasarea lui si tot mie imi pare rau.... ma trezesc noaptea plangand deoarece il visez, inebunesc din cauza singuratatii....el a ramas la fel de indiferent cum a fost si nu-ipasa ...asadar vreau sa va dau un sfat: LASATI-O USOR CU INDIFERENTA...nu ajungeti nikaieri...acolo unde este indiferenta este lipsa de iubire si exista doar alte placeri...te vrea doar pentru un moment inapoi si apoi isi revine in aceiasi stare si tot el sau ea este....eu am renuntat acum pt ca pana acum nu am fost in stare,orice mi-ar fi facut i-as fi putut ierta dar ultima cearta a fost picatura care a umplut paharul...ma doare nu zic ca nu dar trebuie sa merg mai departe deoarece viata mea nu este legata de a lui...avem drumuri diferite...tocmai de aceea am ajuns la concluzia ca acolo unde exista IUBIRE nu este nevoie de niki o forma de al/o aduce inapoi cum ar fi indiferenta si nu mai stiu eu modalitati..eu le-am incercat si nu au avut niki un rost...nu rezolvati nimik...am 21 de ani si parca nu mai stiu cum e sa traiesti...de 3 ani am iubit doar,mi-am lasat prietenii si prietenele, distractia care ar trebui sa o aibe oricine la varsta pe care o aveam eu cand l-am cunoscut,mi-am lasat parintii si tot ce am avut mai bun numai pt el si n-a meritat,nam primit decat indiferenta inapoi...nu faceti la fel....nimeni nu merita asta credeti-ma...

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna tuturor!
    Citind ,zambesc dar si resimt o anume durere...
    Voi fi mai explicit.Am iubit o singura femeie in viata mea.Eram impreuna de la 15 ani , acum avand 38.suntem despartiti de 3 ani iar ea s-a mutat cu un alt barbat.Comunicam prin sms-uri iar ea oscileaza intre regrete si...regrete.De fapt intre ce a avut si ce a obtinut.Spune ca nu-l iubeste,ca a gresit enorm insa nu poate face nimic pt ca eu nu o voi ierta niciodata.Am fost sincer si i-am spus adevarul si anume ca eu nu pot iubi pe altcineva si...nici nu vreau.Va fi in inima mea mereu.O doresc inapoi insa nu vreau sa faca asta dar sa regrete apoi.sau sa regret eu.

    RăspundețiȘtergere
  59. Ce sa fac ca barbatul cu care am un copil si m-a parasit sa il faca sa ii para rau si sa regrete, sa se intoarca la mine, realizand ca decizia luata nu e buna? Eu i-am mai acordat alte 2 sanse, deoarece aveam o relatie de 3 ani jumatate si un copil. Prima sansa a fost cand m-a parasit nsarcinata fiind in 7 luni pt ca i se pusese pata pe alta...dupa ce am nascut copilul a revenit la idei mai bune dupa ce si-a vazut copilul si-a dat seama (cel putin pt un timp) ca suntem ceva important in viata lui si a facut primul pas spre impacare. Dupa aceea a fost o cearta intre noi in care mi-a zis sa plec din casa lui, unde locuia impreuna cu familia lui, asa ca am plecat. Dupa aceea i-a parut rau ca a luat decizia asta si a dorit sa ne impacam, a spus ca ii pare atat de rau, ca, camera este goala, patul, sufletul sau, ca ne simte lipsa si ca nu mai vede copilul, patutul etc, doar lucrurile sale (patul lui, biroul si dulapul, care si acela este tot gol bineinteles). Acum a 3a oara dupa o alta cearta, care am fost si eu putin vinovata, a ales sa fie mai degraba cu familia (mama, sora, veri) etc si prietenii lui....A venit intro seara, dupa 2 zile si si-a luat lucrurile, o amsina il astepta jos...Am privit cum tot ce am construit in 3 ani jumatate s-a dus in cateva minute....am incercat sa il opresc, sa-l intreb cu ce am gresit, ce a lipsit, de ce decide asa, daca e sigur...si mai ales: CA NU MAI E CALE DE INTOARCERE daca face asta! el a zis ca asa a decis si e mai bine....:-( chiar daca am gresit cu vorbele, nu credeam ca e in stare sa renunte asa repede. M-am infuriat si eu ca doream sa petreaca timp mai mult cu noi, iar el mereu era mai mult plecat si vroia sa mearga la fam lui, respectiv mama lui care nu prea ii place de mine, il influenteaza, ii baga strambe, m-a facut in toate felurile si ca baiatul ei merita pe cineva mai bun....M-am simtit jalnic, pt ca eu nu eram vinovata cu nimic si tot ce zicea ea erau inventii si nu era adevarat pt ca eu chiar il iubeam si mereu il asteptam acasa nu umblam aiurea. Si mai ales ca i-am acordat f multe sanse si atunci cand el gresea ea se ruga sa il iert, sa ne impacam, acum cand el a gresit il sfatuieste sa scape de mine, dupa ce mi-a facut si un copil....E foarte trist sa afli asa ceva. Acum doresc sa il fac sa ii para rau, sa doreasca sa se intoarca la noi, desi nu stiu daca il voi mai ierta, chiar daca mai simt ceva pt el si e tatal copilului meu. Sincer vreau mai mult sa ii para rau, asa cum i-a mai parut....as dori mai multe pareri si sfaturi cum sa fac asta....Subliniez ca ultimele dati cand i-a parut rau, am facut cam asa: Am incercat sa zambesc, sa par fericita, idniferenta, dar in acelasi timp ca nu sunt excelent dupa ruperea relatiei...mergeam la scoala, ieseam cu prietenii si cu fetita, ba mai mult de atata a aflat ca ma cautau chiar si alti baieti...au iesit cu mine si cu fetita si doreau sa fie poate cu mine, doar ca eu nu simteam la fel...Imi pare rau ca s-a terminat asa, m-am infuriat si eu si i-am dat cu replica : "De ce mai bn nu ramai cu familia ta, mai ales cu maicata, daca tot nu vrei sa fii langa noi?" a sunat cam ca si o alungare, nu? inca o intrebare: NU INTELEG CUM POT UNII BARBATI (POATE SI FEMEI) SA ALEAGA PE MAMA SAU TATA, SAU PRIETENII/PRIETENELE IN LOCUL FAMILIEI CARE TREBUIE SA SI-O FACA SAU SI-A FACUTO DEJA? OARE NU REALIZEAZA CA LUMEA DIN ZUA DE AZI NU MAI DORESTE BINELE SI E DOAR PT SINE INSUSI??

    RăspundețiȘtergere
  60. anonima 9
    buna tuturor daca mai citeste cineva ce se scrie aici. sunt si eu o femeie suparat...din cale afara de sfasiata toate ma dor, si cred ca stiti si voi cum e. va rog sa nu ma judecati, ptr ca dragostea nu alege...iubesc un om casatorit si sunt si eu casatorita, dar el are si un baiat de 16 ani pe care il iubeste enorn. din start l-am intrebat daca e dispus sa divorteze si el a spus ca da...si au trecut sase ani si nu a facut-o. dar am trait cea mai fumoasa dragoste nu credeam ca e posibil sa iubesti asa un om, sa simti ce simt eu ptr el si stiu ca totul a fost impartasit cu adevarat pana au inceput scchimbarile in el. stiu ca m-a iubit enorm dar nu siu de vreun an si ceva el a inceput sa se schimbe treptat. noi avem nefericirea sa avem si o relatie la distanta, nu suntem din acelasi oras, si mai vine el dar acum mai rar ca nu poate din cauza serviciului dar ma duc eu ptr ca eu pot si stau catevla zile cu el ca mai mult nu pot ca e scump. el doar in weekend e acasa cu familia, ca lucreaza in alt oras. si uite asa..am trait cea mai incredibila poveste de dragoste care nu stiu de ce s-a transformat intr-un cosmar de cand el a inceput sa se schimbe...a devenit certaret, ma certa din orice nimic nu ii convenea era tot suparat si agitat nervos..e adevarat ca a avut si probleme la serviciu...dar simteam ca e mai mult de atat ptr ca imi spunea sa il las in pace cand nu imi raspundea la telefon si eu mai insistam...si se enerva tare si ma repezea si imi inchidea in nas...ca apoi sa sune ca si cum totul e normal si sa imi spuna ca de obieci ca ma iubeste. sunt confuza si nu stiu ce sa cred...defapt si eu m-am schimbat ptr ca banuind ca ceva nu e ok am spionat putin si am vazut ca sta pe net invizibil cu orele apoi am vazut mesaje cu cateva femei si pe net si in telefon,apoi au aparut apeluri...cate doua pe luna...dar totusi de ce are nevoie? oricum pe net vorbeste cat vrea el...dar nu inteleg.,...el cauta pe altcineva? atunci de ce continua sa ma minta pe mine ca ma iubeste,l de ce mai are nevoie sa joace teatru cu mine? nu indarznesc sa ii spun nimic ptr ca nu vreau sa ma acuze ca l spionez si sa sunt paranoica...dar ma sufoc de durere ca el poate face asa ceva si mie imi spune ca e cuminte si sa am incredere in el. ce sa fac?am inceput sa ma comport si eu aiurea din cauza banuielilor, sunt mai suspicioasa si el simte...si ma acuza si probabil asta il face sa ii displaca totul si mai mult...oricum nu a facut nimic ca sa fim impreuna desi imi spune constant ca ma iubeste...dar comportametul lui...ma face sa cred ca totul nu e decat fatada. nu pot sa cred ca in sufletul lui nu mai sunt eu ...ptr ca stiu cat de mult ma iubea...poate imi spune cineva cum se vede totul dinafara si poate imi dati si un sfat. si mie mi-e frica ca daca il ignor si nu ii mai raspund la telefon va intelege gresit ori ca eu am pe altcineva ori se va simti liber ca a scapat de mine...si cum nu avem sansa sa dam nas in nas nicaieri...e riscant. ce sa fac? mor aici incet singura si suparata....

    RăspundețiȘtergere
  61. O poveste ca oricare alta, ne-am intalnit, ne-am placut si am hotarat sa fim impreuna. A trecut un an, dar un an mai greu caci el este plecat in armata, eu ma pregatesc sa intru la facultate, dar nu in orasul in care este el. Recent, relatia a inceput sa scartaie. De ce? El a considerat ca a ajuns la limita, ne vedem prea rar si... ne chinuim. Eu nu consider ca m-am chinuit, consider ca am invatat cu adevarat ce este rabdarea, dragostea si cel mai important, am simtit de atatea ori bucurie nemasurabila cand il vedeam si puteam sa-l iau in brate. Daca uneori persoana de langa noi nu ne imparateste aceleasi sentimente, nu putem face altceva decat sa ne conformam si sa ii oferim ce trebuie, ca sa fie el sau ea fericit/a. Pana la urma, cred, ca asta este dragostea, sa oferi persoanei pe care o iubesti orice, chiar si atunci cand stii ca asta inseamna sfarsitul fericirii tale.

    RăspundețiȘtergere
  62. Da dupa 4ani el a decis sa se mute cu fratii lui care nu ma plac si eu am zis ca nu imi doresc daca vrea sa ne mutam decat noi singuri.E incapatanat si nu a vrut.Sufar si iam aratat ca ma doare dar el e ignorant si si imi zice ca daca nu mai pot dupa el sa accept sa ma mut.Eii bine l-am rugat sa ne intalnim si a zis ca e ocupat.Asa ca i-am zis ca no sa il mai deranjez.Ma sunat nu i-am raspuns si mi-a trimis messaj ca ok.Dupa cateva minute a inceput sa ma tot sune, am colectionat in 3ore 6 apeluri in care nu i-am raspuns. Ce ar trebui sa fac?Eu l-am rugat sa ramana insa el a plecat pt ca imi stia slabiciunea ca am sa sufer. Ar trebui sa ii raspund sau sau nu, si poate asa va realiza ce a pierdut?

    RăspundețiȘtergere
  63. Mai fratilor,de ce va tot cramponati in ceva ce s a consumat si va piedeti energie inutil sa inviati ''mortul''?Mai bine lasati in urma ce a fost,ganditi-va ca au fost si momente frumoase,ca ati facut tot ce a tinut de voi ca relatia respectiva sa fie ok,dar ceva a facut sa se termine,nu a fost pentru voi,probabil n au foar aceleasi intentii de ambele pari,poate unul a vrut doar sex,fara complicatii dar a fost prea ticalos sa va anunte si pe voi asta.Mergeti mai departe fara nici un regret,alegeti un alt gen de partener si pastrati in amintire ce a fost frumos si umpleti va mintea cu ganduri pozitive,proiecte noi si veti vedea ca oameni noi vor aparea in viata voastra si va fi din nou soare pe drumul vostru si veti rade cu gura pana la urechi si va veti regasi echilibrul si pacea interioara.Iubirea nu consta in incrancenare,in revolta,in mii de regrete,in umilinta,in amagire,ea e zambet,veselie...

    RăspundețiȘtergere
  64. Mi-a placut articolul! caut de ceva vreme articole "cum sa treci peste o despartire", "cum sa fi fericit fara el" tampenii de astea pentru ca se pare ca singura nu pot. Povestea noastra a inceput frumos...ne-am vazut, ne-am placut, ce ramane de facut? Primele 6 luni ale relatiei au fost la distanta eu fiind in alta tara la studii. Terminand studiile acolo si iubirea fiind prea mare am decis sa vin acasa si sa fac o alta facultate in orasul in care studiaza el. Noi doi suntem din Satu Mare iar el studiaza in Bucuresti deci a fost o decizie importanta. Mi-a fost greu sa ma mut dar mi-a jurat ca totul o sa fie bine. Singurul lucru care mi l-a zis el ca l-ar determina sa se desparta de mine este daca l-as insela. Nu a fost cazul. Dupa cateva luni am zis ca dupa ce termina el facultatea adica acuma in iulie sa ne mutam impreuna. Perfect, deja incepeam sa ne cautam apartamente. Totul mergea spre bine, pana cand a venit vestea bomba, inainte de Pasti cu o zi. El vrea o pauza ca nu stie ce mai simte pentru mine. Nu am acceptat. Nu am putut. Mi-a zis ca este foarte stresat din cauza licentei si a examenelor si ca trebuie sa isi puna ordine in ganduri. Pana la urma am acceptat. Ne-am intalnit peste cateva zile deoarece el urma sa plece in Buc iar eu mai aveam vacanta cateva zile. Mi-a zis ca sa nu vbm pana nu vin eu in Buc ca are examene si vrea sa se concentreze. Bun. A plecat. A doua zi de dimineata primesc un telefon ca a ajuns si ca ii bine si ca a vrut sa vada ce fac. Urmatoarea zi primesc un telefon seara ca s-a uitat la nsite poze cu noi si ii s-a facut dor de mine si l-am intrebat ma mai iubesti? si el mi-a zis ca da! am fost cea mai fericita. Am mai vb cred ca de 2 ori in cateva zile pana am venit eu la Buc. M-a asteptat la gara si simteam ca ceva nu ii bine. Mi-a zis ca vrea ca in urm sapt sa nu vbm deloc pt ca mai are examene. Asta era duminica. Vineri ne-am intalnit si mi-a zis ca el nu ma mai iubeste si vrea sa se desparta de mine. De atunci sunt la pamant. Eu am si probleme de anxietate si sunt si eu in sesiune acuma si mie greu sa ma concetrez. Ne-am mai intalnit cred ca de 2 ori si tot timpul ma tinea de mana, ma pupa, incerca sa ma faca sa ma calmez, sa manac ceva, se vedea ca tine la mine, adica eu asa vedeam. Mi-a zis intr-o zi sapt trecuta ca se gandeste sa se mute in CJ pt master ca e mai aproape de casa. Am rabufnit. I-am zis multe chestii urate! adica eu vin pt el in Buc si el ma lasa singura aici stiind ca nu am pe nimeni, nu ma prieteni, nu imi place si nici nu mai am unde sta. Pana la urma mi-a zis ca ramane in Buc ca nu vrea sa ma lase singura. A venit la mine sambata trecuta, i-am zis ca m-am hotarat sa ma concentrez pe scoala pentru ca vreau sa fiu mai ambitioasa si sa iau note mari la examenene sa nu ma las doborata si ca nu mai vreau sa vbm doar odata pe sapt cand il voi suna eu sa ii zic rezultatele la examene. Scoala e prioritara pt el si stiam ca o sa ii placa asta. Mi-a zis ca nu vrea o relatie acuma. Mi-a jurat ca nu si-a gasit pe alta, iar eu din prostia mea probabil sau din prea multa suferinta i-am zis ca o il iubesc mereu si ca vreau sa lupt pt el si el tot imi zicea ca nu vrea sa imi dea sperante ca nu stie ce o sa fie pe viitor, ca el in momentul de fata nu crede ca vom mai fi impreuna. Deobicei sunt pesimsita dar acuma nu stiu de ce nu il cred, adica nu cred o iota din ce imi zice. Nu cred ca nu ma mai iubeste. Si nu cred cand imi zicea ca si-a dat seama ca nu sunt fata potrivita pt el. Pentru ca chiar el imi ziea cu putin timp in urma ca sunt perfecta pentru el. Sunt atatea lucruri pe care nu le inteleg, si de aia mie foarte greu sa trec peste pentru ca ma simt abandonata si ca o fraiera ca am venit pentru el aici. Credeti ca mai exista sanse de impacare? Eu cred ca da....desi eu sunt o visatoare...

    RăspundețiȘtergere
  65. Am uitat sa precizez ca am fost impreuna 2 ani jumatate, poate putin mai mult daca punem la socoteala perioada de tatonare...

    RăspundețiȘtergere
  66. Am citit cu destul de multa atentie aproape toate postarile...si am ajuns la o singura concluzie...nu poti fi indiferent/a atata timp cat el/ea nu mai simte nimic.
    Eu am avut o relatie de 2 ani si jumatate si suntem despartiti de de un an de zile, un an umbrit de ura, de dispret....sentimente de regret si tot asa de parca m-as afla intr-un cerc vicios.
    A fost o relatie si cu bune dar si cu parti mai putin bune..., ideea este ca a pus capat in urma unor certuri pe care le-am avut in momentul in care "vacuta nu mai facea lapte", lucru destul de greu de acceptat de mine dar asta este adevarul. Discutii ca plec prea mult in delegatii pentru a muncii si in momentul in care am ramas fara serv a avut ocazia sa stea cu prietenii la terasa lucru care a dus la despartire. Ideea este ca acum dupa un an de la despartire am ajuns la concluzia ca nu mai merita nici cea mai mica atentie din partea mea desi ma doare foarte rau. Asa ca fruntea sus oameni buni si nu uitati ca fiecare jumatate isi are jumatatea ei.

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna, partea cu ignoratul nu merge, eu am fost parasita dupa 5 ani de zile pe motiv ca nu era fericit cu mine. Nu l-am cautat, insa nici el nu mi-a dat nici un semn de viata si a trecut 10 luni de atunci. Am aflat dupa cateva luni de la despartire ca m-a parasit pentru alta. Nu stiu de ce inca il mai iubesc si sufar in tacere lipsa lui pentru ca pentru ce mi-a facut nu l-as putea ierta vreodata si nici nu m-as impaca cu el inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  68. Cautand raspuns la problemele mele am dat peste acest blog. In ianuarie am cunoscut un tip cu care am inceput o relatie frumoasa. Din tot ce s-a intamplat intre noi mi-am dat seama ca ne potrivim foarte bine. Am avut foarte multe momente frumoase si am fost foarte fericiti pana cand in relatie a intervenit fosta lui prietena. Ei s-au despartit anul trecut in septembrie dupa 7ani de relatie. Nu stiu ce a fost intre ei, nu stiu cine este, stiu doar ca acum el nu vrea sa mai vorbim. Mi-a spus ca nu o sa ma uite, ca sunt un om minunat, dar uraste sa fie un barbat care inseala si a prferat sa cedeze, i-a fost jena de el si isi asuma greseala. Imi cere sa-l iert si sa nu il urasc. Vrea sa se linisteasca si sa puna in balanta tot. Tin la el foarte mult si nu stiu ce sa fac in situatia asta. Mai sunt sanse sa se intoarca la mine? L-am intrebat daca s-a impacat cu ea si nu a vrut sa imi raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  69. Povestea mea este putin mai complicata. relatia noastra de 2 ani jumatate a fost una normala cu bune si cu rele. pot spune ca el a fost Barbatul care m-a facut sa ma simt cel mai minunat dar si cel mai nasol din viata mea. La inceput totul a fost incredibil. aveam impresia ca nu exista om mai minunat, mai bun si mai potrivit pentru mine. Chiar pot spune ca imi vedeam tot restul vietii alaturi de el si totusi totul s-a schimbat. am renuntat la tot pentru el la casa, la familie, la tot... ei bine in momentul in care am ajuns sa locuim impreuna au inceput neintelegerile...parca totul luase o intorsatura drastica si inca nu realizam cum este posibil asta. Au inceput divergentele, certurile si schimburile taioase de cuvinte umilitoare (mai mult din partea lui pentru mine). dupa o perioada pot spune ca am ajuns sa ne "conformam" si sa acceptam sa convietuim in liniste si pace desi era genul de om care daca cumva spuneam ceva ce el considera ca il jigneste sau nu ii convinde riposta aruncand si reprosand tot soiul de lucruri. era si este un barbat posesiv gelos si uneori violent la nervi (fara sa fie vb de batai si chestii de genul acesta) dar lucruri care mie imi creau o stare de stres si tensiune maxima. ei bine el isi dorea ca eu sa il consider centrul universului meu. sa fie totul pentru mine si sa nu am ochi pt altceva...era gelos pana si pe familia mea probabil datorita frustrarilor lui si a nesigurantei ca il voi parasi. stia foarte bine ca sunt foarte frumoasa si ca as fii putut sa pun la picioarele mele orice barbat si nu era impacat cu chestia asta. in ciuda divergentelor noastre nu foarte dese era tandru, dragastos, iubaret, spunea tot ceea ce o femeie si-ar dori sa auda din partea barbatului ei, era atent la nevoile mele si sunt convinsa ca ar fii facut orice pentru mine...in casa ma ajuta cu orice...de la mancare, la curatenie, la vase...la absolut orice...si nu era genul scandalagiu sau obsedat ce cearta. certurile dintre noi erau rare poate o data la 6 luni...dar cand existau se crea aceasta stare foarte tensonata in care nu stiai ce urmeaza. ei bine l-am iertat de cateva ori cand m-a jignit si mi-a aruncat cuvinte si reprosuri aiurea...nefondate...pana in momentul in care am zis...pana aici..am pus punct relatiei si am spus ca nu doresc sa ma mai caute in viata mea. ei bine poate am spus si eu asta la nervi dar efectiv paharul s-a umplut si nu mai puteam sa ascult nici un repros prostesc. L-am iubit si il iubesc enorm...am dat tot ce am avut mai bun din mine pentru relatia noastra. eu nu mai locuiesc de 2 saptamani cu el...si in acest timp el mi-a trimis absolut toate hainele si tot ceea ce imi apartinea. pe langa asta nu am mai vorbit de loc...ma ignora total...ca si cum nu as fi existat deloc in viata lui. efectiv nu imi vine sa cred ca cineva care iti spune ca te iubeste mai mult decat orice pe lumea asta, ca tu esti tot ceea ce el si-a dorit, ca esti cel mai frumos lucru ce i s-a intamplat in viata lui...poate adopta o asemenea atitudine indiferenta. nici eu nu l-am cautat dar parca efectiv nu imi vine sa cred ca a trecut atat de repede peste mine, ca nu sufera si ca e bine merci. cand eu pe langa faptul ca sufar ca un caine si plang, nu dorm, ma gandesc incontinuu la el.am aplicat si eu aceeasi ignorata fata de el...dar imi este greu. ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  70. Povestea mea este putin mai complicata. relatia noastra de 2 ani jumatate a fost una normala cu bune si cu rele. pot spune ca el a fost Barbatul care m-a facut sa ma simt cel mai minunat dar si cel mai nasol din viata mea. La inceput totul a fost incredibil. aveam impresia ca nu exista om mai minunat, mai bun si mai potrivit pentru mine. Chiar pot spune ca imi vedeam tot restul vietii alaturi de el si totusi totul s-a schimbat. am renuntat la tot pentru el la casa, la familie, la tot... ei bine in momentul in care am ajuns sa locuim impreuna au inceput neintelegerile...parca totul luase o intorsatura drastica si inca nu realizam cum este posibil asta. Au inceput divergentele, certurile si schimburile taioase de cuvinte umilitoare (mai mult din partea lui pentru mine). dupa o perioada pot spune ca am ajuns sa ne "conformam" si sa acceptam sa convietuim in liniste si pace desi era genul de om care daca cumva spuneam ceva ce el considera ca il jigneste sau nu ii convinde riposta aruncand si reprosand tot soiul de lucruri. era si este un barbat posesiv gelos si uneori violent la nervi (fara sa fie vb de batai si chestii de genul acesta) dar lucruri care mie imi creau o stare de stres si tensiune maxima. ei bine el isi dorea ca eu sa il consider centrul universului meu. sa fie totul pentru mine si sa nu am ochi pt altceva...era gelos pana si pe familia mea probabil datorita frustrarilor lui si a nesigurantei ca il voi parasi. stia foarte bine ca sunt foarte frumoasa si ca as fii putut sa pun la picioarele mele orice barbat si nu era impacat cu chestia asta. in ciuda divergentelor noastre nu foarte dese era tandru, dragastos, iubaret, spunea tot ceea ce o femeie si-ar dori sa auda din partea barbatului ei, era atent la nevoile mele si sunt convinsa ca ar fii facut orice pentru mine...in casa ma ajuta cu orice...de la mancare, la curatenie, la vase...la absolut orice...si nu era genul scandalagiu sau obsedat ce cearta. certurile dintre noi erau rare poate o data la 6 luni...dar cand existau se crea aceasta stare foarte tensonata in care nu stiai ce urmeaza. ei bine l-am iertat de cateva ori cand m-a jignit si mi-a aruncat cuvinte si reprosuri aiurea...nefondate...pana in momentul in care am zis...pana aici..am pus punct relatiei si am spus ca nu doresc sa ma mai caute in viata mea. ei bine poate am spus si eu asta la nervi dar efectiv paharul s-a umplut si nu mai puteam sa ascult nici un repros prostesc. L-am iubit si il iubesc enorm...am dat tot ce am avut mai bun din mine pentru relatia noastra. eu nu mai locuiesc de 2 saptamani cu el...si in acest timp el mi-a trimis absolut toate hainele si tot ceea ce imi apartinea. pe langa asta nu am mai vorbit de loc...ma ignora total...ca si cum nu as fi existat deloc in viata lui. efectiv nu imi vine sa cred ca cineva care iti spune ca te iubeste mai mult decat orice pe lumea asta, ca tu esti tot ceea ce el si-a dorit, ca esti cel mai frumos lucru ce i s-a intamplat in viata lui...poate adopta o asemenea atitudine indiferenta. nici eu nu l-am cautat dar parca efectiv nu imi vine sa cred ca a trecut atat de repede peste mine, ca nu sufera si ca e bine merci. cand eu pe langa faptul ca sufar ca un caine si plang, nu dorm, ma gandesc incontinuu la el.am aplicat si eu aceeasi ignorata fata de el...dar imi este greu. ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  71. buna....chiar am citit ce ati scris aici.....si intr-un fel ciudat nu ma mai simt atat de singura....povestea mea de dragostea a fot minunata....atatea amintiri, atatea nopti in care visam cu ochii deschisi la viitorul in care o sa ne casatorim....un vis de al nostru era sa avem 6 copii.....si totusi dupa trei ani vine si imi spune ca nu mai e indragistit...nu stie nici el de ce dar nu mai e....spune ca totul e diferit acuma.....eu ...plang mereu cand nu ma vede nimeni.....mi-e atat de greu....si nu stiu ce sa mai cred....uite in urma cu 4 zile imi trimite mesaj ca e dor de mine mai ales atunci cand se asterne linistea serii....iar ieri imi spune ca nu mai simt ca e indragostit......eu nu mai stiu ce sa cred.....el chiar e cel cu care vroiam sa fiu intotdeauna....

    RăspundețiȘtergere
  72. Sunt atât de fericit Având în vedere aceste mărturii și I AM spun tuturor de lucru bun Dr. Okorospelltemple ce a făcut pentru familia mea,, NUMELE MEU ESTE DOAMNA MARIA GREGORY și eu sunt din SUA și am vrea să știi că am fost foarte fericit cu familia mea eu și soțul meu a fost căsătorit pentru a 15 ani trecut și eram o familie fericită și Până într-o zi brusc atunci când soțul meu sa întors de la serviciu și l-am salutat nu mi-a răspuns și am observat SO I, atunci când să-l și întrebați i ce este problema MORT SI A început bătaia mine și am plâns și nu sa oprit, astfel încât în ​​următorii dimineață, a plecat de acasă și nu sa mai întors din nou, eu și copiii mei au încercat să-l bine, dar nici un rezultat PANA l-am văzut cu o alta femeie ÎN MOORE cumpărături și am fost atât de durere și am început căutarea de ajutor și i-au trecut prin CASTER SPELL atât de multe, dar nu putea să mă ajute și chiar am nu cred în SPELL din nou PÂNĂ un prieten al MEA IN OFFICE INTRODUCE-mă la un om numit DR
    okundonorgreatspell
    Și când am fost contactat mi-a spus că el este să mă ajuți și am făcut să cred că chiar din cauza asta este ceea ce LOR spus mereu dar n-am încredere să surprinderea mea măreție când am fost în casa am vazut SONERIE telefonul meu și când am Check este soțul meu implorându-mă ca să-i iert pentru ceea ce a făcut pentru mine și iertăm, pentru că DR mi-a spus că ar trebui să-l ierte și dragoste din nou cu el asa ca eu sunt vă spun acum că eu sunt fericita femeie de pe Pamant pentruMare ajutor Dr. Okorospelltemplecaster făcut pentru mine și, dacă doriți să obțineți contact cu el prin e-mail ESTE dr.okorospelltemple01@gmail.com și dacă vă aflați în orice problemă am să știi că el poate rezolva, de asemenea, bine,,

    El te poate ajuta si cu problema ta, vă mulțumesc foarte ATAT DE MULT Dr. Okorospelltemple, email: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  73. care mai este citit această mărturie astăzi ar trebui să vă rugăm să sărbătorească cu mine și familia mea, pentru că totul a început ca o glumă a unor oameni, iar altele au spus că era imposibil. Numele meu este Michael Eu locuiesc în Chicago, eu sunt fericit căsătorit, cu doi copii și o soție frumoasă ceva groaznic se întâmplă în familia mea de-a lungul liniei, am pierdut slujba mea și soția mea ambalate afară din casa mea, deoarece am fost în imposibilitatea de a avea grijă de ea și copiii mei la momentul respectiv. Am gestiona toate prin intermediul a cinci ani, nici soția să mă ajute să aibă grijă de copii și de acolo vin o zi credincios care eu nu va uita niciodată în viața mea am întâlnit un prieten vechi care i explica toate greutățile mele, și el mi-a luat o rolă vraja și și numele templului este numit, DR Okoro, am fost asigur că totul va fi bine și soția mea va veni înapoi la mine după minunata lucrare de Dr. Okorospelltemple, soția mea a venit înapoi la mine și azi eu sunt unul dintre cel mai bogat om din țara mea. Vă recomand dacă aveți orice problemă l-mail cu acest e-mail: dr.okorospelltemple01@gmail.com si vei avea cel mai bun rezultat. ia lucrurile de la sine și se va lua de la tine. Vă doresc toate cele bune.

    A lua legatura cu Dr. Okoro pe: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  74. asta e pana la urma. eu la-m parasit si acum imi pare rau ca am facut asta. nu o sa ne mai impacam niciodata il iubesc foate mult dar asa a fost sa fie

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna...am fost impreuna cu un baiat timp de 3 ani.Suntem despartiti de o luna.In primele 2 saptamani am mai iesit am vorbit imi zicea mereu ca ii lipsesc,ca ma iubeste,dar trebuie sa il uit sa imi traiesc viata.Acuma in ultimele 2 saptamani ne-am intalnit o data si m-a sarutat asa cum nu o facuse in 3 ani de relatie se citea pe chipul lui cat de draga ii eram,urmatoarea zi parca a uitat ca exist, am incercat sa fiu indiferenta nu l-am mai cautat,nu I-am mai dat mesaje si nici el..El in tot acest timp s-a distrat a iesit peste tot,eu am incercat sa par ca am facut la fel ,desi doar am stat in pat si am plans,nu am dormit,nu am mancat simt ca ma imbolnavesc si mai rau,il visez ma trezesc speriata ma uit la telefon nu am niciun mesaj, din cauza lui am pierdut multe si am suferit pe parcursul relatiei am pierdut prieteni,nu am cu cine sa vorbesc despre lucrul asta nici macar cu familia mea.Acum cateva zile mi-a dat un mesaj si nu I-am raspuns...I-am dat mai tarziu mesaj si ma tragea la raspundere ca eu acuma imi dau seama ca mai exista si el...dupa a inceput sa imi zica iara sa imi traiesc viata si sa imi vorbeasca ca si cum m-ar fi uitat deja,i-am zis ca il iubesc si ca imi e foarte dor de el.Nu a reactionat in niciun fel doar s-a enervat si a zis sa incheiem discutia.Il iubesc enorm,il vreau inapoi cu toate ca am suferit foarte mult din cauza lui si m-am imbolnavit mereu din cauza asta...chiar ne-am iubit mult,foarte mult,dar el considera ca au fost mai multe certuri decat iubire,se minte singur.Sincer nu mai pot nu e prima oara cand ne despartim dar asta simt ca e ultima despartire si ca nu o sa ne mai impacam niciodata,nu stiu ce sa mai fac pe zi ce trece durerea se amplifica in sufletul meu :) il vreau inapoi iar indiferenta si ambitia mea nu il afecteaza cu nimic.Spune ca ne facem rau unul celuilalt.Nu cred ca am gresit cu nimic dar el nu intelege ne certam ca nu imi acorda timp indeajuns asa cum le acorda prietenilor lui,nu aprecia niciun gest pe care il faceam pentru el,tot ce faceam,faceam pentru el I-am fost aproape in momente grele cand prietenii lui nici nu au fost,iar eu cand aveam nevoie mai mare de el atunci se intampla sa se desparta de mine,sau mai stiu eu ce.Ma schimbasem ma multeam si sa ne vedem o zi pe saptamana sau la doua saptamani :) macar sa il vad desi muream de dorul lui in fiecare zi,ca si acum...nu stiu ce sa mai fac ce sa ii mai zic am nevoie de el in viata mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ioana Vali, in caz ca vei mai intra aici si vei citi. Sa stii ca...asa ajunsesem si eu. Dupa primul an in care ne vedeam zilnic si toate cele, au fost 4 zile in care nu ne-am vazut parca inebuneam, imi venea sa urlu sa fug sa ma vad cu el. Si dupaia in al doilea an incet incet..asa s-a ajuns, a fost plecat in practica 2 sapt si nu ne-am vazut..si pana la urma...acum spre sfarsit ne vedeam o data pe saptamana sau mai mult 8-9 zile....si desi in timpul in care nu ne vedeam sufeream...acceptam totusi pentru ca ma simteam bine cand ne vedeam. Nimeni nu poate fi inlocuit, dar cum ai trait pana sa il cunosti, poti trai si dupa ce l-ai cunoscut si v-ati despartit. "Fiecare sac isi are peticul". Asa ca eu sunt sigura ca e cineva acolo perfect pentru mine, care sa ma rasfete, sa imi suporte rasfaturile si care sa imi acorde atentia de care am nevoie, eu oferindu-i la randul meu tot ce are nevoie. Doar ca...o data ce el nu mai simtea nevoia sa va vedeti decat la o sapt doua, e clar ca intervenise ceva in viata lui, sentimentele lui nu mai erau la fel. Incearca sa te gandesti ca meriti ceva mai bun si incepe sa speri ca il vei gasi. Daca nu consoleaza-te cu gandul ca sigur daca nu il cauti 1-2 sapt 3 o sa te caute. Sau promite-ti ca nu il mai cauti o perioada nu stiu cat vrei tu 1-3 saptamani, o luna chiar. Nu stiu, cat vrei tu si daca reusesti inseamna ca esti pe drumul cel bu si te vindeci. Rabdarea e cea mai buna in situatiile astea. Ori iti dai seama ca te iubeste pentru ca te cauta, ori ca nu te iubeste si nu ai de ce sa te mai gandesti la el. Nu are cum sa te iubeasca si sa nu te caute. Sper ca acum, dupa aproape un an ti-ai gasit deja un om care sa te faca fericita :*

      Ștergere
  76. Si eu am avut o relatie de 3 ani si jumatate, dar din nefericire totul s-a destramat intr-o singura zi... Cel mai important este sa fi puternic \a si sa treci peste despartire.

    RăspundețiȘtergere
  77. Sunt cu o fata de peste 6 ani si jumatate, anul trecut a fost plecata afara 6 luni, am trecut cu bine peste asta, anul acesta a plecat iarasi in martie, vorbim la telefon dar relatia s-a racit destul de mult, a zis ca nu poate sa ma ia acolo ca nu sunt locuri, o cred. Ne intelegeam perfect aveam planuri de viitor nunta si toate cele, dar am gresit cu cateva lucruri, nu am prea apreciat-o, si nu am prea respectat-o, nu prea vroiam sa iesim vroiam sa stam numai in casa dar la acest lucru nu gasesc o explicatie. Mi-as da si viata pentru ea dar de curand mi-a cerut sa luam o pauza, mi s-a parut aiurea acest lucru si nu am prea evrut, a doua incercare a fost si ea esuata, hotarasem amandoi sa luam o pauza 2 saptamani si sa hotaram dupa aceea ce facem dupa 2 zile am cedat si am sunat-o in disperare, in ultima incercare am hotarat sa luam o pauza pana cand ne vom vedea, indiferent daca va fi peste 1 zi o luna sau un an si am acceptat dar ultimele ei cuvinte au fost: dar fara suparare indiferent de decizia pe care o voi lua am zis da ca nu stiam ce sa mai fac dupa care i-am zis te iubesc de 3 ori si de fiecare data a zis pa iar ultimul a fost unul raspicat. acum nu prea stiu ce sa fac atunci cand o sa ne vedem nu stiu daca sa o mai sun sau nu nu stiu ce sa fac sa fie din nou a mea si binenteles va fi prioritatea mea nr 1 de acum caci pana acum nu a fost am gresit si vreau sa imi indrept greseala

    RăspundețiȘtergere
  78. buna, pot spune k stiu prin ce trec persoanele care scriu pe acest site si care au fost ranite de partener. Dupa o relatie de un an m-am certat cu fostu iubit pe motiv ca lui nu ii placea cum ma comport cu el. Ne-am comunicat toate chestiile care ne deranjau unul la altul si am ajuns la compromis, ca sa ne schimbam amandoi, dar apoi el a plecat intr-o vizita de cateva zile la sora lui timp in care nu era prea interesat sa vorbeasca cu mine, parea distant, iar eu i-am reprosat aceste lucruri, Cand s-a intors acasa ne-am intalnit si s-a comportat normal apoi a ajuns acasa si mi-a trimis un mesaj in care a zis k vrea sa ne despartim pt k vrea sa se concentreze pe familie si cariera si nu mai vrea o relatie. sigur ca i-am cerut sa ne vedem pentru a imi spune in fata..atat meritam si eu , desigur mi-a spus aceleasi motive. Initial am crezut k e vina mea ca a crezut k am spus k ne schimbam si eu tot i-am reprosat chestii si ca s-a saturat, asa k i-am spus ce gandesc dar m.a respins si a spus k nu mai vrea sa il contactez, k a fost frumos ce am avut si ca imi multumeste dar nu ma poate face fericita si ca o sa gasesc pe unul de o mie de ori mai bun ca el. Eu il iubesc mult si il vreau inapoi. NU stiu ce sa fac si cum sa il aduc inapoi. imi e f dor de el.. Va rogg ajutor cu un raspunnnnsss

    RăspundețiȘtergere
  79. am o relatie cun barbat care este genul manipulator.ne cunoastem de 2 ani.imi spune ca ma iubeste ca vrea copii dar de ceva timp e indifernt.cum pot sa fiu si eu la fel de indiferenta ca el si sa ma joc si eu asa cum a fcut si el cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  80. la mine sunt primele zile...perioada cu intrebarile...de ce?..cum se poate?..trebuie sa se mai poata..povestea mea...o relatie de doi ani..ea a fost intotdeauna mai implicata decat mine..eu timp de un an jumatate nu am putut sai spun te iubesc..cred ca de frica din cauza precedentelor relatii..si despartiri soldate cu neincredere...dar cand am facuto am simtit ca totul sa schimbat..am simtit ca am lasat tot trecutul in urma..ee si acum doua luni..

    RăspundețiȘtergere
  81. si acum 2 luni..ne trezim intro dimineata si imi spune ca nu mai poate..ca vrea sa ne despartim..am zis ca nu sunt de acord..dar am plecat in ziua aia si nam mai dormit la ea seara.a doua zi ma suna si imi spune ca fara mine nu poate...si neam impacat..sincer..nu miam dat seama atunci ca ea din momentul ala nu a mai putut..iar acum dupa 2 luni imi spune din nou ca nu mai poate..dupa 2 zile o conving din nou sa fim impreuna..si accepta..insa a doua zi...imi spune ca nu mai poate si ca prefera ca in seara respectiva sa iasa cu un alt baiat cu care incepuse un flirt de cateva zile...si mai imi spune ..ca nu mai poate sa faca dragoste cu mine..nici macar sa ma sarute cum o facea..am plecat..stiu ca daca a simtit ceva pentru altcineva e cam gata cu noi..dar acum inca mai am sperante..si sper sa se razgandeasca...si ma perpelesc pe toate partile..in curand va trebui sami iau si lucrurile de la ea..si sper sa pot sa ii arat ca sunt impacat cu idee..imi vine sa lupt si sai duc flori si sa o iau pe sus in aer sa zburam dar nu cred ca mai am cu cine...un sfat cat de mic ar fi binevenit..

    RăspundețiȘtergere
  82. poti intoarce timpul daca exista o solutie

    RăspundețiȘtergere
  83. poti intoarce timpul daca exista o solutie

    RăspundețiȘtergere
  84. Cate povesti asemanatoare ca a mea... Doar ca la mine este cu totul diferit.. dupa o relatie de aproape 5 ani cu bune cu rele, s-a terminat acum 1 lunaa..! Ne-am despartit din cauza prietenului sau.. Acel prieten nu putea sa ma vada langa el, nu vroia sa stie ca el e alaturi de mine.. A incercat de multe ori sa ne desparta si sa spuna tot felu de lucruri despre mine... Dar acum la ultima despartire nu am mai suportat si am pus punct.. Cel mai dureros este faptu ca acel prieten ma injura, ma facea in toate felurile iar"iubitul meu " de 5 ani, nu i spunea absolut nimic!! E absolut injositor la ce am asistat.. si a ales sa ma lase pe mine care imi spunea ca daca ne-am despartii ar muri, l-a ales pe el... din cate am inteles i-a facut o alta prietena!.. Il iubesc enorm de mult.. fiecare coltisor din casa imi aduce aminte de el, fiecare lucru ma face sa ma gandesc la el... Tot eu incerc sa refac ceva, totu eu incerc sa ne mai vedem ( pt ca nu pot rezista fara sa il vad sau sa il aud) si ma refuza pur si simplu.. acum cateva zile incerca sa ma goneasca de langa el, facea tot posibilul sa ma evite. Nu stiu ce sa ma mai fac.. Nu este zi sau noapte in care sa nu ma gandesc la el, in care sa nu plang si sa ud perna cu lacrimile mele.. Ma rog la bunul dumnezeu sa ma ajute sa trec peste cat mai repede si sa imi aduca in cale pe cineva care sa iubeasca asa cum iubesc eu ! doar EL sti ce e in sufletul meu si cat de trista este inima mea....!!

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna..am fost impreuna cu o fata 2 ani jumate,toate bune frumoase,nam inselato,nau fost certuri mari,am fost atent cu ea.Au trecut 9 luni dupa care prima despartire din partea ei,mia zis ca vrea sa stea un timp singura sa vada daca simte cv pt mn,intre timp ea mia zis ca ma iubeste mult,tine la mn etc.bun a trecut 1zi,imi da mesaj ca ea nu simte nimik pt mn si vrea sa ne despartim ca sa nu suferim mai tarziu,eu bineinteles ca nu am vrut,pana la urma nu am avut incotro,ne-am despartit.Dupa 4 zile am iesit cu fratele ei la o cafea intr-o seara,am discutat cu el iam zis ce sa intamplat l-am dus acasa si iam zis ca sa ii spuna fostei iubite sa nu ma mai caute,bun a ajuns fratele ei acasa ia spus sa nu ma mai caute.trece jumate de ora si hopa mesaj de la ea ca ii pare rau ca vrea sa ne impacam ca abia acuma sia dat seama ca ma iubesteetc.Ne-am impacat,toate bune si frumoase pana acu 3 saptamani cand ia mia zis (din nou) mie ca nu mai putem continua asa ca vrea sa ne fie bn la amandoi ca daca continuam asa ne despartim mai incolo si tot ne despartim.Eu nu am vrut era cv normal o iubeam ft mult si inca o mai iubesc sufar,si ea sufera,mia zis ca ma iubeste si o sa ma mai iubeasca inca 2-3 luni...Mi-a zis ca e prea tarziu pt schimbari si oricum si mai incolo tot ne vom despartii,mia zis ca daca vreau ramanem doar prieteni si atat ca cn stie cand ne mai indragostim.Ea imi zice ca eu mam racit ca de cv timp nu o mai bag in seama...etc.Stiu ca a fost o saptamana in care chiar nu am putut sa vb cu ea la telefon mereu si nici nu ne-am putut intalnii pt ca eu cand plecam la munca ea pleca de la munca si nu aveam cum sa ne intalnim.Nu stam impreuna,a fost si este fata la care am tinut ft mult si am pus suflet.Nush ce sa fac cum sa fac sa o readuc inapoi,am trait cele mai frumoase clipe cu ea.ma sters de pe fb si mai zis ca nu vrea sa mai vb despre relatia noastra.Zice ca eu imi voi gasi pe cnv cu care sa umblu ea la fel si trece.Eu nu pot trai asa ii simt ft mult lipsa,nu am vb de aproape 1 saptamana.Nu are pe nimeni,a zis ca vrea sa stea singura,nush ce sa mai cred si ce sa fac sa o pot readuce inapoi,sa o ignor,sa fiu indiferent.Datimi un sfat va rog cv nush ce sa mai cred...mie ft greu fara ea,si ea zice ca sufera dar e mai bn asa ca mai incolo tot ne vom despartii....nush,ajutatima va rog..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  86. Multumim tuturor celor care incearca sa ii ajute si pe ceilalti cu idei , tehnici de a trece peste o despartire grea.
    @Daniel B dupa cum a spus si ea va trece si va veti gasi fiecare alte perechi. Atunci cand iubirea exista doar la A iar la B flacara iubirii sa stins atunci este inutil ce vei incerca sa faci deoarece o persoana care iubeste si crede in iubirea ei nu te va lasa nici in ruptul capului sa pleci de langa ea. De fiecare data ai incercat, dar ea .."nu mai poate sa continue" . Problema nu este de la tine , foarte probabil nici de la ea , ceea ce poti sa faci este sa lasi timpul sa curete rana si sa gasesti persoana adevarata care sa te iubeasca si sa tina la tine asa cum meriti. Acum ai sa zici.. pai ea era persoana asta, nu pot sta fara ea, nu pot respira fara sa o am aproape..iar eu mai multe nu pot sa iti spun decat sa iti asculti inima, si sa gandesti la rece . Gandeste-te ca putea sa fie invers , ea sa se te roage sa continuati relatia si tu sa ii ceri pauze. Crede-ma NIMANUI NU II ESTE SAU NU I-A FOST USOR , tututor ne-a fost greu , am suferit, am plans, dar usor ne-am dat seama ca timpul ne-a oferit o surpriza nemaipomenita, o alta persoana care ne-a ajutat sa invatam ce inseamna minunatul cuvant "iubire" . De aceea am creat acest blog, pentru ca nimeni sa nu fie singuri. Nimeni din cei care au trecut prin intamplari , care le poti vedea mai sus, si nu e una , caci sunt destul de multe, ne-am refugiat si am incercat sa gasim pareri/idei din exterior..si aici chiar daca nu am gasit exact solutia care ne trebuie, totusi am reusit sa ne spunem amaru unu altuia, sa ne ajutam unu pe celalalt pentru ca de aceea am venit aici , ca sa gasim solutii , sa fie cineva langa noi cu o idee, un sfat poate mai bun... . Eu va multumesc tuturor celor care ne-ati onorat cu vizita voastra si ati avut curajul de a spune si recunoaste in fata unor straini ce vi s-a intampla, lucru care din mandrie sau orgoliu nu lasa pe toata lumea sa o faca. Va urez la toti sa aveti de bucurii , impliniri , sanatate si fericire in viata alaturi de persoanele care vor urma sa apara in viata voastra si care va vor umple inima de bucurie. Si atunci cand se va intampla acest lucru, sa ne intalnim tot aici, sa ne amintim si sa radem de clipele nu chiar frumoase din viata noastra. Cu stima si respect, al vostru Alin George !

    RăspundețiȘtergere
  87. Vă rugăm să luați timp pentru a citi mărturia mea SCURT care ar putea fi util pentru tine sau o persoană aproape de voi .
    Alo
    Numele meu este Cynthia James . vreau să împărtășesc această scurtă mărturie cu oamenii buni din această lume . Ar putea fi util să vă într-un fel sau altul . Aceasta este povestea mea .
    Soțul meu cred că poligamia nu este greșit , el a fost văzut o altă fată de trecut o ani acum , și i-am spus că trebuie să se oprească , dar el spune că este îndrăgostit de ea , ei au vorbit chiar despre impreuna " Forever" și , de asemenea,
    ei se deplasează în cu noi . soțul meu încă mă iubește , el regreta intra in aceasta la primul loc , dar nu doresc să rupe -up cu ea , el spune că dacă el așa rupe - up , nu va fi nici o altă relație în afara căsătoriei lor . Apoi am explicat și se plâng de prietenul meu foarte bun numit milă, și ea mi-a contactat cu o rolă vraja numit DR OKOSU.this mare om mi-a spus că soțul meu a fost sub vraja doamnei . Dar el a fost capabil de a rupe vraja și soțul meu a încheiat relația cu doamna în 48 de ore și a venit înapoi la mine -mi cer scuze pentru tot ceea ce a făcut el și la rugat pentru iertarea mea . Mă rog ca Atotputernicul Dumnezeu va continua să utilizeze te pentru a ajuta alte people.Friends nu rămâne în tăcere , deoarece se spune "O problemă comună este jumătate problemă rezolvată " Dar Eu vă spun o problemă comună cu acest om mare este "o problema definitiv rezolvată " pentru cineva ca DR OKOSU are o soluție la toate problemele tale , indiferent de problema contactati- l pe e-mail lui : drokosu01@gmail.com eu trăiesc fericit acum cu soțul meu și-mi 2 minunata kids.DR OKOSU mi-a spus ar putea , de asemenea, l contacteze pe oricare dintre următoarele probleme :

    ( 1 ) vrea tău ex-spate .
    ( 2 ) Trebuie mereu coșmaruri .
    ( 3 ) Pentru a fi promovat în biroul dvs.
    ( 4 ) Vrei un copil .
    ( 5 ) Nu vrei să fii bogat .
    ( 6 ) să dețină soțul / soția ta să fie numai a ta pentru totdeauna .
    ( 7 ) au nevoie de asistență financiară .
    8 ) Nu vrei să fie în control de tine căsătorie
    9 ) Vrei să fii atras de oameni
    10 ) lipsa copiilor
    11 ) nevoie de un soț / soție
    13 ) Cum sa castigi LOTERIA DUMNEAVOASTRĂ
    14 ) precizează PROMOVARE
    15 ) vrajă de protecție
    16 ) precizează AFACERI
    17 ) precizează loc de muncă bun
    18 ) remediu pentru orice boala .
    A lua legatura cu DR OKOSU azi și veți fi bucur că ai făcut-o . E-mail : drokosu01@gmail.com
    Vă mulțumim pentru timpul .....

    RăspundețiȘtergere
  88. Numele meu este doamna Marisa doresc să
    împărtăși mărturiile mele cu publicul larg cu privire la
    ceea ce acest om numit DR.banzuma iyere tocmai a făcut pentru
    mine ,
    acest om tocmai a adus spatele meu a pierdut soțul Ex la
    mă cu vraja lui mare , am fost măritată cu acest om
    john am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și ne-am
    iubit de sine nostru , dar atunci când am fost în măsură să -i dea un
    copil de 2 ani mi-a lăsat și mi-a spus că nu poate
    mai continua apoi am fost acum în căutarea de modalități de a
    adu-l înapoi până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest
    Omul și -a dat e-mail lui de contact pentru mine:
    Drbanzumaspelltemple@gmail.com atunci nu veți crede
    acest lucru atunci când am contactat pe acest om pe problemele mele a
    pregătit acest exprimate vraja și să aducă pierdut soțul meu
    înapoi , iar după o lună mi-e dor de o lună meu și du-te pentru o
    de testare și rezultatul a declarat pm sunt însărcinată fericit
    azi
    Sunt o mama de o fetiță , vă mulțumesc încă o dată
    mare DR.banzuma iyere pentru ceea ce ai făcut pentru mine , în cazul în care
    tu
    sunt acolo trec prin oricare din aceste probleme
    enumerate mai jos :
    1 ) În cazul în care doriți ex-vă înapoi .
    ( 2 ), dacă aveți mereu vise rele .
    ( 3 ) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră .
    ( 4 ) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine .
    ( 5 ) În cazul în care doriți un copil .
    ( 6 ) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară .
    ( 7 ) În cazul în care aveți o HIV și doriți să fie leac .
    contactați -l acum pentru soluție imediată a dvs.
    probleme pe drbanzumaspelltemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. doamne!!! ce e cu voi....vraji...descantece....un preot sa va dezlege de blesteme si alte probleme si sa incercati sa traiti fara prea multe asteptari de la viata....cu cat stepti mai multe cu atat esti mai incercat. am observat, inconstienta cu care unii traiesc...sau ma rog detasarea....le aduce noroc chior cu carul. cei care se zbat si se lupta pierd mereu. viata asta nu are nici un inteles, e mai mult intamplatoare...binenteles ca exista o oarecare ordine si in aceasta intamplare a vietii dar noi nu o cunoastem...e un mister si asa va ramane. exemplul meu e f graitor...de 6 ani ma lupt sa pastrez o relatie cu un barbat care m-a iubit si el foarte mult dar lui i-a trecut....eu il iubesc la fel in continuare...el insa parca e anesteziat...stiu...o alta femeie....dar m-am convins de un lucru,oricat ti-ai dori ceva sau pe cineva daca nu e al tau nu il poti avea. e o lupta cu morile de vant....iar daca esti abandonata si lipsa ta nu il doare si nu il face sa realizeze ca a pierdut ceva imens si ca a gresit nimic nu se mai poate face decat sa incercam sa uitam...e ingrozitor de greu,e ca si cum ar trebui sa uiti ca existi...ba chiar mai dureros...dar poate dupa ce durerea se manifesta pana la capat poate....intr-o zi vom mai putea zambi din nou bucurandu-ne ca existam...desi uneori ma intreb cum sa ma mai bucur ca exist fara sufletul meu....nu stiu...odata ce ai trecut printr-o astfel de experienta traumatizanta cred ca nu vei mai fii niciodata la fel si totul se schimba, devine mai apasator si dureros...chiar si o zi frumoasa si calda imi aminteste de el...chiar si lucruri marunte neutre...poate pentru ca imi doream atat de mult sa impartasim totul impreuna,,,,dureri dureri ...care ne mutileaza sufletul pe veci...dar nu avem ce face trebuie sa traim asa...e ca si cum am avea o boala si trebuie de acum sa ne invatam sa traim cu ea. tratamentul e greu....si il aduce timpul...daca timpul mai aduce ceva....ptr unii nici asta nu se mai intampla.cei care simtim viata la dimensiunea si disperarea asta suntem cred niste oameni speciali si prea sensibili ptr lumea asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar m-am convins de un lucru,oricat ti-ai dori ceva sau pe cineva daca nu e al tau nu il poti avea. e o lupta cu morile de vant....

      Dureros... dar adevarat...
      Am iubit chiar mai mult de cat am crezut ca sunt capabila. Am gresit, am iertat, am sperat, am visat, m-am rugat.... Nu la toata lumea merge "ignoranta" prea putini sunt cei care regreta, sau cei care isi vor da seama cat de "bun/a si perfect/a" erai. Cel ce a spus stop are motivele lui indiferent ca nu le intelegi, sunt imaginare sau gresite. Putem alege pe cine sa iubim dar nu putem alege pe cine sa ne iubeasca. Uni iubesc mai mult alti mai putin si alti chiar deloc. Si.... uni iubim poate pentru toata viata....
      Pt. mine nu mai exista nici o sansa de impacare indiferent cat de mult as vrea, el... nu mai mai iubeste(daca a facut-o vrodata) dar din pacate asta nu schimba cu nimic ceia ce simt. E greu, poate cu timpul o sa trec peste sau poate nu. Suferi sau nu viata trece, timpul nu il poti opri. Incerc sa ma bucur de restul lucrurilor bune pe care viata le ofera si poate cu timpul..... Poate... Va doresc fericire tuturor! Gina

      Ștergere
  90. Am înțelept Hackish din Unite ale Americii nu am invatat i-ar putea fi fericit un om fericit din nou , duce la iubirea vietii mele ma părăsit pentru un alt bărbat , am fost dat peste cap și a fost frustrat din cauza viata i nu a predat i-ar putea iubi orice altă fată în afară de Susan , după 2 ani de la mine lăsând-o , am fost niciodată eul meu și i-au fost în căutarea pentru cum sa o aduca inapoi la viata mea , până când am văzut -o mărturie cu privire la modul acest mare om numit Dr. Okpa pe modul în care el a ajutat -o om in obtinerea înapoi iubita sa la lucrările de vraja , i-au auzit despre vraja de dragoste , dar am crezut niciodată , astfel că a fost modul în care am încercat să vedem dacă el poate folosi puterile pentru a aduce înapoi iubitul meu pentru ca a fost modul în care am contactat el și i-am spus totul , tot ce am putut auzi de la el a fost un râs el doar a râs peste el și mi-a spus să nu vă faceți griji că Susan va veni înapoi la mine în 24 de ore , i-ar putea să nu -l cred cauză am învățat nu este posibilă cum ar putea cineva care mi-a lăsat pentru ultimii 2 ani doar întoarce în decurs de 4 ore? el mi-a spus sa ma uit și văd că a fost cum am așteptat să vedem ce se va întâmpla , fără a imaginat -o am primit toate telefon de la fratele meu, care sta la cel mai apropiat proprietatea el ma sunat să vină și să -l vadă , atunci când am ajuns acolo tot ce am putut vezi fost Susan sa dus acolo pentru a cere despre mine că ea nu a mai fost în contact mea și ea nu știe unde i rămâne în prezent , că a fost modul în care ea ma văzut și a plecat pe genunchi imediat și a pledat și plâns că eu ar trebui să -i ierte pentru tot ceea ce a făcut , iar acum ea este gata să se căsătorească cu mine , am fost atât de surprins și fratele meu a fost surprins , de asemenea, că el a fost conștient de despărțirea noastră a fost scurtă de cuvinte și de mine , de asemenea , astfel că a fost modul în care am acceptat -o și acum suntem căsnicie fericită ea este insarcinata pentru mine acum , sunt foarte fericit și toate mulțumiri fie aduse lui Dr. okpa pentru a pune un zâmbet fata mea . Prietenii mei de acolo , dacă vrei să mulțumesc Dr. okpa pentru mine, il puteti contacta prin okpatempleofsolution@gmail.com sau numărul de celule +2348056563186

    Sau pentru a vizualiza site-ul său și fixați unele apreciere sau stiti mai multe despre acest mare om pe : http://drokpatempleofhelpandsolutions.webs.com/

    RăspundețiȘtergere
  91. Tot ce imi doream era sa fiu cu el dar el imi spunea ca sunt prea mica......eu am 15 ani si el 22 dar atractia dintre noi este destul de mare...cred eu......am fost untimp cu el si a fost minunat......dar dupa o vreme el a inceput sa ma ignore....apoi ma suna „iubita”lui si imi sp sa nu il mai deranjez.....eu am inteles dar apoi ma mai suna el.....dupa 4 luni neam revazut.......era craciun si el venise cu prieteni lui care erau si ai mei si eu cu fratele meu.....el nu inceta sa se uite la mn dar eu nici nul-am bagat in seama,apoi am inceput sa dansam......si dansand dansand m-a sarutat.......dar apoi mia sp ca are prietena........am stat suparat aprox 15 min si apoi fostul meu prieten ma luat la dans si el se uita foarte urat la noi........DACA NU MAI SUNTEM IMPREUNA DE CE SE UIAT ASA LA NOI????............apoi am aflat ca el sa suparat pe mine foarte tare si nu a mai vb cu mm de cateva zile de loc.....ce sa fac?????ajutatima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca vreti sa ma ajutati cautatima pe fb la:mondan viorica

      Ștergere
  92. Hei ! Am avut o relatie cu un baiat timp de o luna dar in aceasta perioada vorbeam in permanenta insa ne intalneam cam rar . Chiar astazi a scos relatia de pe facebook fara sa ma anunte absolut nimic , am aflat doar de la o prietena ca el considera ca nu ne potrivim , i-am dat un singur mesaj in care l-am intrebat ce s-a intamplat insa nu mi-a raspuns si m-am gandit sa nu ii mai dau nimic sa nu se simta prea bagat in seama. M-am atasat de el destul de mult si nu vreau sa il pierd , mai pot face ceva:(? Consider ca eu am gresit pentru ca eram destul de geloasa si ii interziceam anumite lucruri , uneori eram chiar rece cu el. Pe tot parcursul relatiei m-a cautat numai el , nu prea il bagam in seama eram mai rautacioasa, sunt dispusa sa ma schimb insa imi este teama sa nu fie prea tarziu . Ce pot sa fac? va rog frumos am nevoie de un sfat

    RăspundețiȘtergere
  93. stai linistita ca daca ii pare rau dupa tine te va cauta,cu toate defectele tale

    RăspundețiȘtergere
  94. Bine ai toate pe acest site mi- aduce atât de multă bucurie și fericire astăzi , așa că am decis să împărtășească fericirea mea și mărturie pentru voi toți , numele meu e Sophia sunt din NY am 52 de ani m-am căsătorit cu domnul George Cranor el este America de Nord avem 3 copii și nepoți crescut , 2 ani în urmă soțul meu a spus că are nevoie de un divorț că nu mai este interesat în căsătorie care a fost modul în care soțul meu mi-a lăsat cu copiii , calatoresc in Africa cu un prieten pentru a vizita soțul său în Africa pentru sărbătoare de Crăciun a ajunge acolo am dat peste un puternic vraja rolă care ajuta oamenii pentru a rezolva căsătoria lor rupte și relația , rolă vraja este numit DOCTOR OBALLA el este foarte puternic, el a aruncat o vraja pentru mine și mi-a spus că ar trebui să întoarcă în țara mea soțul meu mă așteaptă acasă , când m-am întors la New York, am vrut soțul meu , cu copiii de așteptare pentru sosirea mea sotul meu mi cer scuze pentru mine si suntem fericiti căsătoriți acum sunt foarte fericit nu voi uita niciodată acest lucru puternic vraja cater , în cazul în care aveți nevoie , de asemenea, el contactul ajutor acum cu e-mail lui : oballaspelltemple@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna...am avut o relatie cu un baiat timp de 4 luni jumate(asta pana ieri)...pe tot parcursul relatiei ne-am cam ciondranit si in plus ne-am despartit de multe ori,dar mereu venea sa ne impacam.Nu zic am petrecut clipe minunate impreuna,dar el e putin ciudat.Face tot ce vrea,cand vrea,e extrem de orgolios...vorbeste cu cine vrea ba chiar mi-a impus sa-mi dezactivez contul de facebook(si l-am dezactivat 4 zile),insa el a continuat sa-l tina pe a lui si sa vorbeasca cu tot felul de fete.Dupa o cearta mai aprinsa si-a schimbat si parola(asta acum 3 sapt),iar eu nu stiu ce sa mai cred.M-a si inselat si l-am iertat cautandu-i scuze si da a venit inapoi la mine cu o fata de catelus nevinovat si cateva lacrimi false.Pana acum 2 sapt imi spunea ca ma iubeste,ca tine mult la mine,dar eu nu stiu ce sa cred.Daca iubesti pe cineva dupa cum spui arata-i lucru asta nu-ti bate joc,parerea mea.Imi spune sa-mi deschid ochii si sa vad ca nu ne intelegem,ca mereu fac scandal,ca sunt geloasa,dar zic si eu nu as face lucrurile astea daca n-as avea motive.In urma cu ceva timp am vorbit despre planuri de viitor si imi spunea ca ar vrea sa se insoare anul viitor,dar adevarat nu mi-a zis cu cine :).El imi arunca toata vina in spinare,dar nu vede defapt de unde incep certurile,e putin fustangiu(sa zic asa),dar nu stiu.N-as vrea sa se termine totul si sincer tin foarte mult la el,asa cum e cu bune si rele.Am incercat de cateva ori sa fiu indiferenta si sa nu-i mai dau niciun semn de viata si singur a venit inapoi,dar acuma chiar nu mai stiu.Am o durere imensa in suflet si mereu imi vine sa plang si as avea nevoie de un sfat din partea voastra.Ce pot face in situatia asta?Ce metode sa mai adopt?, avand in vedere ca acuma nici nu vorbeste cu mine.Daniela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna daniela...si eu is in aceeasi situatie ca si tine....mai bine lasa-l,,,,

      Ștergere
  96. E mai bn si fi singur sa nu ai familie si copii fiti egoisti ganditiva duar la voi bagati scoateti si plecati avem o viata hai sa o traim cum se cade lasati iubirea ca nu e loc pt ia

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna,Eu am avut un iubit timp de 9 luni de zile,dupa care sa terminat totul :-( inca mai pastram legatura ca si amycy,urmeaza sa ne int dar imi este foarte frica ce o sa se intample pt ca nul pot privi doar ca pe un amyc,Relatia nuostra sa terminat in urma unor certuri provocate de un var de al lui care era gelos pe relatia noastra si tot timpul ne baga bete in roate...:-( Spunetimi parerea voastra ce sa stiu face?

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna seara dragi prieteni.
    Am 23 de ani
    In 2012 am cunoscut o fata.
    Era dragoste la prima vedere.
    Am fost impreuna pana azi.
    Avem impreuna 1an si 7 luni.
    Ea sa despartit de mine pe motiv ca nu o respect.
    Si ea a mai facut prosti de-a lungul relatiei in sensul ca ma inselat de vreo 2 ori.
    Am iertato
    Dar am inceput sa-mi pierd increderea in ea.
    Dar totusi am continuat relatia.
    Am mai vorbit si eu urat cu ea. Am avut vreo 2 momente in care am zbierat la ea.
    Azi am vorbit cu ea la telefon si iam spus ca ma voi schimba doar za ma ierte si sa fie din nou cu mine.
    Ea mia spus ca inca ma iubeste.
    Dar ii e frica sa ma ierte.
    Ea crede ca nu ma voi schimba si ca tot asa voi continua sa fac sa vb urat cu ea sau sa zbier la ea etc.
    Mia spus ca da mai am o sansa sa fim impreuna daca ea vede ca m.am schimbat.
    Si mia spus asa (fa-ma sa regret ca am plecat. Fa-ma sami para rau de decizia luata)
    O iubesc ft mult si as face orice numai sa vina inapoi.
    Sunt putin disperat
    Va rog din suflet sa ma ajutati.
    O vreau inapoi si nu stiu ce sa fac ca sa o readuc inapoi. :((

    RăspundețiȘtergere
  99. buna! am avut si eu o relatie de 1 an cu unbaiat .. si usor usor a inceput sa se destrame din cauza lui, se comporta foarte urat, nu vroia sa ne vedem deloc zicea ca nare chef ca are treaba chestii deastea.. am vazut ca el nu ma baga in seam de o luna numai eu il bagam si el vorbea in sictir asa ca si cum nu as insemna nimic pentru el .. pana la urma mi-a spus ca nu poate sa mai stea cu mine pentru ca nu mai e indragostit de mine doar tine la mine .. si ma parasit ! acum este foarte fericit cauta alta fata.. asta a fost cea mai lunga relatie a lui de un an.. va rog ajutati-ma :( nu mai suport gandul asta.. ca ma parasitt!! mi-a promis ca nu o va face niciodata:(

    RăspundețiȘtergere
  100. Sfaturile sunt geniale!!!! Mi-am recapatat increderea! :* :*

    RăspundețiȘtergere
  101. Am avut o relație de 3 ani de zile, in ultimul an, iubitul meu, director la același loc de munca cu al meu s-a cuplat cu o subalterna de-a lui!!! I-am confruntat, au recunoscut!! Am hotărât sa luam o pauza, iar între timp am descoperit între ei mesaje cu "te iubesc"!!! Am bătut-o si pe ea si pe el, după care ne-am mutat din nou împreuna, perioada de 1 luna de zile de calvar! Între timp la locul de munca, eu am promovat, ea a plecat!!! Nu mă pot bucura de nimic!!! Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa ne impacam!!! Ce sa fac??? Mi-e un dor nebun de el!!! Nu pot sa mananc, sa dorm, ETc....

    RăspundețiȘtergere
  102. Eu am icercat dar nu merge ma dau battuta mam saturat sal fac sa regrete totusi cand ne intlnim intre 4 ocii imi spune ca ma iubeste iar apoi lucrurile o ia iar de la inceput nu mai stiu ce sa inteleg....

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna! Tocmai m-a parasit iubitul, asa..fara motiv zic eu.. imi spunea ca ii stau in calea fericirii si ca nu mai e indragostit de mine.. de o saptamana plang si ma distrug si am gresit ca am plans si in fata lui si l-am implorat sa mai imi dea o sansa, dar degeaba! am aflat ca el vorbeste cu o fata cu care vorbea si inainte, dar ma barfea la ea si la un moment dat i-am interzis si mi-a jurat ca nu va mai vorbi cu ea, cand acum vad ca iar vorbeste.. oare se va intoarce inapoi la mine?

    RăspundețiȘtergere
  104. Buna! Tocmai m-a parasit iubitul, asa..fara motiv zic eu.. imi spunea ca ii stau in calea fericirii si ca nu mai e indragostit de mine.. de o saptamana plang si ma distrug si am gresit ca am plans si in fata lui si l-am implorat sa mai imi dea o sansa, dar degeaba! am aflat ca el vorbeste cu o fata cu care vorbea si inainte, dar ma barfea la ea si la un moment dat i-am interzis si mi-a jurat ca nu va mai vorbi cu ea, cand acum vad ca iar vorbeste.. oare se va intoarce inapoi la mine?

    RăspundețiȘtergere
  105. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  106. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  107. Salutare , am 20 de ani si daca puteti sa imi dati si mie un sfat. In luna ianuarie m-am indragostit de colega mea de banca de facultate (care are o relatie si pana azi cu un tip de 1 an si 3 luni , tipul cerand-o in casatorie la 3 luni de relatie , formal dupa parerea mea si dandu-i un inel , ea acceptand). NU am dorit sa-i spun asta pentru ca prima oara cand am iesit impreuna afara in octombrie mi-a spus sa nu-mi fac planuri cu ea . Am evitat mereu sa-i spun ca o plac si ca am inceput sa o iubesc . Toate zilele parca devenisera un chin deoarece ne purtam mai mult ca 2 prieteni apropiati . Mi-am facut curaj si i-am spus asta in luna martie , iar ea nu a crezut nimic si am degenerat intr-o cearta si mi-a spus " ca va sta departe de mine " , am incercat sa o conving ca imi pare rau si toate chestiile astea , dar a stat de neclintit si am luat decizia sa fiu si eu ignorant, cred ca atunci a fost prima oara cand mi-au dat lacrimile pentru o fata .Am stat vreo saptamana asa fara sa o bag in seama , iar apoi a venit si m-a luat in brate , in capul meu mi-am zis ca sa nu stric relatia de prietenie care era foarte frumoasa chiar daca incepusem sa suport un chin prin faptul ca ea avea o relatie cu cineva .Am mai stat asa o luna si ceva si mi-am marturisit din nou sentimentele si am intrebt-o daca putem fi impreuna , iar raspunsul a fost la fel , nu putem fi impreuna , iar ea ma place doar ca pe un prieten . Din nou usor , usor am revenit la normal , si ne purtam mai mult decta o relatie de prietenie , ne tineam de brat , de mana , ne luam in brate . A venit luna mai si la inceputul lunii am fost foarte iritat deoarece incepusem sa vad ca eram doar o piese de inlocuire pentru ala , cand avea nevoie de ceva mereu eram acolo , pe ploaie pe viscol , etc , cand aveam eu nevoie de ceva si ala venea la ea la camin , era vazut doar el , iar eu eram uitat si i-am spus asta si s-a suparat , dar cum ziua ei venea i-am luat un buchet de flori ( nu trandafiri) ca un gest pentru ziua ei . Parca nimic nu se intamplase si totul revenise in normal ... inainte sa plece la ea acasa (suntem din orase diferite) , s-a certat cu iubitul ei , ala spunandu-i niste cuvinte destul de acide dupa parerea mea si cand era treaz si cand era beat " nu mai vreau sa fiu impreuna cu tine , vreau altceva, iar dupa 2 ore nu a mai stia ce a zis " , subliniez i-a spus asta si treaz si beat si inca o chestie " ma duc sa ma *** cu nush cine , ca nu mai suport , te-am iubit , dar vreau altceva" . Ea era foarte demoralizata , nu o suport sa o vad ca e trista si etc si am stat langa ea atunci , am incercat sa-i ridic moralul si toate cele , mi-a spus cand am auns acasa ca a vrut sa ma sarute doar ca s-a gandit ca ma supar. Cand am ajuns iar la camin , acest lucru s-a intamplat , si am crezut ca imi va da o sansa , a crezut in sentimentele mele si mi-a spus si ca ma iubeste , dar nu s-a intamplat pentru ca dupa cateva zile s-a impacat cu ala . In momentul ala am plans destul de mult si simteam cum sufletul s-a facut pulbere , dar spre surprinderea mea ea m-a sarutat incontinuu cate zile am mai fost la facultate si eram foarte, foarte apropiati , am incercat sa renunt la ea de mai multe ori , dar nu am putut . Nu am mai simtit pentru nici o persoana ce simt pentru ea , iar ea nu poate sa se desparta de ala pentur ca " el a suportat-o ca a plans dupa fostul si nu poate sa-i faca asta ". Nu mai stiu ce sa mai fac ,,, am inceput sa o dau in disperare... stiu ca si ea ma iubeste pe mine , dar nu se poate desparti de ala . Dati-mi va rog o solutie .

    RăspundețiȘtergere
  108. Îmi place de voi oameni dragi,am sa va scriu și eu povestea mea

    RăspundețiȘtergere
  109. Eu si sotul meu au fost cu o mulţime de probleme de viaţă împreună, el
    mereu ma face sa ma nefericit pentru că el a căzut în dragoste cu
    o altă doamnă în afara relaţia noastră, am încercat meu cel mai bun pentru a vă asigura că
    sotul meu lăsa această femeie, dar mai mult sa vorbesc cu el mai mult el
    mă face să mă simt trist, astfel încât căsătoria mea acum conduce în divorţ pentru că el
    nu mai dă-mi atenţia. Deci, cu toate acestea dureri şi agonie, am decis
    pentru a contacta acest vraja rolă pentru a vedea dacă lucrurile pot lucra între mine
    si sotul meu din nou. rolă vraja mi-a spus ceea ce va face pentru a obţine meu
    soţul înapoi, aşa că mi-a spus că el a fost de gând să facă toate lucrurile normale
    înapoi. El a făcut vraja pe soţul meu şi după 5 zile sotul meu schimbat
    complet el chiar şi-mi cer scuze cu modul în care a tratat-mi că el nu a fost
    -l sine, într-adevăr mulţumesc acest preot numele lui este ifaormila preot, el a aduce
    înapoi sotul meu înapoi la mine vreau toţi să contactaţi-l aveţi
    orice problema legata de problema de căsătorie şi relaţii problemă va
    rezolva-o pentru tine. lui de e-mail este ifaormila@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  110. buna eu am 15 ani iubitul meu spune ca ma iubeste dar totusi sa skhimbat mult...de kand lucreaza nu mai are timp d mine...lukreaza pe taxiu sh eu krd ka ar putea sa ma mai sune si pe mine din kand in kand dar nu o fake...eu il iubesk mult este primul meu iubit...am mai avut prieteni dar la ei nu am tinut dar pe baiatul akesta il iubesk deki este iubitul meu...st disperata nsh ke sa fak sa fim ka la inkeput...akm ma rog d el sa vb k mne sh sa vina l mne...datimi un sfat va rog mult...nu este seara sa nu plang......datimi un sfat va rog mult

    RăspundețiȘtergere
  111. Si eu am tot 15 ani. Am o relatie cu iubitul meu de 2 ani si 10 luni. Am trecut prin multe cu el si totusi el nu a incetat sa nu ma mai iubeasca. Eu de 5 luni nu mai sunt langa el, sunt plecata in strainatate la mama mea de tot( tin sa mentionez ca am mai plecat, dar doar pe o peiroada de timp). Am avut o perioada ( o luna) in care eram in aceeasi situatie ca tine. O luna de zile, el mai rau, vorbea urat cu mine( nu ma injura, imi spunea lucruri care ma dureau), ma facea sa sufar. Intr-o luna am slabit 7 kg. Credeti-ma nu mi- fost usor. Eu chiar nu m-am putut abtine sa fac pe indiferenta, nu puteam. Ii spuneam ca il iubesc, cand prindeam momentu ii scriam mesaje lungi, frumoase. Am lasat sa treaca timpul, cum a trecut doar inima mea stie, dar acum suntem bine. Eu am incercat la un timp sa fiu indiferenta, iar asta pe el l-a durut. Intr-o dimineata imi trimite mesaj frumos in care isi cerea scuze, imi spunea ca isi pare rau ca are o fata langa el care nu isi bate joc, dupa cate am rabdat si sm inghitit, si-a dat seama si si-a cerut iertare. De atunci suntem bine, si crede-ma este foarte greu stiind ca nu il poti vedea, nu il poti suna cand vrei tu. Este greu sa tii o relatie la distanta dar stiu ca toate aceste momente grele se vor transforma in momente de bucurie. Am uitat sa mentionez el este mai mare cu mine cu 3 ani. in curand va implini 18 ani. Nu am avut parte de nicio noapte amoroasa. El nu a facut niciodata, nici eu. I-am spus ca inca nu sunt pregatita, el m-a inteles. Imi spune ca vrea sa ma faca nevasta lui, sa ma vasa i rochie alba de mireasa, sa ne juram iubirea in fata lui dumnezeu. Deci sfatul pe care eu as vrea sa ti-l dau ca in aceeasi situatie este sa incerci sa fii indiferenta.

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. Cum pot sa fac sa nu mai fiu asa disperata dupa el? Stiu imi dau eu seama ca sunt asa. Eu ii trimit mesaje dulci, lungi, frumoase el imi trimitr inapoi un rand.. acum cateva zile a ocolit sa.mi spuna ca ma iubesre doar te pup, acum imi spune si ca ma iubeste si ca ma pupa. Sunt departe de el, suntem impreuna de mult. El la iarna va veni aici dar deja vor fi 10 luni (inclusiv acea data cand ne vom vedea) ce sa fac? Sa mai am sperante la aceaata relatie? Suntem de 2 ani si 11 luni si am mai trecut ca orice prin certuri, dar ne impacam. Il simt rece si distanta ne raceste :( va rog din inima, dati-mi sfaturi. Sunt deshisa la tot. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  113. De mult timp urmaresc acest blog si stiu ca voi ma puteti ajuta cu sfaturi. Va rog ajutati-ma si nu ma judecati!! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  114. Ma bucur ca ti-am gasit blogul! Este un nesimtit! Ma simt asa de bine acum! B-)

    RăspundețiȘtergere
  115. Buna , as vrea sa va cer un sfat. Am fost împreună cu un băiat 2 luni si ceva , acum un an . Eu m-am departit de el pt ca aveam impresia ca mă inseala (l-am prins o data ) , dar apoi mi-a părut rău si l-am căutat , însă era prea târziu deja era cu o alta fata (cu care a fost timp de 2 ani ) . Apoi ne-am împăcat iar pentru câteva zile , dar m-a părăsit pt cealaltă . Pana aici totul pare clar , si cred ca va imaginati dc va cer o părere ...pai pt ca de cat ori ne întâlnim el mă privește pe ascuns , nu are curajul sa se uite in ochii mei ...colegii lui ii dau coate când mă vad trecând pe lângă ei , chesti de astea. Eu nu am reuşit sa îl uit , nu stiu daca ar mai avea rost sa mă gândesc la el , nu stiu daca el mai simte ceva (când ne-am împăcat el m-a chemat la un concert ) . Cea cu care este in prezent este o fire foarte manipulatoare , l-a ameninţat ca se sinucide (a vrut sa se arunce de pe un pod când eram noi doi împreună) . Zici ca era o telenovelă:)) Va rog ajutati-mă , tot timpul mă gândesc la el , nu reusesc sa iubesc pe altcineva si as vrea sa vorbesc cu el , dar mi-e frica sa nu fiu respinsă. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  116. Ajutati-ma! Vreau sa renunt la persoana draga, dar nu reusesc. De cate ori spun gata pana aici a fost, el reuseste sa-mi schimbe gandirea! Spun asta deoarece nu ma merita e un nesimtit!

    RăspundețiȘtergere
  117. Buna si pe mine ma parasit tot el fara sa imi dea o explicatie de ce ?..ce nu a functionat sa retras incet nu mi-a raspuns nici la ultimul mesaj nu imi vb si eu ca o proasta plang dupa el, are un orgoliu foarte mare ,si nu il inteleg de ce ,pt ca i-am demonstrat ca al iubesc foarte mult..in fin am inceput sa ma imi dau seama ca merit ceva mai bun ca nu a stiut sa ma aprecieze .si cred ca nu merita nici , o fata sa verse o lacrima pt baiat asa cum nici un baiat pt o fata viata merge inainte ..si mai este o zicala ce ,e al tau e pus deoparte asa ca capul sus !!

    RăspundețiȘtergere
  118. Dupa o relatie de 8 ani din care 7 ani am locuit impreuna m-a parasit deoarece se simtea singura , eram indiferent si nu faceam nimic impreuna dar asta si din cauza ei care s- a schimbat mult in ultima vreme .Dupa 2 saptamani in care am inteles de la sora ei unde s- a mutat ca a plans aproape in fiecare noapte , am sunato , i- am dus flori mesaje de dragoste dar nu mai vrea sa se intoarca. A zis ca a luat o decizie grea si nu mai da inapoi oricate regrete ar avea. Am mai insistat de cateva ori dar a zis ca insist degeaba deoarece nu mai simte nimic pentru mine. Au trecut aproape 2 luni si sufar enorm mai ales ca lucram impreuna si o vad zilnic. acum sunt indiferent, am decis sa o las in pace chiar daca doare si o iubesc enorm deoarece stiu ca niciodata nu se va mai intoarce la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mircea,știu că tu ești, îmi pare rău dar Adela nu era de tine

      Ștergere
  119. Hey! Jemand in meiner Myspace Facebook-Gruppe teilte diese site
    bei uns so zu schau es Dir kam ich. Ich bin auf jeden Fall genießen liebevolle
    Informationen. Ich bin Buch-Kennzeichnung
    und werden meine Nachfolger werden tweeting this! Outstanding und fantastischen Design und Stil.


    my blog post :: wimpernserum test (dezembera.de)

    RăspundețiȘtergere
  120. Heya are using Wordpress for your site platform? I'm new
    to the blog world but I'm trying to get started and set up my
    own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
    Any help would be really appreciated!

    Visit my web site :: social.ardiente.net

    RăspundețiȘtergere
  121. Dimineața toate bine, eu sunt Lola Nelly, este cu mare bucurie de a împărtăși mărturii mi cu publicul larg pentru a le face cunoscut ce această femeie numit Proorocița Mariam un puternic Spell Caster din India a făcut pentru mine, crede-mă sau nu, am s- nu mai este un copil, am luat timp pentru a depune mărturie pentru că știu important, această femeie a adus înapoi soțul meu Ex la mine cu vraja ei mare, am fost căsătorită cu acest om numit Gerald am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp, iar noi iubit pe noi înșine dar pe neașteptate el doar a schimbat și mi-a lăsat, mi-a spus că nu poate continua mai nu știind că a găsit o altă fată afară, apoi am fost pustiită neștiind ce să facă, până când un prieten de-al meu mi-a spus despre această femeie și dat e-mail ei de contact
    prophetesmariamangel@gmail.com sau 919722080315 atunci nu va crede acest lucru atunci când am contactat pe acest om pe problemele mele a pregătit această castă vraja și ma asigurat 7 zile pentru a obține rezultate, crede-mă că a adus fostul meu soț înapoi în care șapte zile a promis, că ea turnat o vraja de control asupra lui, în ciuda ex meu încăpățânarea, a fost ca o glumă, eu sunt fericit astăzi, deoarece căsătoria noastră rupt a fi restaurat vă mulțumesc încă o dată Proorocița Mariam sunteți o mamă într-adevăr pentru ceea ce ai făcut pentru mine, în cazul în care sunteti acolo trec prin oricare dintre aceste probleme, cum ar fi următoarele: Contactati-ne puternic / reale rolă vraja pe PROPHETESMARIAMANGEL@GMAIL.COM, Daca doriti dvs. Ex Înapoi, oprește-te Bad Dreams, promovate la birou, vreau un copil, Stop Depresie , bani vraja, vraja Job. Notă: ce femeia crede este că nu au fost create pentru a suferi aceste probleme ne-am confruntat, ci mai degrabă sunt cauzate de forțe ciudate, Va rugam sa respectati personalitatea ei, ea este conștientă de timp și o mamă într-adevăr pls informează altele Goodluck

    RăspundețiȘtergere
  122. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed
    to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

    I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive.
    Any tips or advice would be greatly appreciated.
    Cheers

    Feel free to visit my homepage ... vine followers

    RăspundețiȘtergere
  123. I’m not that much of a internet reader to be
    honest but your blogs really nice, keep it up!
    I'll go ahead and bookmark your website to come back later.
    All the best

    Feel free to surf to my page ... vine followers

    RăspundețiȘtergere
  124. eu am o poveste mai lunga,cred ca multi dintre voi nu vor avea rabdare sa citeasca !ne-am cunoscut acum 3 ani si jumatate,printr-un prieten comun.eu abia iesisem dintr-o relatie de 3 ani.l-am vazut,si pur si simplu nu imi puteam lua ochii de la el atunci cand zambea,avea un zambet superb mai ales facand gropite.imi era simpatic,dar nu mi-a trecut nici o secunda prin cap sa ma gandesc la o alta relatie pt moment,voiam o perioada de libertate.dar am continuat sa iesim cu totii iar el nu m-a mai lasat in pace,a inceput incet incet sa se bage sub pielea mea,sa locuiasca la mine chiar daca intre noi nu era absolut nimic,nici macar o atingere sau un sarut.eu era inca indecisa pt relatia mea anterioara,sentimentele nu se dusesera de tot.dar el a tinut sa inceapa totu atat de lent incat nici nu mi-am dat seama,eram cu el de aproape jumatate de an si eram foarte rea,il goneam,plangeam,beam,il certam,tipam...nu voiam nimic cu el,dar imi era si foarte drag,cu toate astea voiam sa plece pt ca eram prea confuza si nu voiam sa sufere.nu a plecat!a luat sfaturi de la prietenele mele,cum sa ma ia,cum sa fie mai bine langa mine si sa ma faca sa uit relatia dinainte.a reusit!am muncit amandoi in italia, am venit acasa,am plecat inapoi,iar dupa un an jumate el s-a luat cu un anturaj foarte negativ asupra lui,baieti care isi controlau femeile,care le injurau si le bateau.din prima saptamana de cand a inceput sa umble cu ei,am vazut o schimbare radicala.au inceput certurile,certuri care nu se mai terminau,reprosuri.dupa inca un an,am inceput cu despartiri mici.ne impacam de fiecare data.apoi a inceput sa vorbeasca cu alte femei,eu aflam,stiam,dar treceam pestee numai ca sa nu il pierd.acum 3 zile,dupa o perioada lunga in care am dormit cu el in pat si el vorbea cu altele langa mn,isi facea planuri cu mn desi era indiferent si se purta urat,s-a mutat de la mine.mi-a spus ca are pe alta,vorbim despre noi,despre ce a fost,spune ca nu stie ce e cu el si ca e bulversat,nu mai stiu ce sa cred.o singura data am aplicat ignoranta, si la aprox 2 sapt,primesc mesaj ca ii e dor,si bineinteles ne-am impacat.dar acum e totu atat de intens si atat de real si serios,incat cred ca s-a terminat de tot.am facut in 3 ani cate nu au facut altii in 10 poate,mi-e foarte greu si eu locuiesc si singura ,si seara nu m-am putut abtine sa nu ii dau nici un mesaj.a patit cineva asa? ce sa mai fac? sa aplic iar masura asta cu ignoranta?simt ca nu mai am puterea sa o fac,mi-e mai greu ca niciodata,pt ca nu stiu cu adevarat ce simte si ce vrea...

    RăspundețiȘtergere
  125. Hurrah! At last I got a website from where I know how to really get useful
    data concerning my study and knowledge.

    Here is my blog ... sweat shirts

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna ziua...
    As dori un sfat...
    Am fost cu un baiat 2 ani de zile.In acest timp am fost fericita cu el,insa in ultimul timp s-a schimbat enorm.El are 33 de ani iar eu 24.El are doi copii din alte relatii.
    Desi sunt o tipa "scolita" l-am acceptat cu obligatiile sale si am ajuns sa il iubesc ca pe un idol.Am renuntat la absolut orice pentru el..il aparam in fata tuturor,i-am ridicat moralul si l-am facut sa fie mandru de mine mereu.A fost un om care a avut esecuri si toate femeile l-au inselat.Asadar de la inceput mi-a zis clar ca nu ma va iubi ca nu crede in femei.
    MI-am dat toata silinta sa i arat ca nu toate femeile sunt la fel si dupa 3 luni in care mi-am respectat orice promisiune si orice cuvant, mi-a zis ca ma iubeste si m-a cerut in casatorie.A fost cea mai fericita zi din viata mea!
    Parintii mei nu au fost de acord..adica...cum sa cresc copii altor femei????
    dar i-am iubit pe copii si am avut grija de ei..El vedea ca sufar din cauza parintilor mei si imi zikea sa renunt la el.Cu lacrimi in ochi i-am spus,Dzeu m-a unit cu tine si nu ma voi desparti de tine,nu renunt pt nimic la tine!!!
    Fosta lui il suna mereu pe motiv ca sa ia copilul sa il viziteze...pe mine nu ma lua cu el cand mergea sa ia copilul de acasa...asta ma durea enorm..in fata tuturor voia sa para ca el e seful.Desi stiam ca eu iubesc mai mult il lasam sa se simta cocos si sa creada ca el e seful.Il iubeam!!!!!!!!!!
    intre timp am dat din greseala de skype ul lui si am vazut ca vb cu o alta femeie spunandu i ca i pare rau ca nu mai e cu ea.
    M-a daramat acest lucru.In acel moment mi-am pierdut increderea in el.Asa ca i-am cerut fostului meu prieten cu care am ramas amici sa afle informatii despre el (gen sri) si am aflat ca m-a inselat...Am suferit,am plans desi nu a recunoscut niciodata plangand sa nu il parasesc...Am decis sa l iert sa merg mai departe...El aflase ca vb cu fostul si inventa ca sunt cu el,ca il insel.
    Parintii mei aveau o situatie financiara f buna, pe cand el locuia cu toata fam lui si nu prea avea bani.

    RăspundețiȘtergere
  127. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually recognise what you're talking approximately!
    Bookmarked. Please additionally discuss with my web site =).
    We will have a link alternate agreement between us

    My website sboไทย

    RăspundețiȘtergere
  128. What's up mates, pleasant post and fastidious arguments commented at this place,
    I am truly enjoying by these.

    Also visit my blog :: sbothai

    RăspundețiȘtergere
  129. Superb post however , I was wanting to know if you could write a litte more
    on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more.
    Thanks!

    my webpage ... sbothai

    RăspundețiȘtergere
  130. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I've been trying for a while but I never seem to get there!
    Appreciate it

    Also visit my web blog sbothai

    RăspundețiȘtergere
  131. Redakcję tworzy zespół osób żywo zainteresowanych życiem publicznym lokalnej społeczności.

    Skład redakcji stanowią w większości osoby pragnące
    zachować anonimowość.
    Należy zaznaczyć, że każdy ponosi odpowiedzialność za zamieszczane przez siebie
    treści, np. wpisy i komentarze. Dlatego, nie należy
    utożsamiać poglądów redakcji z tymi treściami.

    Jednocześnie zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy tak jak my zainteresowani są lokalnymi sprawami.



    pole

    RăspundețiȘtergere
  132. Bună ziua, numele meu este KNESS din SUA, va iubesc să împărtăşească mărturia mea cu tine toţi oamenii din lume m-am căsătorit la soţul meu despre 2 ani în urmă, vom începe având probleme la domiciliu ca ne oprim de dormit pe aceeaşi patul, luptă despre lucrurile mici El întotdeauna vine acasă noaptea târziu, bea prea mult şi dormit cu alte femei în parte nu am dragoste orice om in viata mea cu excepţia-l. El este tatăl meu copil şi nu Vrei să-l pierde pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a deveni ceea ce suntem si avem astăzi .few lună în urmă, el a decis acum să trăiască mine şi copil, fiind o mamă singură poate fi greu uneori, şi aşa am nimeni nu la rândul său, a fost inima broken.i numit mama mea si explica fiecare lucru la ea, mama mea mi-a spus despre mare MUTABA cum a ajutat-o rezolva problema dintre ei şi meu tata am fost surpriza despre Aceasta pentru că au fost fără reciproc de trei şi jumătate de ani şi a fost ca un miracol, cum s-au întors la fiecare alte. am fost regizat la mare MUTABA pe sale de e-mail: greatmutaba@yahoo.com şi
    explica totul la el, astfel încât el promite-mi să nu vă faceţi griji că el va arunca o vraja şi să facă lucruri reveni la cum ne în cazul în care atât de mult în dragoste din nou şi că a fost un alt spirit feminin, care a fost controlul meu sotul mi-a spus ca problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, dacă cred că am spus OK, asa ca el a aruncat o vraja pentru mine şi după două zile dragostea mea într-adevăr a venit înapoi, cerându-mi să-l ierte sunt atât de fericit acum. aşa că de ce am decis să împărtăşesc experienţa mea cu fiecare organism care avea astfel problema de contact MUTABA mare rotiţă mare vraja lui greatmutaba@yahoo.com adrese de e-mail

    A STABILI URMĂTOARELE PROBLEME LA TOATE PE TOT GLOBUL:
    1. obtinerea tau iubitul sau sotul înapoi
    2. spirituale antiglont
    3. formare
    4. bani vraja
    5. lung viaţă vraja
    6. prosperitate vraja
    7. protecţia vraja
    8. ia o vraja de job
    9. a deveni un manager

    RăspundețiȘtergere
  133. You should be a part of a contest for one of the most useful
    blogs online. I am going to highly recommend this website!


    Stop by my web blog: lasertest

    RăspundețiȘtergere
  134. I'm gone to tell my little brother, that he should
    also go to see this weblog on regular basis to take updated from newest reports.


    Look into my web site: lasertest

    RăspundețiȘtergere
  135. I think that what you said made a great deal of sense.
    However, what about this? what if you wrote a catchier
    post title? I am not saying your information is not good.,
    but suppose you added something to maybe get a person's attention? I mean "Cum il faci sa regrete ca s-a despartit de tine" is a little vanilla.

    You ought to glance at Yahoo's front page and watch
    how they create post headlines to grab people interested.
    You might try adding a video or a pic or two to grab readers interested about
    everything've got to say. Just my opinion, it might make your posts a little
    bit more interesting.

    Have a look at my webpage :: fallout 3 weapon mods

    RăspundețiȘtergere
  136. Asta este daca te paraseste el sufera ,si pana la urma toti vor suferi dupa el.
    Da niciodata sa nu mai gresiti,sa va ganditi de doua ori la cea ce faceti uneori poate fi corect sau gresit.������������

    RăspundețiȘtergere
  137. Sa va ganditi de doua ori la cea ce faceti.😇😇

    RăspundețiȘtergere
  138. I read this piece of writing completely about thee comparison of most recent and
    earlier technologies, it's awesome article.

    my web-site ... basketball clothing for the sonics

    RăspundețiȘtergere
  139. whoah this blog is fantastic i love reading your articles.

    Keep up the good work! You recognize, a lot of individuals
    are hunting round for this information, you
    could help them greatly.

    My web bblog how to repair credit score quickly

    RăspundețiȘtergere
  140. Felicitari pentru acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  141. Sunt intr-o relatie de aproape 5 ani, timp in care ne-am despartit aproape in fiecare luna. Problema e ca eu atunci cand sunt cu cineva nu ma mai intereseaza alte femei, ea in schimb in tot acest timp a "conversat" pe hi5 si facebook si cu altii s-a si intalnit cu unii dar s-a intors la mine. Cred ca are dubla personalitate acum ma iubeste ziua urmatoare i se pare ca i-ar fi mai bine cu alcineva(a experimentat o relatie de cateva luni cu cineva la distanta la care a fost la un moment dat in vizita o saptamana dupa care s-a intors la mine). E o persoana care nu accepta sa discuti sa-i dai un sfat...numai ea are dreptate si daca vreau sa fie liniste tre sa spun ca ea...dar uneori nu mai suport parerile ei si o contrzic. Atunci apare ruptura. Insa dupa 1-2 zile simt ca lumea nu mai are nici un rost si e goala fara ea...am trecut peste tot ce mi-a facut...nu pot sa traiesc fare ea...am incercat sa ma vad cu alte femei dar e degeaba tot pe ea o caut tot pe ea o vreau...Nu mai stiu ce sa fac... Daca poate cineva sa-mi dea un sfat as fi recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
  142. Eu am been privire pentru o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi sotul meu după ce fost separate pentru 3ani, am încercat 3 rolă vraja diferite care le-am plătit bani şi non dintre ei a reuşit să obţină sotul meu înapoi şi acest lucru mă uit frustrat, până când un prieten de-al meu mi-a direct Mutaba rolă vraja, care a făcut ceea ce am numit face vraja de dragoste am mi-a fost în contact cu el şi după 48hours chemarea mea de soţul şi a spus El vrea sa fim impreuna si acum suntem înapoi din nou cu meu 12 ani fiica şi acolo este mai romantic în relaţia noastră, vă rugăm să dacă orice unul nevoie o vraja de dragoste adevărată sau înşelătorie înainte apoi Dr.Mutaba vraja este soluţia la problema ta relatie puteţi ajunge la el la greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Daca ai citit si ti-a placut,fi amabil si adauga parerea ta :)

Reguli de distributie a materialelor gasite pe acest blog

Oricine doreste sa publice articolele de pe acest blog prin intermediul facebook , twitter , hi5 sau alte retele de socializare , este rugat sa ni se adreseze la unbloginteresant@yahoo.com si acolo va primi toate lamuririle acordului dintre voi si blogul nostru www.un-blog-interesant.blogspot.com . Mentionam ca pozele/videoclipurile de pe acest blog nu sunt toate proprietatea blogului , sursele noastre fiind youtube + alte site-uri aferente . Va multumim pentru intelegere .

O mare de cuvinte

un blog interesant Articole Interesante bloguri interesante blog interesant despartire Sfaturi Practice a plecat albert einstein despre Dumnezeu blog iubire cum sa il faci sa regrete dragobete femei gagici iubire iubire blog iubirea blog probleme in cuplu probleme intr-o relatie relatie perfecta respingere te iubesc viata viata fericita 11 septembrie 11 septembrie new york 14 februarie 911 Cum sa agati Curiozitati La multi ani Probleme adolescenti Sfaturi a darui a valora a venit iarna adevarat adevarul aduc persoana iubita inapoi agati albert einstein albert einstein brain albert einstein citate celebre albert einstein curiozitati albert einstein quotes alcoolul dauneaza alcoolul nu dauneaza amaraciunea despartirii atentie automobile avion bani banii in cuplu barbat perfect barbatii benzinaria benzinarie bere blog bloguri cu povesti viata bloguri din viata bloody mary cadouri calitati cand o persoana este cand o persoana matura cand o persoana minte cand o persoana nu cand o persoana te dezamageste capsuni cu ciocolata cat valorezi realitate cat valorezi teste cat valorezi tu ce este iubirea ce este succesul ce inseamna iubire cearta celsius cine romantica clipe clipe de aur colesterol colosal company complimente coran cui si cum daruim dragostea cum cum agati o fata cum agati un baiat cum daruim iubire cum devii matur cum sa blog interesant cum sa agati o fata cum sa castigi inima unei fete cum sa cuceresti cum sa ii recastigi dragostea cum sa o aduci inapoi dupa o despartire cum sa salvezi relatia cum sa seduci cum sa treci peste o despartire cuplu de ce mint adolescentii de ce mint adultii de ce mint barbatii femeile de ce mint copii de ce mint femeile de ce mint oamenii de ce mint unii oameni de ce te minte de retinut definitie iubire definitii succes despartire iubire despartire iubit despartire iubita despre iubire despre iubire blog despre manipulare dragoste dragoste blog dragotea nu are pret dupa existenta familie saraca femeia perfecta fericire fericirea fericirea adevarata fericirea mea fete tinere fii tu insuti fiinte iubite flori fraze de agatat gin glob globala glume de agatat grade houston iarba verde ideei de valentine's day idei cadouri ignoranta il iubesc iluzii in memoriam whithney houston incendii ingandurat interzis telefon interzis tigara islam iubeste-ti aproapele iubire inocenta iubirea aproapelui iubirea mea iubirea vesnica iubirea vietii la agatat la multi ani 2013 laponia tara lui mos craciun logica love m. renkes mai frumoasa manipulare manipularea mintii masina maturitate merita sa traim in romania mesaje de agatat minunata momente de aur multi ani multumim natura ne-am despartit din cauza ne-am despartit si imi pare rau nemultumirea neplacute nevoi new york city niciodata noapte perfecta nori noul an nu are pret nimic nu fumati nu se stie nunta perfecta o fata o viata frumoasa oameni profitori ofera iubire oil omul organism original parasit partener partenera pereche perfecta persuasiune si manipulare poti sa fii povesti cu talc povesti de dragoste prajituri prima prima postare primul probleme comune parinti si copii probleme cu banii probleme cu parintii probleme cu parintii lui probleme cuplu blog probleme financiare in cuplu probleme in dragoste probleme in familie probleme intre parinti si copii probleme parinti si copii problemele adolescentilor profita ca profita de tine puterea ramsin yuseb raspunsul realizare regrete reguli de aur respins romania manipulata romantic sa despartit de mine sanatate sarbatori seara perfecta shell shell oil company siteuri de agatat sms de agatat sms-uri de dragoste sondaj blog interesant special speciala speranta stiri interesante straduinta strategii de manipulare succesul este succesul in viata succesul la succesul profesional succesul vietii suferinta suferinta in dragoste te iubesc atat de mult te iubesc blog te iubesc ca te iubesc din corason te iubesc enorm de mult te iubesc la infinit te iubesc non stop te iubesc pentru ca te iubesc si telefoane temperaturi text de agatat femei texte de agatat traim in romania traim in romania si asta traim in romania si asta ne ocupa tot timpul traire trandafiri unde dragoste nu e uraste minciuna valentine's day valoarea omului valoarea umana varstele femeii viata frumoasa viata implinita viata mea viata noastra vibratia vin vinul de xeres vodca vorbe de agatat whisky whithney houston whitney whitney cauza mortii whitney funeral whitney houston a murit